Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadute važne ženske

Nadute važne ženske

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10958, 11.11.2024 ob 21:35

En xx, 27.10.2024 ob 20:12

Trenutno samski srečujem ženske,ki so razno razne, zelo veliko jih je nadutih, važnih, obnašajo se kot princeske, kot da si zaslužijo posebni tretma. Prizemljeno  enostavno žensko je kar težko najti. Prav je da se človek zna postaviti zase,ampak to je pa prehuda. Imam samo jaz to smolo ali je to kar neka stalnica danes? So vse dobre v vezi?

en xx…sem samska in žal enako naletim na take kraljice- moškega spola.

Koliko stara? S katerega konca si? Sem kar uspešen, nimam pa se za nobenega kralja. Preden se katera vpraša, kako to, da sem samski, če sem pa tako uspešen: Usmeril sem se v stvari, ki me osrečujejo, mi nosijo profit, in najprej poskrbel zase… da sem pri 35. na svojem, neodvisen od drugih in bodoči partnerki lahko kaj ponudim. Sem pa se moral marsičemu odpovedati… prostega časa je bilo do zdaj premalo, da bi kakšno spontano spoznal.

Joj groza, če bi jaz bil ženska tudi ne bi želel takega primerka kot je pred mano, ker govori “kaj lahko ponudi ženski”… Še en LOLEK, ki misli žensko zalagati. To ni partnerstvo…

Jaz imam očitno čisto svoj pogled na partnerstvo…Hočem to, kar tudi mene poganja, hočem videti njeno srce, dušo, karizmo, šarm, njeno energijo, eleganco, intelekt, njen “bit”, a ne mislim ničesar nuditi (Nisem za “nudenje” uslug imam svoj ego, imam karakter… nisem pa prodajalec, še manj pa darovalec.), lahko delim svoj svet z njenim in bom vesel, če ga bo ona z mano ter bova oba iz enega in drugega sveta iztržila največ. Da se razumemo, ne želim nadute cesarice, a vsekakor tudi “vaške dekle” ne, iščem le svoj odsev…

MH370, 11.11.2024 ob 23:12

Joj groza, če bi jaz bil ženska tudi ne bi želel takega primerka kot je pred mano, ker govori “kaj lahko ponudi ženski”… Še en LOLEK, ki misli žensko zalagati. To ni partnerstvo…

Jaz imam očitno čisto svoj pogled na partnerstvo…Hočem to, kar tudi mene poganja, hočem videti njeno srce, dušo, karizmo, šarm, njeno energijo, eleganco, intelekt, njen “bit”, a ne mislim ničesar nuditi (Nisem za “nudenje” uslug imam svoj ego, imam karakter… nisem pa prodajalec, še manj pa darovalec.), lahko delim svoj svet z njenim in bom vesel, če ga bo ona z mano ter bova oba iz enega in drugega sveta iztržila največ. Da se razumemo, ne želim nadute cesarice, a vsekakor tudi “vaške dekle” ne, iščem le svoj odsev…

Meni je tudi to padlo v oči. Čeprav sem old school in rad razvajam svoje ženske, se mi ne zdi okej graditi partnerstvo na tem, kaj ji lahko finančno ponudim, še manj pa, da bi se na tak način “reklamiral”, češ, poglej kaj imam, vse to te čaka, če boš moja, ne kdo sem, ampak kaj imam. Ne bi šel glih tako daleč kot nekateri in se delal siromaka, ampak valjda hočeš, da se nate napali, na tvojo energijo in karizmo, ne pa na tvoj TRR in kar imaš v garaži.

Menim, da je za partnerstvo dobro, če že ne nujno, da sta oba vsak zase samostojna, ekonomsko, emocionalno in socialno, da imata podoben socioekonomski background. Že tako ni lahko zgraditi uspešne veze, prevelike razlike v starosti, inteligenci, izobrazbi, pogledu na svet, jeziku in kulturi itd. so dejavniki tveganja, ki se jim gre poskušati izogniti.

Po moje tudi težko govoriš o uspešnosti, če do 35-ega še nisi imel ženske, uspešnost ni stanje TRRja, ampak polno življenje, da si čil in zdrav, da delaš, kar te veseli in si dober v tem in da imaš izpolnjujoče odnose s soljudmi, družinske, profesionalne, socialne in romantične.

Sinalica, 11.11.2024 ob 22:12

Haha, pa Glih v ta poklic grejo najbolj tupe, ki se niso dobro učile..

žal mi je za vsako, ki te sreča, in za sosedovo dekle, ki je odlična v šoli, pametna, razgledana, športnica, in gre na frizersko. Ker že od malega sanja o tem in ima tudi talent. Ne dvomim, da bo uspešna, sploh ker jo zamima tudi kozmetika. Ampak ker izžareva nekaj, kar je daleč od tvoje frekvence, grem stavit, da bo dobila kvalitetnega moža, ne pa predsodčkarja tvoje baže.

8409, 11.11.2024 ob 23:59

Meni je tudi to padlo v oči. Čeprav sem old school in rad razvajam svoje ženske, se mi ne zdi okej graditi partnerstvo na tem, kaj ji lahko finančno ponudim, še manj pa, da bi se na tak način “reklamiral”, češ, poglej kaj imam, vse to te čaka, če boš moja, ne kdo sem, ampak kaj imam. Ne bi šel glih tako daleč kot nekateri in se delal siromaka, ampak valjda hočeš, da se nate napali, na tvojo energijo in karizmo, ne pa na tvoj TRR in kar imaš v garaži.

Menim, da je za partnerstvo dobro, če že ne nujno, da sta oba vsak zase samostojna, ekonomsko, emocionalno in socialno, da imata podoben socioekonomski background. Že tako ni lahko zgraditi uspešne veze, prevelike razlike v starosti, inteligenci, izobrazbi, pogledu na svet, jeziku in kulturi itd. so dejavniki tveganja, ki se jim gre poskušati izogniti.

Po moje tudi težko govoriš o uspešnosti, če do 35-ega še nisi imel ženske, uspešnost ni stanje TRRja, ampak polno življenje, da si čil in zdrav, da delaš, kar te veseli in si dober v tem in da imaš izpolnjujoče odnose s soljudmi, družinske, profesionalne, socialne in romantične.

Ne morem verjeti, da se na tem forumu celo kaj takšnega najde. Hvala za ta dva zapisa. Še je upanje za ljudi 🙂

Danes je pogoj za trajanje zveze določeno materilno stanje. Privlačen videz in radost/ljubezen je premalo. Malo si poglejte opise oziroma pričakovanja žensk, ki partnerja iščejo preko spleta. Žal, resnica je taka.

Ženski moraš danes ponuditi več kot ji lahko nudi tvoja konkurenca, drugače je bolje ostati sam. Tretja možnost so kratkotrajne veze – dokler ženska ne najde česa boljšega, kar pri tebi pogreša. Tega je danes preveč in to ni pravi način življenja.

Materialno stanje, 12.11.2024 ob 13:05

Danes je pogoj za trajanje zveze določeno materilno stanje. Privlačen videz in radost/ljubezen je premalo. Malo si poglejte opise oziroma pričakovanja žensk, ki partnerja iščejo preko spleta. Žal, resnica je taka.

Ženski moraš danes ponuditi več kot ji lahko nudi tvoja konkurenca, drugače je bolje ostati sam. Tretja možnost so kratkotrajne veze – dokler ženska ne najde česa boljšega, kar pri tebi pogreša. Tega je danes preveč in to ni pravi način življenja.

Če je vse kar lahko ponudiš materialno/fizično….potem res nisi material za dolgotrajno vezo. Če so ti všeč samo ženske, ki iščejo samo to….smola zate. Zasluži več. Drugega očitno itak nimaš kaj ponudit.

p.s.
Večina poparčkanih ljudi in dolgotrajnih vez imajo čisto povprečni in še več podpovprečnih ljudi. Tisti na socialni, minimalcih, podpovprečnih plačah, povprečnih plačah. Premožnih je par procentov. Ne laži si da si sam zato ker nisi med njimi. Vseh ostalih 90+% ljudi, ki so verjetno še na slabšem materialno kot ti je poparčkanih. Torej ni o vzrok a ne?

New Report

Close