Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naelektreni lasje – pomoc

Naelektreni lasje – pomoc

Prosim vas za pomoc, namrec lasje se mi nenormalno elektrijo, ne morem jih niti pocesati, ker je tako grozno. Takoj, ko jih operem in posusim (tudi brez fena, sedaj, ko je toplo zunaj), ampak vedno isti problem. To me zelo zelo moti. Dobro, da sem zaprta doma, ce ne, ne vem kako bi shajala s to grozo na glavi.
Kaksen sampon in balzam naj uporabim? Lahko tudi cenovno drazje, samo, da se resim tega.
Hvala

zamenjaj oblačila.
bombaž namesto sintetike.

Nič ne pomaga. Imam isti problem že celo življenje.

Lasje so po pranju že skoraj suhi, rahlo jih natrite jih z vlažno kremo za roke.

Zamenjaj oblačila za naravne materiale in pazi na material podplatov copat/čevljev. Sploh če imate doma parket.

Ko se sfenas, si zmoci dlani in potegni cez lase.

Aja pa na korenine in konice las, po umivanju, daj malo olivnega olja.

A veš, da so lasje energijsko polje kjer je energija in ta prihaja od drugod in ima poseben namen. Zadnje je, da človek hoče to preprečit in ni tako, danes pa želim dež čeprav sonce sija.

Se mi je dogajalo isto. Uporabljala sem Glisskur sampon, sedaj imam navaden sampon BReza od Afrodite, ni vec duha od naelektrenosti. Poskusi.

A veš, da so lasje energijsko polje kjer je energija in ta prihaja od drugod in ima poseben namen. Zadnje je, da človek hoče to preprečit in ni tako, danes pa želim dež čeprav sonce sija.
[/quote]

Dej zopet prilepi be es water my frend

New Report

Close