nafta
jaz mu verjamem, vsaj tisto o svetovnem policaju in sranju, vse za korist ZDA, samo kaj ko ni edini krivec Busch, ampak politika ZDA in njihova vlada v senci. Takšno demokracijo, ki jo imajo oni, pa naj kar zadržijo zase, pa svoje probleme naj pogledajo, bodo imeli več koristi, kot pa z ustvarjanjem vojnih žarišč po svetu.
hja tista država, ki bo uspela dobiti največ naftnih polj v upravljanje, bo vodilna in ZDA si nadvse želi podjarmiti svet in igrati svetovnega voditelja. Kakšen mir neki, kaj je že to?
Komunajzarjem očitno ni jasno, da ima sodček 159 litrov surove nafte ki jo je treba dati v rafinerijo in od tam šele pride gorivo in vmes se cena dvigne. Da me pa neki tupko tupac pošilja psihiatru, mislim da ga najbolj potrebuje prav on.
Ni samo Bush kriv, največ je kriva Evropa, torej mi sami, ker nimamo jajc, da bi na tem preljubem svetu kaj ukrenili, mi raje samo kimamo rusom al pa američanom….pol pa jamramo kako je nafta draga.
Sej se vam ni treba voziti z avtom, pojdite na kolo in naredite nekaj zase in za svet