Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija nagaja mi internetna povezava

nagaja mi internetna povezava

in prosim za pomoč…

sredi dopoldneva mi je najprej začela mula štekat, pa se nisem kej velik sekirala:)) ene pol ure kasnej mi je pa mašina začela javljat, da ni povezave. sem šla lepo po vrsti. izklopila router, izklopila modem – priključila nazaj, rezultat nula. ponovila vajo, s tem, da sem izklopila še mašino, počakala 10 min, priklopila nazaj – rezultat nula. Pol sem se spravila klicat na telemach, čakala v vrsti ko budala, vmes sem za štos prižgala še drugo mašino in glej ga zlomka, net dela, na moji mašini mi pa še kr javlja, da ni povezave, samo, ko sem mozilo vklopla je delalo vse, sicer s polžjo počasnostjo, ampak je delalo. za primer: za dostop do te strani sem porabla 15 min.

ma kdo kako idejo? bom fuuul hvaležna:)

lp,

jst

p.s.: ne vem če kej pomeni, ampak sem dala na muli vrata testirat, ša ni šlo skoz, preverila router in so nastavitve nespremenjene

Da internet dela zelo počasi, je lahko kriv tudi kak virus/trojanec.
http://housecall65.trendmicro.com/

lahko da mi nagaja kaka žvau, sam če je, se mora fejst skrivat:))

drgač sem pa klicala na telemach, pa so mi rekli, da pri njih vse normalno dela (kot zmeraj:)), meni pa da se je zaradi prevelikega prometa čez vikend sesul modem?!?! Go figure! Sploh ne vem, kaj naj naredim s to izjavo.

hammer, hvala:) bom še housecall probala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close