Nagradna igra AMIS-a??? Pomoč prosim!
Pozdravček!
Gre za igro “En klik, dva Beetla”, kjer ustvarjaš pare s prijatelji preko e pošte.
Zanima me, kako oddaš podatke, ko prideš do četrtega koraka?
Ali ti potem AMIS pošlje še kakšno pošto, kjer vse skupaj še 1x potrdiš?
Ni mi jasno in nikakor ne morem oddati podatkov.
V kolikem času pa pošljejo pošto če sploh?
Sodeluje še katera in stiska pesti za novega Beetla? ;O))
Lep večer želim vsem, ki si krajšate čas tu gor.
V.
;O)))
Oj!
Saj sem dobila od prijateljice, sledila navodilom in vse, pa mi Amis ni poslal nazaj mail-a
Sumim, da je enako kot na Žurnal-u, ko t2 niso pošiljali kod??
Sem jim pa že na mail pisala in upam, da mi odgovorijo.
Ja, na Žurnalu nam gre pa zaenkrat res več kot dobro. Samo veš kaj? To je ratalo že skoraj kot služba. ;O))
Sem prav pisala na Žurnal, če je naša strategija zloraba, pa so rekli da je to vse po regelcih. Dokler nekdo ne posega v njihovo bazo je vse kul.
Nabrati toliko mailo-v in jih potem vsak dan potrjevati., ohranjati in loviti nove…. Ufff dela čez glavo. ;O))
Dobro, da sem doma in si vzamem čas za take stvari, saj je nagrada lepa, mikavna in sigurno bi prišla zeeeeloooo prav. ;O))
Je pa še cel mesec in pol do konca! Dela še čez glavo in naprej. ;O))
Hvala za glasove in seveda vso srečo tudi vam,
Lep večer.
V.
Zdej sem za foro še enkrat vnesla podatke in meni na koncu potrdi:
Napiše to:
Oddaj podatke
Na tvoj e-naslov… smo ti poslali vpisane podatke. Tvoja prijava bo dokončana šele, ko jo potrdiš s klikom na povezavo, ki si jo prejel po e-pošti.
In tudi na mail sem dobila povezavo za potrdit sodelovanje v nagradni igri. Poskusi še enkrat, saj če te ne spusti skozi vse korake, te je ”upoštevalo”, ker ne moreš dvakrat vnest podatke zaradi emšo-ja.
Lp
Ja, to isto napiše meni.
Na mail pa potem nisem dobila povezave in to mi je čudno!?
Na, saj bom videla če mi bodo poslali odgovor.
Ma s tem T2-jem je skoz kej.
Sem bla že večkraz jezna kot ris,ker vedno kaj za J*****.
zadnjič sem npr, klicala na pošto, da bi oddala telegram za prijateljico, ki je rodila, pa ga nisem mogla oddat, ker T2 nima pogodbe z njimi. :(((
Živa štala res!
Hvala ti za potrpljenje in lep večer želim.
V.