Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nagradna igra Ideal Servis

nagradna igra Ideal Servis

Pozdravljeni,
zanima me ali je kdo od Vas dobil pošto od Ideal Servis, da je glavni dobitnik 17.000 EUR? Če bi bilo to res, bi bilo super :), tako pa le mislim da je to spet kakšna prevara. No pa da lahko prevzamem to nagrado, moram nekaj naročiti , zraven pa dobim kot darilo še pravo biserno zapestnico (in to še celo srebrno) … Jea right!! To good to be true!

Potegavščina.

tudi jaz sem dobila,to je nateg, nikjer ne piše kdaj je izplačilo to je bilo že lansko leto.
jaz jim bom poslala nazaj in napisala nij mi že nakažejo ta denar če sem izžrebana.

Tu piše

lp, ela s

jaz sem pravkar odprl pismo od ideal servisa da sem dobitnik 17000e.Piše da je bilo žrebanje 03.05določil za finalnega dobitnika igre ideal servis v kategoriji A. DOBIL SEM DIPLOMO na kateri piše citiram.PRESENETLJIV IZID VELIKE IGREpotem moje ime in priimek in stevilko sodelovanja 1525441 za
finalni dobitek v seriji a 1glavna nagrada za izročitev17000e in potem piše da za prejem svoje nagrade,vabimo stranko ime in priimek, da nemudoma vrne svoj kupon za izročitev 1 nagrade17.000e in na koncu piše za Generalnodirekcijo ideal servis. na drugem listu pa mojo telefonsko stevilko

kaj naj naredim a jih tožim….če ima kdo njihovo telefonsko številko naj jo napiše hvala

Glede nagradne igre ideal servisa sem js tudi dobil certifikat,da sem finalni dobitnik 1 nagrade 17000 eur v kategoriji A in za prejem nagrade moram naročiti izdelek po svoji izbiri.Ker sem opazil ,da vas je kar nekaj,ki ste dobili to zavajajoče in sramotno pošto sem se odločil za tožbo proti temu podjetju(če se mu lahko sploh tako reče)in sicer po nasvetu odvetnice bom podal tožbo o zakonu zavajanja kupcev,in osebno tožbo za povzročitev psihičnega stanja v katerem sem se znašel zaradi nasedanja in lažiranja tega podjetja.V teh težkih časih v katerih vsi upamo na kakšen mali čudež,ki bi nam malo olajšal in finančno izboljšal življenje vedno znova nasedamo takšnim zavajočim podjetjem kot je IDEAL SERVIS ki izkoriščajo dobrino malih ljudi ki si trgajo lastni kruh od ust v upanju ,da se mu bo pa le kdaj nasmehnila sreča.Veliko nas je,nekaterim je pismo IDEAL SERVISA naredilo nepopravljivo škodo drugim vzelo še tisto malo človeškosti,živjenske energije in ponosa zato vsi ki ste izgubili ponos bili kakorkoli prizadeti in zavedeni s strani IDEAL SERVISA vas pozivam,da se mi pridružite pri skupinski tožbi proti IDEAL SERVISU saj nekdo jih mora ustaviti samo tako si bomo povrnili občutek da smo ljudje in imamo čustva ki so nam jih za trenutek z zavajanjem in svojo igro odvzeli.Čas je da jih nekdo ustavi BODIMO TO MI in preprečimo,da se okoriščajo Finančno kot psihološko nad nami( malimi ljudmi ki se borimo za vsakodnevni kruh brez spletkarjenja,trikov in laži) in še vedno nismo obupali v teh težkih časih ki so nas doleteli, smo si pa dovolili,da so nas ponižali, zavajali in nam vzeli še tisto malo človekoljubnosti,ponosa in kar je najbolj pomembno zdravja,torej vzemimo tudi mi nekaj njim in preprečimo,da bi še kdo doživel takšno ponižanje iz strani IDEAL SERVISA kot smo ga mi.

Glede nagradne igre ideal servisa sem js tudi dobil certifikat,da sem finalni dobitnik 1 nagrade 17000 eur v kategoriji A in za prejem nagrade moram naročiti izdelek po svoji izbiri.Ker sem opazil ,da vas je kar nekaj,ki ste dobili to zavajajoče in sramotno pošto sem se odločil za tožbo proti temu podjetju(če se mu lahko sploh tako reče)in sicer po nasvetu odvetnice bom podal tožbo o zakonu zavajanja kupcev,in osebno tožbo za povzročitev psihičnega stanja v katerem sem se znašel zaradi nasedanja in lažiranja tega podjetja.V teh težkih časih v katerih vsi upamo na kakšen mali čudež,ki bi nam malo olajšal in finančno izboljšal življenje vedno znova nasedamo takšnim zavajočim podjetjem kot je IDEAL SERVIS ki izkoriščajo dobrino malih ljudi ki si trgajo lastni kruh od ust v upanju ,da se mu bo pa le kdaj nasmehnila sreča.Veliko nas je,nekaterim je pismo IDEAL SERVISA naredilo nepopravljivo škodo drugim vzelo še tisto malo človeškosti,živjenske energije in ponosa zato vsi ki ste izgubili ponos bili kakorkoli prizadeti in zavedeni s strani IDEAL SERVISA vas pozivam,da se mi pridružite pri skupinski tožbi proti IDEAL SERVISU saj nekdo jih mora ustaviti samo tako si bomo povrnili občutek da smo ljudje in imamo čustva ki so nam jih za trenutek z zavajanjem in svojo igro odvzeli.Čas je da jih nekdo ustavi BODIMO TO MI in preprečimo,da se okoriščajo Finančno kot psihološko nad nami( malimi ljudmi ki se borimo za vsakodnevni kruh brez spletkarjenja,trikov in laži) in še vedno nismo obupali v teh težkih časih ki so nas doleteli, smo si pa dovolili,da so nas ponižali, zavajali in nam vzeli še tisto malo človekoljubnosti,ponosa in kar je najbolj pomembno zdravja,torej vzemimo tudi mi nekaj njim in preprečimo,da bi še kdo doživel takšno ponižanje iz strani IDEAL SERVISA kot smo ga mi.

Zdravo, se strinjam, stopimo skupaj, tudi meni se je zgodilo isto.

jaz sem tudi da jih tožimo.moj tel. je 031 706517

Prebrala sem vaše pismo, ki ste ga objavili na starševskem čveku in se prav tako pridružujem vašemu mnenju, saj tudi meni že več kot 2 leti lažejo, da sem glavna nagrajenka in da imam možnost dobiti
17.000 €, sedaj ko pa bi morali denarne nagrade podeliti, saj sem bila izžrebana kot glavna nagrajenka ki naj bi prejela 17.000€ pa so si premislili in nagradno igro spremenili,češ da sedaj pa je 5 glavnih dobitnikov in da bodo denar 20.850 podelili med 5 dobitnikov in to po 4.170 €. Lažejo in psihično uničujejo in ponižujejo ljudi, ki tako in tako že nimajo denarja, pa jim še vseeno vlivajo lažna upanja za nagrade. Vsi artikli, ki so objavljeni v njihovem katalogu so kar precej dragi in noben artikel ni izpod 22,00 pa vse do 50,00 €.-
Sedaj so mi pred dvema dnevoma ponovno poslali obvestilo, če želim postati njihova nagrajenka, da moram naročiti ponovno en njihov izdelek in da bom v roku 28 dni dobila nagrado. Vse skupaj je ena velika prevara in laž s strani podjetja, ki te artikle ponuja na tržišču svojim strankam. Kdo ima korist od tega dobro vemo vsi, a se skriva pod krinko in v tujini. Naj jim enkrat za vselej roka pravice /sodišče/
odvzame licenco za delovanje tega podjetja in naj ljudi več ne zavajajo in jih pustijo v miru živeti brez
podtikanj z nagradami in njihovimi lažmi.
Zavedena in prevarana stranka s strani podjetja Ideal Servis, Maribor.

Če boste zadevo predali sodišču se vam z veseljem pridružujem!

V novem letu 2014 sem zopet dobil pismo,da sem dobitnik prve nagrade Ideal Servisa 17.000 EUR.
Zrebanje naj bi bilo 28.01.2014, dobitniki bodo objavljeni v roku 5 dni po zrebu v dolocenih casopisih Vecer…Dne 30.01.2014 pa sem ze prejel novo pismo, da sem ponovni kandidat za prvo nagrado 10.000 eurov ,Zrebanje naj bi bilo maja meseca.Se ni konca s temi prevaranti.A je ze kdo podal tozbo ali imate kaksen drugi predlog.
Hvala in lep pozdrav.

V novem letu 2014 sem zopet dobil pismo,da sem dobitnik prve nagrade Ideal Servisa 17.000 EUR.
Zrebanje naj bi bilo 28.01.2014, dobitniki bodo objavljeni v roku 5 dni po zrebu v dolocenih casopisih Vecer…Dne 30.01.2014 pa sem ze prejel novo pismo, da sem ponovni kandidat za prvo nagrado 10.000 eurov ,Zrebanje naj bi bilo maja meseca.Se ni konca s temi prevaranti.A je ze kdo podal tozbo ali imate kaksen drugi predlog.
Hvala in lep pozdrav.

tudi jaz sem dobila pismo da sem dobitnica 10000eur pa jih še do danes nisem dobila samo pošiljajo da moram naročiti 3izdelke če hočem dobiti nagrado in to že tretjič 28dni je minilo že 3x

tudi jaz sem dobila pismo da sem dobitnica 10000eur pa jih še do danes nisem dobila samo pošiljajo da moram naročiti 3izdelke če hočem dobiti nagrado in to že tretjič 28dni je minilo že 3x[/quote

Tudi jaz sem dobila,že od maja me vlečejo za nos,danes sem jim pa napisala da bom vse fotokopirane papirje predala odvetniku.

tudi jaz sem dobila pismo da sem dobitnica 10000eur pa jih še do danes nisem dobila samo pošiljajo da moram naročiti 3izdelke če hočem dobiti nagrado in to že tretjič 28dni je minilo že 3x[/quote

Tatjana
Tudi jaz sem dobila,že od maja me vlečejo za nos,danes sem jim pa napisala da bom vse fotokopirane papirje predala odvetniku.

Kako naj verjamemo tudi njihovim oljem kapsulam razpršilom itd., če lažejo že pri nagradah, zato sem prepričan, da so tudi vsi njihovi zmazki, ki jih propagirajo kot čudežna zdravila, navadni šarlatanski zmazki. Rudi Prosenik

Prijavimo jih inšpekciji in organom pregona.

vsakokrat bi morala dobiti po 2000 in po 10.000 in me kar kličejo in kar pošiljajo a iščem njihov e-naslov da jim pišem in da jim točno in natančno povem zakaj lažejo in zakaj kličejo če sem doma a telefon tiho spi to mi vizija govori daj daj ne laži mi a nagrada tudi laže že obljubili so da 30.12.15 pridejo prinesejo nagrado a ne verjamem
več ker je ni če pa neprestano natewgujejo daj no daj to zato ker pod kontrolo jih išpekcija nima zadnjič so poslali mi da dobim 10.000. če naročim a prišeu paket je do mene vprašala sem poštarja kaj se norca delajo če pša ne kličejo daj daj saj niste normalni ali se zavedate skom opravka imate je pa tudi 15 dni in odšel in rekel nič tako sem si mislila če sem doma saj telefon slišim dajdaj saj nisem neumna ker že koliko let to nategujejo saj se ne zavedajo kaj delajo in koliko so mi dolžni to se ne zavedajo ker se iz ljudi norca delajo zapomnite si to saj sedaj še ni prišla 1.nagrada samo nategujejo nategujejo dajmo stop stop zapojmo da dobili bodo skozi vrata išpektorja goljufije in da podjetje se zaprlo bo in kar so dolžni da plačali bodo in na koncu pa za večno zaspali bodo!

ne igraj se ker žal miru ne boš imel bolje da pustiš ali pokliči njihovo št. v maribor in jih fino naderi da boš poslal išpekcijo in tako ti dali bojo mir če ti pošiljali še bojo kaj naprej ne daj miru jih kar kliči in dopovej ali dosti vam ni da povedal sem ali želite da grem na sodbo -tožbo ali po inšpektorja in plačate ga vitako jim neprestano grozi in morajo ti odnehati jaz se ne pustim

Servis VIZIJA, ha,ha, tudi meni pošiljajo – še danes enaka pisma in nagrade, to je enako kot TV3 z njihovimi kvizi, pa nihče v tej “državi” nič ne naredi, …

Meni pošiljajo že nekaj let, pa me prav nič ne moti, ker z gorami papirja lepo prispevajo k zbiranju odpadnega papirja za papirno akcijo, ki poteka v okviru šole. Ko dobim pošto, se samo nasmehnem in jo vržem v papir. Tistim , ki pa nasedajo in kupujejo, misleč da bodo dobili cel kup denarja…., pa sam bog pomagaj!

Draga gospa. Ta družba je tako vsiljiva, da se je sploh ne moreš znebiti. Ponujam vam kontaktne podatke. Pokličite jih in jim potem obvezno še pisno potrdite, da ne želite več prejemati njihovih ponudb in da boste v nasprotnem primeru tožili.

Kontaktni podatki:

Ideal servis,
Pohorska 8
Maribor
051-367-897

a tile kontakti se veljajo?

bi jim rad prisparal nekaj postnih stroskov…

tudi meni posiljajo ze celo leto

Ja jaz dobivam od ideal posto pa me ze nategujejo eno leto samo da narocis obljubljeno imam 27tisoc pa da je notar preveril pa da sem 1osvojila glavno nagrado upam da bo jih negdo zasil  jaz sem rekla vsako posto ko dobim od njih zazgem lp

New Report

Close