Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nagradna igra MERKUR – kakšen so cene stanovanj na morju?

nagradna igra MERKUR – kakšen so cene stanovanj na morju?

evo spet ena nagradna igra, nagradni kupon je v znesku 10 €

recimo da je slovenčkov 2 miljona in 1 miljon kupi nagradni kupon je to 10 M na račun merkurja, nekateri bodo kupili dva, tri kupone, recimo še 1/4 od 1 miljona kupi drugi kupon, je to še dodatnih 2,5 M

torej skupaj pokasirajo minimalno 12,5 miljona evrov (a prav računam??? ker se mi zdi ogromno eurčkov)

koliko stane eno stanovanje na morju, ki ustreza kriteriju:

S sodelovanjem v nagradni igri »Moje sanje – stanovanje na morju« lahko postanete lastnik trisobnega stanovanja s čudovitim razgledom na morje. Površina stanovanja (s shrambo in balkonom) je 89 m2. Stanovanju pripada tudi kletna shramba in pokrito parkirno mesto. V objektu vam bo na voljo tudi uporaba skupne savne in fitnesa.

no če je 2 M, jim ostane še 10,5 M čistega

ma en kuponček…bom nabavla:(

sem brala drobni tisk…oni sploh ne plačajo celega davka,..pa samo del akontacije dohodnine,..kje naj potem dobim par 000 e, za kritje tega stroška:S

Lahko pa zapojete Barčico in pošljete posnetek na web in tako sodelujete brez, da bi karkoli kupili:)))))

LP, meti

No, v moji širši familiji, cca 40 odraslih ljudi, ne bo nihče kupil kupončkov.

Kot prvo, se vsi zanašamo na svoje roke in delo, nekateri že imamo vikende na morju, bratrankin mož pa itak izhaja iz kraja nad Koprom in smo za kak dan dobrodošli tudi ostali (če želimo).

PS – Zakonsko je določeno, da se od nagradnih iger plača akontacija dohodnine v višini 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

nisi prebrala go konca – kupon lahko tudi vnovčiš ob nakupu nad 50 eur – torej je tudi plačilno sredstvo.

Ja, Barca, res je zakonsko določeno, da se plača akontacija dohodnine, pri tem da pri nekaterih nagradnih igrah akontacijo plača podjetje, pri drugih pa nagrajenec, v čemer je pa pri tako visokih zneskih to kar pomemben podatek 🙁

Najprej je treba kupiti srečko (ni zakonsko obvezno), potem zadeti glavni dobitek (je zelo malo verjetno), potem se šele razburjajte zaradi akontacije dohodnine.

Eh, ČE bi igrala, bi z veseljem plačala še poračun dohodnine, če bi dobila:))

In tule akontacijo dohodnine plača podjetje.

Kopiramhttp://www.moje-sanje.si/si/pravila_nagradne_igre.htm :
Trisobno stanovanje s pripadajočo shrambo in parkirnim mestom v stanovanjski stavbi »Semedelski razgledi« v Kopru ,v vrednosti 211.237,00 €.
Organizator bo plačal akontacijo dohodnine sam, zato je skupna vrednost nagrade 281.649,34 € (z vključenim DDV-jem in plačilom akontacije dohodnine).

Nagrada v nobenem primeru ni prenosljiva na drugo osebo.

Organizator nagradne igre bo nagrajencu predal dogovorjeno nagrado in v imenu nagrajenca plačal akontacijo dohodnine.

Plačilo vseh nadaljnjih morebitnih davkov in/ali prispevkov v zvezi z nagrado je breme in obveznost prejemnika nagrade.

Merkur je solastnik firme, ki je gradila Semedelske razglede, zato poskušajo vse, da bi jih spravili v promet. Zvijača je dobra, ker bodo za vsak prodan in vnovčen bon za 10€ spravili v promet za 50€ svoje robe, s čimer bodo gotovo pokrili stroške enega stanovanja, pa še grd, predrag, nefunkcionalno zasnovan in slabo zgrajen stanovanjski projekt bodo ponovno spravili v medije z velikim rompom in pompom.

stanovanjepa bo zadel kakšen sorodniki ta glavnih v merkurju- vsaj običajno je tako

New Report

Close