Nagradno vprašanje za dobro jutro
ne ne, sej vem, da je ledvička…………. haha………….. nikar si ne misli, da sem tako pokvarjena in nevedna………….. haha, al pa da se tvoj poveča za 10x………. leseno se malo raztegne, kadar je mokro, pa skrči, pa………… hehe………. sam to je glih kejšen 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ……….
saj veš kak piše na moškem skretu: stopi bliže, nimaš tak dolgega kot si misliš………. ha ha……….. zato so pa pokrovi in vse okol mokro…… ker tipčki precenjujete (predolgujete) svoje pimpeke………..
kdaj je potem že tisti randi?
veš…… dans sploh ne bi jagodk……….. dans mi en rogljiček……… tak francoski………….. :)))))))))))
odgovor na 10 povečavo je…..******Del telesa, ki se poveca za 10x ko je stimuliran je ocesna zenica.” -“Zelo dobro, Miki”, rece tršica in se obrne k Mojci, “Zate mlada dama pa imam samo tri stavke…
prvic: imaš umazane misli. Drugic: nisi naredila domace naloge. In
tretjic: nekega dne boš ZELO, ZELO razocarana ,,,ihihihiihihi
čuj mala……ti bom dal lesenega….grrrrrrrr……..evola:
Muz uhvati zenu za sise:
. Da su ti malo cvrsce, ne bi morala nositi grudnjak.
Ona ga uhvati medju noge:
. A da je tvoj malo cvrsci, ne bi mi trebao tvoj brat!
..upssssssssss
čaj srce…..a si preverila kaselček..upsssssss
a rogljiče bi???’hmmmm….a za mene…upssssssssssssssss…..grrrr……….ja mala, kdaj te bom dočakal….smrkkkk
no, ja… sem imela v glavi tistega z 8x….
Profesor anatomije vpraša študentko:
“Kateri človeški organ se v določenih okoliščinah osemkratno poveča?”
Študentka je zardela in začela jecljati: “Pennn….”
“Napačno!” jo je med jecljanjem prekinil profesor. “To je ledvica. In vi, mlada gospodična v življenju ne pričakujte tega kar ste mislili!”
vikend je bil pa fajn………….. mmmmmm……. dižek, sunček…. vsega je blo…. :)))))))))))))))
eeeeeeeehhhhhhh, kaslček je pa prazen…….. neč več mi ne pišeš, odkar………. upssssssssssss………………… no ja……. bom psssssssst………
kaj potem z rogljičkom?
dvakrat…rožljička naročim…hihiihih
kak te ne maram…saj se dopisujeva..kej je pa zdaj tole…če vedno me mamiš..upssssssssss………..
kako pa danes…utrujeno, zaradi take živahnega vikenda…ufffffff….ufff…mala, le kdaj se boš mal umirila……….tak, da se ne bom taku bal…ahhahahah………..
helyka, a je kostanj že pri vas?
eh, se ne bi branila dveh… to pa nikakor in nikoli in nikjer……. njamsi so…
kaj si pa taku čuden zadnje dni, gospodič? nekam čustveno razsut se mi zdiš…. imaš kakšne probleme? bohnedaj magari…. lahk pa mi kaj pojokcaš…. sej sem že vajena……… pa pobožala te bom mal po bučki… pa boš pozabil….
hehe, kostanj ti praviš? ma ne, tuki ni kostanja……. so samo maroni :)))
prideš, si bova grela rokice?