Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nahrbtnik za nošenje otroka

nahrbtnik za nošenje otroka

gledam nahrrbtnike za nošenje otroka…navdušuje me deuter kid comfort II, ampak se mi zdi predrag za toliko kolikor ga bomo rabili…
Mogoče kdo z izkušnjami…kateri je še dober pa cenovno ugodnejši?! S katerim ste zadovoljni?

Hval aza pomoč

Mi imamo Fillikid, kupili v Baby centru v akciji … Za nekajkrat na leto, ko se kam podamo, je OK.

Odvisno, koliko in predvsem za kakšne ture ga boste kupili. Kid II je odlicen nahrbtnik, ki skoraj ne izgublja na vrednosti. Vsi, ki jih videvam, so odlicno ohranjeni in se po koncani uporabi zlahka prodajo naprej. Poglej malo na bolho.

Za sprehod, kjer otrok notr pociva res malo casa, zna bit tudi Filikid OK, za vsako daljso tudo, kjer bo udobno tebi in otroku, pa jaz ne bi razmisljala.

No ne gledati le na ceno, pomisli tudi na položaj otroka, kako so narejeni robovi, kje mu potegne nogice, kako ima roke, kako ima glavo je naslonjena, ni,……in pa seveda ne pozabi na svoj hrbet, ki ga boš rabil/a še precej let – tudi tvoj otrok bo še veliko potreboval tvoj hrbet.

Stavim na Vaude. Perfektno se je obnesel, ob vsakodnevni uporabi vsaj eno uro sem ga tudi z lahkoto prodala naprej in sicer le za 20 evr manj, kot sem dala sama ( take so bile takrat cene rabljenih nahrbtnikov ).

Še enkrat razmisli in če ti je cenovno nedosegljiv nov, pomisli an rabljenega – resnično ne vem kaj moraš delati z njim, da ga uničiš – ali pa opusti to idejo in si ne kvari hrbta in fiziološkega razvoja otroka.

Če ga nosiša samo tu in tam malo, je tudi kakšen cenen OK. Če pa misliš na hojo v hribe, potem si kupi Kid-a.

ne kakega cenenega ne mislim kupovat…nas mam preveč rada. Pri taprrvi sem imela sposojenega kida in mi zato ne gre iz glave 🙂 bo treba kaj ugodnega najt…novega res ne bi kupovala ker neki hudi hribolazci pa tudi nismo…radi pa gremo v naravo kjer voziček ne pride prav

aja pa še eno vprašanje…kakšna je razlika med deuter kid comfort I in II

Spremljaj Bolho za rabljene. Plus poglej, kdaj bo v Intersportu kaksna akcija. Pred novim letom je bilo recimo za vse racune nad 100€ takoj 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust plus torkovih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa se je nabralo. Pa še pike smo dobili zanj.

Na netu imas clanek nekega uporabnika, ki je naredil primerjavo vecine nahrbtnikov, tako da tam veliko pise. Mi smo tudi kupili v akciji deuter III, mislim da hrbtenica vseeno nima cene.

Res je, govora je od Boštjanu Hartmanu. http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/nahrbtniki-za-noenje-otrok-planinski.html

Midva sva tudi cincala glede na ceno, katerega kupiti. pa sva se vseeno odločila za DKC III. Je res drag, a vreden vsakega evra. Ne vem po kaki logiki, ampak je pa tudi otrok sam potem okoli enega leta začel zavračati voziček in je hotel biti samo v nahrbtniku, tako da smo potem nahrbtnik precej uporabljali tudi za “ta lahke” izlete (npr. ko smo se šli malo na morje sprehajat, nismo vzeli vozička, ampak nahrbtnik). Za v hribe in izlete v naravo ga pa itak non-stop uporabljamo, sedaj že dve leti. Otrok noter tudi zaspi brez problema za uro ali dve.

In kot so ti rekle, že rabljenega je težko dobiti, ker gre praktično takoj + drži ceno, tako da s prodajo ni problema.

LP

Evo, tu ga eden prodaja za 200 EUR, novega dobiš pa sedaj pri Extremvitalu v akciji za 212,00 EUR.

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/nahrbtniki-torbe/kengurujcki-in-nahrbtniki-za-otroke/otroski-nahrbtnik-deuter-kid-comfort-iii-dezna-prevleka-1285449428.html

LP

No, jaz pa prisegam pri nas na manj znani Osprey Poco Plus (na voljo sicer trije različni modeli, Poco, Poco plus in Poco Premium) – Osprey je kanadski proizvajalec. Če malo pogledaš kakšne tuje primerjave, je primerljiv z Deuterjem. Jaz sem imela srečo, da sem ga dobila res ugodno, sicer pa je cena tam tam z Deuterjevim. Sicer super nahrbtni, ful enostavno prilagodljivo hrbtišče + super sedalo, opora za noge itd. za otroka. Naši družini s tamalo vred, se ful dopade.

New Report

Close