Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naivnost ….

Naivnost ….

Hehe.. rad bi prisel ta trenutek, ves, samo dalec je bela Ljubljana za jezka.. Sicer pa jezek nikoli ne rece ne!

Zdaj gre pod kozo gledat,
Lupcka za zajcka!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Nočko, ježek !

Hm, pa lupčka tud !

zajček

Kaj je naivnost?

Pričakovati, da se na forumu Tja v en dan zvečer ne dogaja nič!

Dobro jutro radni narode!

Jani

UJ, tako je.
Se dogaja, se bo dogajalo, o ampak to vemo le mi prebivalci….
samo prebiranje nikomur ne odkrije naših skrivnosti….

tu v gmajni , ha, je veliko več…..

Aha!!!

A kaj je naivnost? Moja velika vrlina…Hvalabogu!!! :(((((((((((((( Ima i ludih…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Vsakega enkrat sreča pamet, no vsaj tistega, ki zna razmišljati…
Prej, pa moraš srečati modrost ….

Juj, kolk je pa tole modro povedano :))))

Jani

Ja muca, tud take trebaju zar ne :)))))

Jani je tud mal …… včasih :))))

Če verjameš ali ne, to so moje izkušnje ! Res :)))

lp, zajček

Veš da ti verjamem 🙂 Če ne bi bilo iz izkušenj… mislim, da ne bi znala tako lepo povedati :)))

Zajček, a je kej lep dan?

Jani

uffff bemti klinc vse skup……
sory dons sem čist na podnu in jezna na tole kišto frdamano!!
Le kaj je treba vsega tega…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hvala Jani !
Hja, je le dan. Zdajle je posijalo sonce, pa upam, da bo tako ostalo. Sicer tudi proti dezju nimam nič, samo, da je družba ” taprava ” .

zajček

A pol pa je treba usekat po kišti, najboljš je, da vzameš en orenk kol, pa mahneš čez monitor, tipkovnico uporabiš za lopar, da lahko pometeš z mize še tiste ostanke kar je ostalo od monitorja….. kišto dvakrat, trikrat nabiješ z nogo, tolkl močno seveda, da te ziher odpelejo v klinični na slikanje in na vlivanje mavca…. k prideš nazaj dam, pa če si še full na podnu pa slabe volje, pogledaš za ostanki in s tisto nogo kjer je gips nabijaš (seveda.. ne boli) tolk časa da od vse kište ostane cel samo še RAM modul, pa mogoče na zvočni kartici tisti upor….. 0,47 Mu…… pol pa more odležt… pol pa… če pa pol še ni dober…. pol ti pa lahk samo še bog pomaga!

Jani

Ja, pa se je le prikazalo sonce…… 🙂 lep dan bo… upam, da se je naš Brusek tolk pocajtal, da je lahko odšel v Planico…. Da bi fant le užival :))))

Jani pa ni šel v Planico

Tole je še mene nasmejalo, pa muce ne bo….

Muca, nič ni tako slabo, lahko bi bilo slabše ! !
Pa, obljubila si mi, pa, hudiča, saj sem ti razložila in zfilozofirala moj pogled na stvari in ljudi, pa se te nič ne prime. .

Oj Jani heheh veš da mam lih tolk moči,za takole čistko! heheh je preveč draga veš.Vseeno pride prav za marsikatere stvari,če nekatere odmislimo.Drugače si pa super recept napisal..enkrat mogoče kaj veš…ko bom velika hehehehnaredim tole kar si tako lepo napisal.

Zajček,sej sva obe sfilozofirali..Veš,da sem te pridno poslušala in ti dam prau ma sej veš kaj me je sokiralo tako močno,da sem ponoči imela resnično prave more.Še danes ne morem verjet,da te lahko nekdo za katerega mislis……………………..takole izigra..Ne to pa sedaj tako prihaja a mano da nevem.,kaj bo ratalo iz tega.Eni zaključki seveda bodo.uh nesmem preveč razpredat.Ni takole fer do drugih forumskih sončkov in srčkov…Ampak zajček sej razumš kajne?Mi verjameš da se mi počasi podira,podira…saj veš kaj!!! Bo že….ampak verjet pa še vseen ne morem da te enden takole podlo izda..ufff Bom nehala .resnično ne bom o tem preveč boli…

Danes imam gužvo, dopoldan !
pa bom popoldan govorila s teboj !

Na eskimčka *****************

Muca mila, zdaj pa tako: ne vem vsega ozadja, ne vem čisto
vsega, pa je včasih res bolje, da človek ne ve vsega. Ne bom
več veliko pisala, ker sem se spet spomnila, da sem na lestvici
v samem vrhu. Pa ni to problem. Čutim, da te nekaj res hudo žre.
Nikar! Zakaj nikar – zato, ker vedno obvelja tisti močno resnični pregovor, ki pravi: bolj trpi tisti, ki sovraži in razjeda, kot tisti, ki je osovražen. Drži se tega in ti bo zagotovo postalo lažje.

Če te je nekdo izdal, ga skušaj ignorirati. Resda ti je pripravil dobro porcijo gorčine, jeze, žalosti, čustev, katerim zdaj še imena ne znaš dati, počutiš se najbrž tudi malce prazno, brezvoljno … o vem, sem bila v taki situaciji tudi sama, zato te skušam razumeti. Ampak, dobila si tudi porcijo nekaj malega pozitivnega v vsem tem šmornu. Dobila si nauk, ki je pripisan po vsaki basni. Zdaj boš vedela, komu kaj kdaj in zakaj ter kako. Mi pa smo tu, da nam potarnaš, ker te znamo poslušati, marsikdo te bo tudi razumel, razumel bo tvojo ogorčenost in jezo, tvojo žalost in bes …. Ko so tolki po meni, sem občutila vse to, kar čutiš ti. In sem se vsedla in izpisala svojo bol, jo podelila in verjemi, res mi verjemi, postalo mi je lažje. Zato se poslužujem tega dobrega zdravila – razmišljanja s pisanjem.

Zavedam se, da najbrž postajam zelo dolgočasna, ko iz naukov in nasvetov pisatelja, ki ga obožujem prav zaradi njegovih naukov, vedno potegnem nekaj, kar nam je želel povedati, vedno začnem razmišljati in prav v svet razmišljanja nas Z.M. skuša popeljati. Zato mi je tako pri srcu.

Vzemi v roke knjižico Sončnica navadna, mislim, da jo imaš. Odpri na slepo, preberi si pesmico in – glej čudež! Sonce ti bo posijalo, verjemi, skozi vso motnost sivine boš zagledala – sonce – in v soncu nas, tjavendanovce, prismuknjence, zarolance, zdaj še s potrdilom, ki nam ga izdaja dr. Janičius.

Muca, pogladi si brčice, očke na peclje in ………….

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hja, muca, vidim, da sem čist mim udaril…..sem bil prepričan, da se gre za tisto… z mladih….. hja… če je razbijanje PC – a premalo, ti priporočam, da se lotiš…… prve stene ki jo srečaš :)))

Na cajtanje!

Jani

Raje ne bi nič določenega reševali tuki na tabli !!!

Nč bat,sej ni to moj namen..tudi nisem taka in jaz ne izdajam…me je pa zelo zabolelo pojamram pa lahko a ziher? Ker tih res ne morem bit.Ko je rekla Marija preveč me gloda…bo pa brez problema ostalo pri tem.Nič več ne bom izdala saj ni moj namen odkriti osebo..pri meni zanimivo je kljub razočaranju in streznitvi še vedno v Čislih..pa sje nisme normalna kaj??Pomoje se mi že kisa..sam kaj čem taka sem..Bo bolje Ko bom velika!!! heheheh

Takole ! Moj nasvet. kako bi ravnala jaz. Tu ne more nihče od nas nič pomagat. Rešitev je, pogovor z osebo, odkrit in pošten! Tako bi storila jaz. Sama imam namrec zelo rada čiste račune, morda pa oseba ni nič kriva, kdo ve. Včasih razumemo drugače, kot bi bilo potrebno ! Toliko muca!

lp, zajček

o zajči .. you’re my kind of rabbit ;)))

sicer nimam pojma za kaj gre tole vse skupi … ampak tale tvoj nasvet … ej … tole nej si vsak sprinta .. pa direkt nad pojstlo nalima … pa vsako jutro 3x ponovit …

tolk od mene :))

pozdravljeni vsi … šibam naprej .. me čaaaaaas baše :)))

čau čau čau čau čau :)))))))

B.

N’č na vem… ampak, ziher ni ql…. Bemti….

Jani tava

New Report

Close