Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naivnost ….

Naivnost ….

Viš,se strinjam zajček maš prau…apak v tem se pa pokaze moja plat osebnosti-ena velika pomankljivost.Tega se niti pod razno nisem sposobna lotit…sem zajček na te področju..zato mi je prav!Naj bo tako in naj ostane tako!Jaz z grenkim priokusom in bolečino v srcu..drugi pa…
Zdej bom pa res utihnila…se oproščam da sem vas obremenila…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

NO VZEMITE NA ZNANJE MENI POHVALA OD BARBARE VELIKO POMENI.

Nič hudega. Vsak ima kdaj pa kdaj kakšen problem. Nihče ni imun, žal. Včasih zadostuje, da nekomu pač nekoliko poveš, pa odleže. Vse ostalo je na tebi. Nekaj pa vem, vsaka rana se zaceli . Slej, ko prej. Pa gremo naprej, za izkušnjo bogatejši, tudi to je nekaj. Pa še to, res se celo življenje učimo…….tako mi je vedno dejala moja zlata tašča !! No, res je bila zlata!

MEN TUD; TOLK NA ZNANJEEEEEEEEE

Huh Barbara, kolk se pa teb danes mudi…. No ja, ne moremo vsi po cel dan tuki viseti a ne :))))

Lep dan tud teb, seveda pa tudi muci, pa zajčku… pa Mariji…. pa meni… :)))

Jani

:)))

B. čist zmeri pove tist, kar misli 🙂

zajči .. lep dan ti želim 🙂

B.

ps, ja seveda .. pa Janiju tudi .. in vsem ostalim 🙂

ja Jani … sej se tebi tud kdaj mudi ane :))))) .. ni vedno vse na izi … pa počaaaaaaaaaaaaas 🙂

čau!

B.

Enako tudi tebi Barbi !
Vem, da vedno poveš kar misliš. Vem pa tudi, da se zajčku dopadeš :))

Enako lep dan ostalim ! Je bil kar deloven danes, ja !

zajček

palme, obala, kokos, morje, sonce in midva :))

Ja viš Barbara, to je pa men full všeč… povedat kar misliš…. A ne, kolk se človek potem boljš počuti… pa še vedno je boljš prva zamera, kot zadnja….

Glede na to da je med postoma razlike že kar nekaj časa, ti ne morem želeti lepega popoldneva, ker je mimo, zato pa eno fantastično jutro in še lepši dan.

Jani

Hja, mudi se meni vedno, čeprav, ko gledaš tuki gor na forum, sem ves čas tuki…. Vendar moram priznati da se mi je v zadnjih časih storilnost prav zaradi foruma podvojila (seveda je treba zarad foruma vse stvari narediti bolje in hitreje ;))))))

Torej z dvojno storilnostjo za forum naprej!

Jani

zajči … kolk si me pa ti s temle pocrkljala :)))))))

B.

nej bo pa dvojna ane 🙂

storilnost ja …. dobro jutro Jani … aja .. pa vsem ostalim tudi 🙂

B.

No Barbara… viš, k človek ne opazuje dobro.. pa zgreši kakšen post… dobro jutro…. ma kaki dobro fantastično jutro in še tolk lepši dan tud tebi :)))

Jani z dvojno storilnostjo :)))

New Report

Close