Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Naj bi bili doma, če ni nujno, a niso vsa podjetja tako naredila

Naj bi bili doma, če ni nujno, a niso vsa podjetja tako naredila

Otroci so doma, jaz sem doma. Ampak mož mora pa na primer v ponedeljek v službo. Pa ne dela v zdravstvu, trgovini, pri gasilcih, CZ ali kaj podobnega. Čisto povprečna storitvena firma.

Precej neprijeten občutek. Eno je, da lahko vsak dan prinese kaj domov. Drugo, česar ne razumem, pa je pomanjkanje solidarnosti. Gostilne, turistične namestitve in vodniki, kinodvorane, cvetličarji, frizerji, vsi, kjer so ljudje v tesnem stiku in kar ni nujno za življenje, zapirajo. Povsod, kjer se le more organizirati delo od doma, se. Še v šolah. Firma, v kateri bi bilo delo od doma povsem možno, pa ne pošlje ljudi delat domov. Ne sedet in gledat v prazno, delat. Vsa komunikacija je že zdaj po epošti in telefonu.

Ne razumem, res.

Tudi mi, se nic ne vem ali bomo nadaljevali. Jutri gremo v sluzbo, imamo pa podružnico v sosednji vasi, kjer je sedaj vse v karanteni. So rekli v petek, pazite nase in umivajte si roke.

Pisno zaprosite za možnost dela od doma z zahtevo za pisno navedbo razlogov proti temu. Ko boste mrtvi bo prepozno.

New Report

Close