Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj bo tole…

Naj bo tole…

pesem za zaljubljene…vam jo pojem…in se poslavljam…uživajte…čauči…

saj se vrnem…

kot vedno

tokrat

že čez ene par urc

ne bo še miru

pred menoj…nenenenenenene…

Sibam!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kak se ti da tolko pisat 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

tebi pa brat’……

:-))))
Cmoka na lička. Pa eno cunjo v roke, da ga boš odstranil….:-))))

Te tko kušujem…te greškam veš to;))…moj-moj!Pa samo probaj se brisat…slinast bodi…hihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne se slinit po meni….!!!! JASNO 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ja pa glih po tebi se bom…tko…JASNO!!!!!

Čuješ ti maš kako čudno željo bit tepena??? 😉

Jo ni že dolgo noben pregarbu!
😉

Bo treba v akcijo stopit….samo še palco doma poiščem 😉

New Report

Close