Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj čakam?

Naj čakam?

Spoznala sem moškega preko interneta ki je par let mlajši od mene. Nekaj mesecev je bilo vse super, je bil pozoren do mene, sva se spoznavala in si bila všeč. Načrtovala sva da se prvič vidiva a je potem prišla korona.
Tu so pa potem nastali problemi. Začel je delati po 10h na dan, bil izmučen in skos slabe volje. So prišli dobri dnevi a čedalje redkeje.
Če mi je prej on pošiljal sporočila mi sedaj ne piše dokler da ne začnem jaz pogovora.
Vem da ima v službi probleme in tudi doma s starši. Priznal mi je da ima hude osebne probleme a se je popolnoma zaprt vase. Morem reči da že prej ni bil nekaj zgovoren. Je bolj samotar, nima veliko prijateljev in tudi punce ni imel že kar nekaj časa. Po vrhu vsega je zbrisal svoje profile iz socialnih omrežij.

Vsekakor mi glava govori da je izgubil zanimanje zame da naj grem naprej. A že dolgo časa me ni kak moški tako pritegnil kot me je on in že dolgo nisem čutila takšne povezanosti. Mu morem enostavno dati čas da prebrodi vse težave? A me moti to da mi ne zaupa dovolj da mi pove kaj je narobe…. Ali naj odidem naprej, prebolim in pozabim?

A prav razumem, da se v živo nista videla?

Boj se odraslih moških, ki imajo take probleme s starši, da se ne morejo dobit z žensko.

Čakaš kaj? Pokliči ga in ga povabi na kavo. Če ne bo zanimanja, zaključi z njim in pojdi dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close