Naj in poceni stvar za ustvarjanje volumna las
Evo, sem jo odkrila, ko sem surfala po netu. Ne me vprašat, kje sem prebrala, pojma nimam več.
Moji lasje so prvi dan umivanja lepi, frizura bajna, volumna veliko… In potem grem s to čudoviti frizuro spat in zbudi se polizano spekedralo, saj volumen ostane na pouštru.
Tretji dan so moji lasje tako grozno polizani, naredita se dva velika vrtinca, ki jih niti s tupiranjem na morem zakrit, da so primerni samo še za umivanje. Tako si umivam glavo vsak drugi dan. Da bi imela pri tej frekvenci umivanja dolge lase!!! Ko jih šlj*vi!
In ko poskusiš že večino izdelkov na tržišču in zraven noriš ob zlepljenih laseh – uf, tega res ne maram, poskusiš eno tono šamponov, ki so obljubljali, da se lasje ne bodo mastili, odkriješ…
OTROŠKI PUDER!!!
Malce si ga vtrem v lase drugi dan po umivanju, in lasje kar zaplapolajo!
Poskusite, no!
P.s. – Pa še recite, da nisem talentirana direkt za v TOP SH*P :).
Jaz imam bolj neukrotljive lase in se zjutraj zbudim navadno kot levinja:)), vse pomečkano…
Že nekaj časa prakticiram, da si suhe (čiste) lase malo navlažim z vodo, dam v glavo en komplet navijalcev (ježkov) in če je treba, pofenam malo, pa pustim-medtem se umivam zobe, make up, zajtrk…) preden grem od doma, si ježke poberem in pospreyam z Lorealovim lakom za volumensko pričesko;)
Lase imam do ramen in frizura je vsak dan kot nova. Umivam vsak 2-3 dan, zvečer, spat grem “polizana”-brez dodatkov, zjutraj pa “postopek”:)
To lahko 2-3krat, potem so pač za umivanje.
To je moj recept proti zaležani frizuri, pomečkani in vrtinčasti:)