Naj ji povemo?
V širšem krogu znancev sta se dva poročena “poparckala”. Oba z dvema otrokoma. V družini, kjer je preko plota skakala žena je ugotovil njen mož. Ločujeta se. V drugi družini žena nič ne ve. Sanja se ji ne. Dedc jo nosi po rokah in je družbeno zelo spoštovan.
Naj ji povemo? Bi ve hotele, da se vam pove, če bi bile njenem mestu.?
Ni govora ! Še zmer je bilo tako, da je lahk dec naštimal ženo, da tisti, ki je povedal, da hoče kao razbit familijo pa te fore, ponavadi itak pol glupače od bab z descam potegnejo, ker kurac je sveta stvar. Prijateljstva je pa potem konec, jaz bi bil tiho, nč ne vem in tud nisem vedel, če bi me vprašala…
Ne povedat!! Ker na koncu tisti, ki pove, izpade slab. Ne mešaj se. Dokler jim funkcionira in če so kot familja srečni, je 1000x boljše tako kot razbit družino, ker bodo potem samo še frke in otroci bodo travmirali. Očitno je že razlog, zakaj skače čez plot. Mogoče mu pa njegova več ne da in se je pač mogu znajt. Kaj pa veš, kaj se dogaja za štirimi stenami. So ženske, ki jim enostavno ni več do seksa in potem si mož najde terapevtko v obliki ljubice. Dokler je on dober oče in dober mož, je vse v redu.
Slavka605, 26.12.2024 ob 12:50
V širšem krogu znancev sta se dva poročena “poparckala”. Oba z dvema otrokoma. V družini, kjer je preko plota skakala žena je ugotovil njen mož. Ločujeta se. V drugi družini žena nič ne ve. Sanja se ji ne. Dedc jo nosi po rokah in je družbeno zelo spoštovan.
Naj ji povemo? Bi ve hotele, da se vam pove, če bi bile njenem mestu.?
Nikoli se ne vtikam v stvari drugih.
Če že čutiš dolžnost, napiši anonimno sporočilo. Po možnosti z dokazi ali vsaj res konkretnimi informacijami. Jaz sem enkrat povedala znanki, da jo je njen varal v diskoteki, jo je prepričeval, da sem ljubosumna in ne vem kaj vse. Me je zasliševala večkrat kaj je kdo imel oblečeno, kje so stali, kdo je bil zraven itd. Moje prijateljice, ki so bile takrat skupaj z mano in vse to videle, so ji potrdile, pa je vseeno verjela njemu. Ta isti jo je kmalu zatem zamenjal za tretjo, ki sem jo tudi poznala zelo dobro. Pa sem bila lepo previdno tiho. Še dandanes jo vara na polno, ona pa skregana z vsakim, ki ji je to omenil, tudi s sestro.. to so taki tipi. Manipulatorji. Nobena mu ne bo nikoli dovolj dobra, da je ne bi varal. Res srečna vsaka, ki se mu izogne. Jih poznam več in pri teh letih že na daleč vidim, kam kdo spada. Take poštene, naivne ženske potegnejo vedno kratko. Škoda jih je, a če je njim vredno vztrajati…
Ful je odvisno kakšnega človeka imaš na drugi strani. Lahko ti zameri, lahko pa ji odpre oči in bo začela opazovati in preverjati ali drži kar si rekla. Najhujše so ženske, ki bodo vedno verjele partnerju, s teboj se bodo pa skregale. In potem ko bodo čez leta ugotovile da je bilo res, bodo raje v tla gledale, kot se ti opravičile. To sem doživela .Jaz osebno bi to sprejela v smislu da je verjetno res kar pravijo, čeprav bi me bolelo, začela bi preverjati kam hodi, telefon…