Naj mu dam priložnost ali naj ga pustim za sabo?
Anonimno 2430, 18.10.2023 ob 13:00
Pred leti sem bila v zvezi z osebo, ki mi je kasneje strl srce, skupaj sva bila 3 leta. Prebolevala sem ga res dolgo casa. Glavni razlog razhoda je bil to, da sva bila oba malo nezrela, nisem vedela a je to sploh to, a si želim sploh biti z njim.. dokler ni dejansko prišlo do razhoda. Povod za razhod je dal sicer on.
V tem času, ko nisva bila skupaj sem kot oseba zelo zrastla. Ugotovila sem kaj dejansko hočem v življenju, kdo zares sem. Lahko bi rekla, da mi je razhod odprl oči, da se je to moralo zgoditi, če ne, ne bi bila takšna kot sem sedaj.
No sedaj po nekaj letih pa sva se spet srečala. In spet je tako kot včasih, razumeva se, lepo je v njegovi druzbi. V glavnem tako je kot včasih – preprosto lepo. Včasih se mi je zdelo, da je on moja sorodna duša.
Zadnjič mi je nekaj namignil, da bi lahko spet probala. Mogoče bo sedaj drugače, ker sva oba zrastla na nek način.
Po eni strani sem bila vesela, da bi lahko spet poskusila. Po drugi strani pa ne vem, če si ponovno želim biti spet z njim saj, ko se spomnim kako mi je bilo težko po razhodu, me preprosto mine, da bi sploh še kdaj imela kaj z njim. Med tem, ko je on hitro skočil v zvezo z drugo osebo.
Kaj bi vi storili? Mu dali priložnost ali bi ga preprosto pustili za sabo?
Glavna težava pri meni je, da imam še vedno neka čustva do njega. Nikoli zares ga nisem prenehala imeti rada. Vedno je bil nekje v mojem srcu. Mogoče za to, ker je bila moja prva resnična ljubezen.
Trenutno prestajam razhod in res so težki dnevi,večeri ampak če bi ta moški katerega ljubim nenormalno čez leto ali dve spet hotel biti z menoj definitivno bi ga vzela nazaj s predhodnjim globokim in iskrenim pogovorom..Vem in verjamem da trpi tudi on in da me je imel rad ampak ko neke stvari v vezi preveč in se pojavljajo dvomi in strah je bolje končat čepeav boli.Jočem..pogrešam ga ..
Probaj se najprej pogovorit kakšni so nameni in če te bo spet zapustil čez 2-3 leta..ne vem premisli..
Pogreta juha je res zanič. Če nimaš drugega in rabiš za preživet, v sili…še muhe požreš …al kako že? Jaz ne bi. Se preveč spoštujem in imam rada, da bi dala komurkoli drugo možnost za karkoli. Vsak se je odločil kot se je, vedoč, da te bo odločitev prizadela in mu je to bilo ok. Takega človeka niti pogledala ne bi več, kaj šele kaj drugo. Čustva pridejo in minejo, ne se odločati na podlagi čustev ampak razuma.