naj naj…
Katera je največ dala je težko reči, ker se določena knjiga vedno pojavi v določenem trenutku, ko si pred določenim problemom (jaz temu rečem izziv) in ti pomaga lažje najti pot, da določen izziv razrešiš.
Torej pomagalo mi je veliko knjig, mogoče največ mi je pa dala odgovorov na določena vprašanja Potovanje duš
knjigo, ki je meni čisto spremenila svet razmišljanja, bi ti sicer priporočila za branje, ni pa rečeno, da bi ti dala isto kot meni. takrat, ki sem jo prvič prebrala, nisem iskala odgovorov na neka globoka vprašanja eksistence. vendar je najbolj od vseh knjig, ki sem jih prej ali kasneje prebrala, najbolj vplivala na moj pogled na svet.
no, pa na bo – gre za roman johna le carreja mala bobnarka
ja, glede na to, da se s tem ukvarjam že dvanajst let, pa lahko povem, da je vsaka knjiga zelo zanimiva. ko gremo po poti uspeha, so zemljevidi namreč zelo potrebni, saj jih pot sama zahteva. ker pa so avtorji knjig opisali vsak svojo pot, ima bralec največ možnosti za resnični uspeh, saj lahko združi več knjig in izkušenj skupaj, ter se lahko izogneš pastem neuspeha, ki neprestano preži nate. To je nekako tudi povezano z gravitacijo, ko želi nekdo iti na goro, nekdo pa zadaj sedi in se mu ne da vstati. Seveda sta obadva v medsebojni povezavi, pa naj bo to kaka odvisnost od človeka, finančna, stanovanjska, čustvena. To pomeni, če želimo resnično uspeti, moramo te vezi prekiniti, ker postano breme pretežko.
Če boste želeli po poti uspeha, boste tudi potrebovali ljubezen, ki pa se bo za vsak primer zamaskirala, da je ne bi nekje na poti izgubili.
Preoblekla se bo v bolnega starca, ranjeno ptico, v klošarja, v nekoga na smrtni postelji, v osamljenega mladeniča in dekle. Vedno, ko jo želimo obuditi, se z njo soočimo, njena mati pa je sočutje.
http://pro.podjetje. c o m
Trenutno iščem sponzorja za tisk, na razpolago pa imam zadnji dve strani.
Na tej strani pa si lahko ogledate kratko predstavitev in pišete na e pošto na šesti strani.
Drugače so mi pa ljube knjige Govorica telesa, Sammy Molcho in Magija velikopoteznega mišljenja.
Lep dan, Mladen