Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Naj, naj…

Naj, naj…

No, mene bi pa zanimalo, kakšno glasbo kaj radi poslušate, kdo so vaši najljubši pevci, pevke, skupine, pa tudi kaki filmi so vam všeč?
Lep pozdrav, Patricija

Zivjo Patty!
kot si ze vidla v mojem zadnjem postu sem malo nakazala smer glasbe, ki jo največ poslušam: r’n’b, rap, hip hop, suol… v tej zvrsti so mi zelo vsec j.lo, alicia keys, mary J Blige, Destiny’s child, pri rapu pa ne morem mimo Eminema in Tupaca

kar se pa filomv tiče, so mi pa najbolj vsec komedije in pa romantični filmi… edino kar pri filmih ne maram so grozljivke…. namrec nisem tak tip človeka, ki bi gledal vse une nože, kri… me kr zmrazi ob tem :))

lp mala

bom skušala iz vsake kategorije izbrati res samo enega 😉

naj pevec – george michael
naj pevka – kim wilde
naj skupina – simply red

glede filmov je pa tako – nimam nekega posebnega okusa. rada imam filme, ki me presenetijo z vsebino, zasedbo, režijo, scenarijem.. včasih tudi z efekti.
moj absolutno najljubši film je Diplomiranec (The Graduate).
pa če navržem še naj igralke – anne bancroft, rebecca gibney, amanda redman in celo lesley-anne down.

.:Les nuits sans Kim Wilde Je m'ennuie souvent:.

Ja zdaj bo pa malo drugače kot bi mogoče kdo pričakoval:

Takole , ko sem bil star 18 let, torej pred nekako 20 leti sem bil nor na hrvaške popevke. Torej Milo Hrnić, Mišo Kovač, Zdravko Škender, Matko Jelavić, Tomislav Ivčič, Meri Cetinić, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Magazin ( Uni Ta Stari), Džo Maračić – Maki, Brzi Dečki iz Zagorja.. so bili zame zakon. Ok, potem……., ja potem pa je prišla vojna na Hrvaško in so pričeli, Zemljo Hrvatska, hrvatska otadžbina, lijepa naša, ..etc…… , pa sem si rekel, nak, dost je bilo, tega domovinskega jamranja pa ne bom poslušal. No potem pa je prišla satelitska televizija, pa internet ( beri Napster, Audiogalaxy, Kazaa, WinMx) in kar nekako čez noč so mi pričele ugajati Nemške šlager popevke oziroma še bolj Volksmusik. Torej KASTELRUTHER SPATZNI so moji novi bogovi:-))) . Od pevk pa Monika Martin iz Graza, pa švicarka Francine Jordi, pa Nemke: Mara Kayser, Stefanie Hertel, Gaby Albrecht in Angela Wiedl. Od moških Andy Borg, Patrick Lindner, pa ta mali Nizozemec Jantje Smit,Oswald Sattler, pa da ne pozabim na Hansija Hinterseerja, Frans Bauer in še kdo bi se našel. Od skupin pa …. poleg mojih bogov še….. Die Flippers, Die Schäfer, Alpentrio Tirol,Die Ladiner, Die Klostertaler…. !

Drugače pa zeloooo rad poslušam vse kar se je vrtelo v 70- ih in v prvi polovici 80-ih let in da je Pop. ( Abba, Boney M, Saragossa band, Luv, Juan Pardo, Duo Baccara, Ottawan, Pussycat, skupina Shorts, itd……… ) !!!

Od novodobnih izvajalcev pa mi posebej padajo na dušo pesmi od Ane Gabriel.
Seveda zakon zadnjega leta pa so Las Ketchup … hijas del tomate :-)))))).

Posavec

Tori Amos, Fiona Apple, Sarah McLachlan, Placebo, Alanis Morissette, U2, Heather Nova, Anouk

od naših: Siddharta, Big Foot Mama, Tinkara Kovač

Tuj band: DEPECHE MODE

Naš band: SIDDHARTA

Film: MATRIX prvi del

od tujih bandov vecni rollingi, less than jake, creed. od tujih pevcev williams, marley in celine. od nasih pa samo siddharta…
filmi…matrix, godatherji…zanimivo zame tudi, da mi je vsec legally blond

Bandi SLO: Elvis Jackson, Demolition Group, BFM, TABU, Psychopath, Adi Smolar, Mlakar, Interceptor, Center za Dehumanizacijo, Drinkersi, Zaklonišče prepeva, Zmelkow in Siddharta

Bandi TUJI: Nightwish, Alian Ant Farm, Enya, Apocalyptica, Beeseech, Bloodhound gang, Body Count, Deftones, Korn, Dido, Godsmack, Green Day, Kittie, RHCP, Ugly Kid Joe, Paradise Lost, Machine Head, Sepultura (stara), Manu Chao, Metallica, Megadeth, O.T.E.P., Pantera, Rammstein, Rell Big Fish, SlipKnot, StaticX, Stone Temple Pilots, Sugar Ray, SYSTEM OF A DOWN, Therapy?, meditativna muzika, …

Filmi: ahhh, jih je preveč 🙂

LP
Twiggy

Naj Naj je CHRIS REA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close