Najdi forum

Naj pizza

Hello!
Mene pa zanima kje ste jedle najboljšo pizzo? Prosim za kakšen predlog, da poskusimo še kaj novega.
Jaz bi pohvalila v Lj Garažo, Napoli,Foculus, Trto…
Na Bledu mi je bila všeč Pr’Planincu, na Primorskem je carska pizzerija Jakob…

Kaj pa vam?

Lp

Ma meni je itak povsod dobra….. samo da ni testo pretanko in mokro…. Ma še najbolša mi je tista, ki jo naredim doma…. na Pečjakovem testu…. hahaha

Men je tud skor povsod mmmmm 😉 Tunel je bil včeri na vrsti 😉

odkar jo delam doma, na svojem testu (super mama – vem ja 😀 ) se vse ostale lahko skrijejo.

Trta se je skvarila. ravnotako sem se prenažrla Foculusa in Napolija. V Garaži sem bila nazadnje dve leti nazaj – je bila pa dobra. v bistvu grem samo še včasih iz nostalgije v Parmo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Moj dragi naredi najboljšo pizzo na svetu; vključno s super hrustljavim testom. Recepta pa še meni ne izda.
:))

Če ti ne izda recepta, te nima rad. Sigurno ima drugo. Jaz bi ga na tvojem mestu pustila!

:))))

Al Capone v City Parku, pa v Subitu v Koloseju so mi tud dobre.
LP

Če ti ne izda recepta, te nima rad. Sigurno ima drugo. Jaz bi ga na tvojem mestu pustila!

:))))[/quote]

Viš, na to pa sploh nisem pomislila. Ga bom danes obdelala.
:))

Ma pusti deca, da ima svoje skrivnosti….. :)))

Meni je v Kaval clubu dobra, sam je osebje grozno, pa me tudi lakota mine. ;(

meni je bila fantastična v neki kavbojski varianti blizu Šempetra pri Novi Gorici.

Neka pikantna varianta z mletim mesom.

Lara Croft bo vedela ime.

Meni najboljša pizza je bila v Kamniku na Groharjevi, mislim, da se imenuje La Cantina.
Potem pa v Trbovljah, pizzerija 100Klas.
Potem v Ljubljani Boccacio (no ja je v Šentjakobu).
Ma v Celju je tudi zelo dobra pizzerija, sam sem pozabila kako ji je ime, pelješ se proti Teharjam. Pizza tudi njam.

Ni res! Moja je boljša!

🙂 pa brez zamere. Vem, da je najboljše, kar naredi dragi.

Najboljšo pico jemo v piceriji Mak, na Jesenicah. Zelo dobra je tudi v piceriji Jurček, na Homu in pa Pr”planincu na Bledu.

Čez Asterixa v Puli je pa ni.

No ja, pa v Tropicani v Barbarigi mi je všeč, ker vsi vejo, da mi morajo dati oh in sploh in še feferonov, pa še za dodaten tabasco bom sitna, če mi ga kar sami ne bojo prinesli:))

LP!

ti barca, a slovenske pice pa zate niso dost dobre?

Jaz rada zavijem v Kaval club (ampak je res osebje hladno kot špricer, čeprav jih je malo morje tam), v Kamniku ni švoh v Taverni, pa zadnjič sem jo jedla v La Storiji, tudi všečna, čeprav ni iz krušne peči, v Ljubljani mi je dobra v Foculusu, včasih tudi v Piazzia, ampak že dolgo nisem bila.

slovenska pica je običajno kar domača iz pečice, ampak “lastna hvala se pod mizo vala”, pravijo, pa ne bi rada, da vse pridrvite k meni domov :)))

Drugač pa, na našem koncu kake pretresljivo dobre pizzerije ni, take, kot ji spečejo oni, naredim tudi sama…

Trta- drugje je sploh ne jem.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

V Poreču je najboljša v SALOONU! njami

Najboljša pica je doma narejena, pa daš lahko gor kar ti paše.

doma ni nikol taka kot more bit. nimamo pravih pečic. se pa trudimo približat, je pa super ker jo lahko obložiš po želji.

Se strinjam z njur, istočasno pa rečem, da je domača najboljša, zato, ker je tisti kos, ki ostane dober tudi zvečer ali drugi dan, od drugih je pa bljak.

Kakšna se vam pa zdijo pice iz Merkatorja? Meni sploh niso slabe pa še poceni so.

Ponvica-Brezovica, Gold klub Ajdovščina, Zlato Sidro Lucija, Lampione Stara Gorica, Jurman Ljubljana, pa še moja doma, ki jo tudi pečem v krušni peči in še dobri picopeki-profesionalni so jo že pohvalili!

New Report

Close