Naj…poroka
Zivjo,
Kupila sem si revijo Naj…poroka in moram rect, da v njen ni čist nič naj. Kako je možno, da ena bejba napiše člankov za polovico revije? kaj v tej reviji je dejansko namenjenega poroki? Pa sej je cela revija kot en sam oglas za eno znamko pronuptia, k itak nima ne vem kakšnih oblek.
Vsebina bi bila bolj primera za kakšno splošno revijo, ne pa za revijo, ki naj bi se v celoti posvečala porokam. Nisem našla niti ene same ideje za vabila in konfete, da o pestrosti ponudbe poročnih salonov sploh ne izgubljam besed.
V bistvu sem od njih pričakovala precej več.
Kaj pa menite vi? jest osebno komaj čakam na revijo Moja poroka.
Lep pozdrav
Janja
Se popolnoma strinjam z vami!!
doma imam od sestre eno revijo moja poroka iz leta 2000. Vam povem, tam pa res dobiš veliko informacij. Te novejše izdaje pa niso vredne počenega groša.
Tiste obleke in manekenke sop kot kakšni klovni…Nič romantike in nežnosti..
Očitno nimajo več kaj napisat, da se ne bi ponavljali, samo nam to ni čist v nobeno korist.
Mogoče jih sposojajo v knjižnici, pojdite pogledat. Eno tako manjšo izvedbo pa dobiš na občini, ko se greš prijavit za poroko. Tam pa tudi lepo piše kako se razdelijo vloge, in običaji in ….Kar zanimivo.
z veseljem vam sporočam, da sem kupila zdaj še revijo Moja poroka in, da sem bila ful presenečena. Vse skupi je bolj pregledno in fino je pod slikami oblek napisano iz katerega salona je, tako, da mas malo manj tezav z iskanjem. Zelo fajn se mi zdijo tudi strani od poročnega kotička, ker najdeš kakšno idejo za vabila, čeprav se mi jih po mojem ne splača sami delat, ker gre ful cajta, pa še materiala ne moreš dobit.
Od člankov se mi je pa najbolj uporaben zdel članek o tem kaj zanima svate, ko grejo na poroko, ker sem se sama žeznajdla v taki situaciji. Pa tut modni trendi so fino prikazani in nasploh se mi zdi to ta prava poročna revija.
Kaj pa vam?
Lp
Janja