Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj prihodnjič lažem???

Naj prihodnjič lažem???

Dober dan.

Grde bitchezzzzz ne privlačjo nobenga. Je pa res, da bojo tud tako pof.ukal, če ni druge…

Ženske spletkarijo, če imajo za to razlog. Vidim, da imaš slabe izkušnje. Krive so pa seveda ženske, ne ti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ojej. Res normalno obnašanje kot nek 20letnik visi na netu in se prepira z odraslimi ženskami in jih zmerja, žali. Res izjemno normalno obnašanje.[/quote]
Ja sej na tolikšno število kretenov kot jih je na MONu nisem še nikdar v reali naletel. Mogoče ste tu gor bolj glasni, v reali pa prpe…[/quote]
To je pa situacija, ko jo majmun naleti na normalne ljudi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske spletkarijo, če imajo za to razlog. Vidim, da imaš slabe izkušnje. Krive so pa seveda ženske, ne ti. ;)[/quote]
Še največkrat pa spletkarijo iz čistega dolgčasa, ker nimajo nič pametnega za počet.

+Tiste grde bi ble glih tko bitchez, če bi se iz danes na jutri transformirale v lepotice.[/quote]

Normalno. Sej to vidimo ko shujašo, plastična… kar postanejo bitches…

Isto pr tipih, je bil piflarski očalar, pol pa zraste npr na 190, začne fitness, pa postane ALPHA COCK

Its all RELATED![/quote]

nabere se jim tolk gneva, ko so grdi, da pol pokažejo hudiča, če postanejo lepi hehe
odvisn od človka

Ja sej na tolikšno število kretenov kot jih je na MONu nisem še nikdar v reali naletel. Mogoče ste tu gor bolj glasni, v reali pa prpe…[/quote]
To je pa situacija, ko jo majmun naleti na normalne ljudi. :))[/quote]
Ti imaš sebe za normalnega ? LOL

To je pa situacija, ko jo majmun naleti na normalne ljudi. :))[/quote]
Ti imaš sebe za normalnega ? LOL[/quote]
Vem, da ti tega ne moreš videt. 😉

Jst + še marsikdo tu gor.

Se strinjam. 🙂

Velik vs je majmunov ja. Tle se kr strinjam s tabo.

Jah dragi avtor. Lažnivcem je lažje v življenju.
Sam se odloč kva boš.

Kot je rekel moder mož :

“It is my belief… that the truth is generally preferable to lies “
in to drži. Tlele te učijo, da je treba skoz lagat, najprej fant punci (da jo spravi v posteljo)
potem punca fantu (da ga obdrži) , pol mož ženi (ko jo vara) , potem žena možu (da ga
“prefinjeno usmerja” smo tlele zvedeli) , pol otrokom, aja na starše ne smemo pozabit…

In lepo celo življenje lažeš……kriza je samo ta, da najbolj lažeš – sam sebi.
Če si pošten do drugih, si tudi do sebe lažje.

@ devičnikom: zaupajte se bejbini mami, teti, starejši sestri … da vas izvežbajo ☺

Problematično je to da mora tip pri 2x letih žret tablete da mu stoji, ker pusič od moškega da je nervozen…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To, da ti pravijo, da si luškan, pomeni, da te ne dojemajo kot tipa. Ženska moškemu, ki ga dojema kot tipa, ne bo govorila, da je luškan, prijazen, simpatičen.

Ni ti treba postati nek hud nakladač, bo pa evrjetno treba malo delat na tem, da se obnašaš bolj moško.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

in kje so pol dobra dekleta? jaz serijsko izbiram kandidatke ki zgledajo kot dobra dekleta z nekimi moralnimi vrednotami, pa bolj kot sem med ženskami bolj opažam da med temi različnimi “tipi” žensk ni pač nobene razlike razen tega kakšno zunanjost kot stil rade furajo. zato zadnje čase itak zbiram samo še po zunanji lepoti, če že mora bit hudič naj bo vsaj seksi da bo kaj od nje. ženske z dobrim karakterjem so farsa, to ne obstaja, oziroma jih je mogoče 1%, vsaj s primerjavi z moškimi kjer je res dosti dosti lažje naletet na kakega dobrega fanta (ne glede na izgled). mi je končno postalo jasno zakaj se ženske sovražijo med sabo.

Mislim, da sem napisal da sem jaz te tablete kupil samo za prvič, ker sem slišal, da se zgodi da če si nervozen ti to ubije erekcijo (zakrat sem bil devičnik in zelo v skrbeh in nervozen k sto mater) zato sem pa za ziherco si en paket kupu mislm da dobiš 4 kapsule pa samo dve sem ponucal prvič in drugič potem sem pa čist normalno brez teh kapsul naprej seksal in še seksam brez kakšnih tabletk/kapsul.

Mislim, da sem napisal da sem jaz te tablete kupil samo za prvič, ker sem slišal, da se zgodi da če si nervozen ti to ubije erekcijo (zakrat sem bil devičnik in zelo v skrbeh in nervozen k sto mater) zato sem pa za ziherco si en paket kupu mislm da dobiš 4 kapsule pa samo dve sem ponucal prvič in drugič potem sem pa čist normalno brez teh kapsul naprej seksal in še seksam brez kakšnih tabletk/kapsul.[/quote]

Že 1x ali 2x je preveč za 2x letnega tipa, ki bi naj bil samozavesten……. kako misliš da boš moški, če si se sekiral za prvi seks……

Zakaj si bil v skrbeh? A so te odpustili? Devičnost ni razlog za skrb, sploh pa ne pri 23 letih, to da te je skrbelo pomeni da si ovčka ki sledi družbi….. kao pravi moški ki je v skrbeh! Smešno.

To te naj skrbi, da si bil v skrbeh zaradi take neumnosti in si moral žret tablete….. Prvi relevanten razlog maš za skrb, do takrat ga ni blo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da sem napisal da sem jaz te tablete kupil samo za prvič, ker sem slišal, da se zgodi da če si nervozen ti to ubije erekcijo (zakrat sem bil devičnik in zelo v skrbeh in nervozen k sto mater) zato sem pa za ziherco si en paket kupu mislm da dobiš 4 kapsule pa samo dve sem ponucal prvič in drugič potem sem pa čist normalno brez teh kapsul naprej seksal in še seksam brez kakšnih tabletk/kapsul.[/quote]

Že 1x ali 2x je preveč za 2x letnega tipa, ki bi naj bil samozavesten……. kako misliš da boš moški, če si se sekiral za prvi seks……

Zakaj si bil v skrbeh? A so te odpustili? Devičnost ni razlog za skrb, sploh pa ne pri 23 letih, to da te je skrbelo pomeni da si ovčka ki sledi družbi….. kao pravi moški ki je v skrbeh! Smešno.

To te naj skrbi, da si bil v skrbeh zaradi take neumnosti in si moral žret tablete….. Prvi relevanten razlog maš za skrb, do takrat ga ni blo :)[/quote]

Ti si CAR.

To te naj skrbi, da si bil v skrbeh zaradi take neumnosti in si moral žret tablete….. Prvi relevanten razlog maš za skrb, do takrat ga ni blo :)[/quote]
A to, da te skrbi, pomeni, da si ovčka? A ni ovčka tisto, ko te nič ne skrbi in samo greš (s) za čredo, kar bo pa bo? 🙂

kje je ta toplovodar zdej…

Daj plačaj lepo, pejt v elitni klub, si izberi eno sočno, vtakn nisto sramoto notr, izbrizgaj v par minutah in ti ne bo treba več lagat, simpl.

GTFO

Skrbel me je bad performance. Jebiga trema te zjebe in nisem hotu prvič in drugič imet težave pri erekciji zaradi moje treme…seveda sem stavr izpeljal tako kot je treba in sem po tem seksal brez tablet. To je dons tko prvo greš na test če si vsaj približno kokr tok maš šanso za naprej če pa še to ne po pa vozi miško tko se pač ženske odločajo (njim itaq ni problem dobit za seksat). Pač nisem hotel da mi postane mehek samo zaradi treme, ker to je za žensko največji turn off. Pač mal sem si pomagu itaq zdej normalno seksam sicer ne s to, ker sem se naveličal ampak z drugo 😉

to je najbolj… tko žensko najbol ponižaš, si ga vržeš prej 2-3x pa greš porivat, pa ti ne stoji tko k treba, je depressed as f… ženske mislijo da smo mi tipi k roboti, da edini razlog da nam ne stoji je da ona ni lepa oz privlačna… bišes

pa od kje vam ta fora živci pa to ? men še bol stoji, če sm živčen, vzemirjenje pa to…

ČE mi pa začne ženska, SPROSTI se pa to… fak si nora, še tisto kar sm gor spravu bo dol padlo, če se bom sprostu…

to govorim za takrat k sm mel res heavy porabo… pač se pozna če maš 3+ šuse na dan, ne more vedno bit k nešpikana klobasaa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close