Naj prihodnjič lažem???
Jst se strinjam s fanti. Nobene potrebe ni, da kaj omenjaš, da je zate prvič. Lagat ne, sam če te nič ne vpraša pa tud ni treba posebej izpostavljat.
Glej, situacija je taka, da če boš z dekletom, s katerim bosta zaljubljena, pa dobra prijatelja – uglavnem, če bo tvoja punca, pol ni panike, če mimogrede omeniš. Sam ne takrat, ko sta že sredi akcije. Takrat bivše izkušnje pač niso pomembne, ampak je pomembno, kar se trenutno dogaja.
Če boš z dekletom, ki je ne poznaš tako zelo dobro, je pa čisto vseeno, če tisti trenutek ne ve. Ker dejstvo je, da to da si ti devičnik ni pomembno. Pomemben je tisti moment. Samo ne bit prestrašen, kar pogumno. Če je dekle enkrat s tabo, je zato, ker si ji všeč. To je čist zadosti.
Dekle, ki ni devica, že ve, kako se postavit, da bo njej pasalo.
Ko sem prvič v življenju imel na višji ravni opravka z dekletom (js takrat star 19 let, ona 17), me je spraševala ali sem že kdaj imel punco, ali sem že seksal ipd. In prva punca (js takrat 23, ona 19) me je še isti večer po spoznavni pijači spraševala po izkušnjah. Toliko o tem, da ne bo spraševala.
Člvoek ne ve, ali naj se smeje ali naj se joka…
Problem ni v tem, da si devičnik. Problem je v tem, da si to izustil sredi akcije in iskreno povedano – če bi meni tako povedal, bi bila tudi jaz brez besed in bi to imelo isti efekt, kot da bi me polil z mrzlo vodo…
Laži niso dobra rešitev. Vendar trenutek je treba izbrati pozorno. Morda bi se pred samo akcijo enkrat načel pogovor na to temo in ji to povedal…
Cela drama iz enga junfra. In pol ženske kompliciramo ˆˆ
Mogoče zato, ker za mladiča za razliko od mladenke ni stvar izgubljanja junfra samo dati noge narazen.
Oh, come on, pajkec 🙂
Tip še tega ne rabi nardit. :)) Kot da ženska pa se ne more slabo izkazat.
A ima tale Marko kakšen kompleks? Stalno se nekaj zaletava v desce, kot da ni razčistil odnosa s svojim dominantnim očetom, ki mu ni dovolil spolno dozoreti.
To nejasnost ti bo razložil matjažko!
Ma obnaša se kot da je ženska ujet v moškem telesu. Stalno jih nekaj zagovarja, pa opravičuje…
Imam kompleks, pezdetkom, ki provocirajo in žalijo ženske, jim malo prisloniti ogledalo. 🙂 Nič slabega.
Že 1x ali 2x je preveč za 2x letnega tipa, ki bi naj bil samozavesten……. kako misliš da boš moški, če si se sekiral za prvi seks……
Zakaj si bil v skrbeh? A so te odpustili? Devičnost ni razlog za skrb, sploh pa ne pri 23 letih, to da te je skrbelo pomeni da si ovčka ki sledi družbi….. kao pravi moški ki je v skrbeh! Smešno.
To te naj skrbi, da si bil v skrbeh zaradi take neumnosti in si moral žret tablete….. Prvi relevanten razlog maš za skrb, do takrat ga ni blo :)[/quote]
A to, da te skrbi, pomeni, da si ovčka? A ni ovčka tisto, ko te nič ne skrbi in samo greš (s) za čredo, kar bo pa bo? :)[/quote]
Seveda, ker je ta ”skrb” posledica družbeno ”vsiljenih” norm (kao da si luzer če si nedolžen tip pri 23tih recimo)
In če te to skrbi, kaj bo družba rekla (posmeh) potem si pač ovčka ki se podreja družbenim pravilom (izvzemši kazniva dejanja iz kazenskega zakonika)
Kadarkoli oseba naredi nekaj ali ga skrbi karkoli da bi moral ali bi bilo prav da naredi brez da bi to lahko razložil na racionalen način je to mentalni sistem ki ga poimenujejo/mo ”čredni nagon”
Pod to spada tudi to da grete ”vsi” za 1 novembra na grob, ker to tako je, (ker si je nekdo zmislo) pa nobeden ne more racionalno tega razložit, zakaj vsi na isti dan, kot čreda ovčk vodene od pastirja…. ni nobene racionalne razlage….
To je vse enaka kategorija…. in tega je ogromno, vsak ki ga to skrbi in temu prilagaja svoj lajf ima v sebi čredni nagon.
Katera norma pa ni družbeno vsiljena? A tebi so jih živali postavljale? No pa smo spet pri njih. :))
Ma ja, saj malo ti dam prav. Samo upam, da nisi ti tisti, ki se zapelje po avtocesti v kontra smer, zato da izstopi iz te črede. Veš, včasih je tam prav fino. 🙂
Ma ja, saj malo ti dam prav. Samo upam, da nisi ti tisti, ki se zapelje po avtocesti v kontra smer, zato da izstopi iz te črede. Veš, včasih je tam prav fino. :)[/quote]
Če bi prebral pozorno bi uvidel, da je izvzeto vsako kaznivo dejanje…. kar je tudi vožnaj v nasprotni pas kolikor vem.
Saj ni bistven problem v družbenih normah, problem je ko jih ponotranjimo brez razuma….. če ti greš recimo za 1. november na pokopališče, zato ker grejo ”vsi”, je to za mene čredni nagon ker te je bolj strah kaj bodo o tebi govorili, kot to da ti osebno resnično želiš it…..
Če ti krasiš jelko ali smreko za božič in to argumentiraš s tem ker je pač božič, potem to za mene nima smisla, ker je to čredni nagon, če bi argumentiral, da krasiš, ker si kristijan in se želiš s tem spomnit kristusovega karkoli, rojstva če se ne motim, potem ok, maš razlog ki je lasten v kolikor je res to tvoje čustveno dejanje ne samo bledi razlog in krinka…….
In to bi lahko našteval v nedogled…. bistveno ni to ali je družbeno določeno, ampak ali ti slediš in (v tem primeru) praznuješ nekaj zato ker se s tem poistosvetiš in ima neko simboliko za tebe, ki je globlja kot razlog ker to vsi tako počnejo. No ”vsi”……
Recimo jaz osebno ne praznujem NOBENEGA praznika ali česarkoli z izjemo praznika dela….. edini praznik in obeležje ko se spomnim in v mislih zahvalim in spijem nekaj na ljudi ki so se borili za naše izgubljajoče se pravice…. katerih plodove jaz indirektno uživam… oni so seli jaz pa žanjem, zato ima ta dan in tisti večer za mene nek pomen, medtem ko se z božičom ne morem poistosvetit, in ga zato pač ne praznujem, tako kot ne voščim srečnega novega leta, niti vse najboljše za rojstni dan, ker novo leta je samo še en dan, jaz želim vsako leto srečno, in tega ne mislim ponavljat kot pokvarjena letna plošča…. rojstni dan pa mi je recimo spet neumno voščit, ker jaz želim osebam VSAK dan vse najboljše, in se mi zdi hipokritsko to izjavit samo en dan v letu, kaj druge pa ne želim vse najboljše?
Itd…..
Vsiljen diktat družbene norme recimo je, da dec rabi babo v skupnem gospodinjstvu. Jaz je ne rabim. Ne rabim je za družbo, ne rabim je za seks, ne rabim je za gospodinjsko tečnarjenje, če bo morala kako cunjo dat v pralni stroj, ne rabim je za nič. Razen redkih, so to hudo šablonska in nezanimiva bitja. Izsilile so neko normo, da se desci morajo poročati in pečati z njimi. No, to mojstrstvo jim vseeno moram priznat. Ampak so ga spet izvedle v preteklosti tiste redke, zanimive. Babji kanonfuter jim je samo sledil. Fukfehtarske budale pa njim.
Hehe, ja, moje vrste človek. No zame pridejo v poštev še 9+, te se še splača imeti. Kaj praviš ? Kere se še splača met ? Po moje lepe, zdrave, pametne, izobražene, fine damice, ki rodijo lepe in zdrave otročke, skrbijo za dom in družino (ne z rokami ampak glavo). Seveda moraš za to imeti tudi denar, drugače so še večji pekel. Moraš si jih z lahkoto privoščit (tko al drugač) drugač se tud ne splača.
Pomojem avtorja ne skrbi ravno status devičnika (to itaq nemore noben rečt ali si že ali nisi samo z pogledom nate). Se mi zdi, da ga bolj skrbi, da je neizkušen oz. da mogoče pa nebo znal pri teh letih (ko se pričakuje,da nekaj pa že znaš v tej smeri) zadovoljit ženske.
Zdaj kaj je čredni nagon in kaj ni ne bomo debatirali ampak če ženske ne znaš zadovoljit zna biti to en ključni faktor v zvezi (resni ali neresni).
Bi bilo kar bedno srečat eno punco, ki bi ti bila noro všeč in bi bil pripravljen si ustvarit skupno prihodnost z njo ( ja vem cheesy LOL) v postelji pa nebi imel pojma kaj delaš (pač slaba tehnika) ona bi pa imela za sabo še pa još izkušenj od teh izkušenj mogoče dva ali trije, ki so jo znali poštimat dobr ti pa ne.
Vsaj meni se zdi tako. Bi bilo fajn da se avtor javi pa pove kaj on misli.
Imam kompleks, pezdetkom, ki provocirajo in žalijo ženske, jim malo prisloniti ogledalo. 🙂 Nič slabega.[/quote]
To delaš zaradi nerazčiščenih odnosov z očetom?
A misliš da je pa zdaj izkušen po nekaj seksih? Smehi res…..
Zraven tega pa še jemanje tablet za prvi seks….. če bi bil razlog kar praviš, bi jih moral jemat še nekaj let, preden bo izkušen ali vsaj blizu tega…..
Bolj ko pa da je na nuli. Zdaj vsaj ve kakšen je občutek ko ga noter porine. Treba je tud na vzdržljivosti delat ne samo na tehniki.
Pač model je vzel tebletko za prvič BIG DEAL bol da je to naredu kot pa da zaradi treme postane mehek s tem si samo bruko deal ( no dobr s tabletkam tud samo predpostavljam, da una itaq ni vedla)…pač po drugem poskusu (predpostavljam) je vidu, da ni to big deal in je normalno seksal naprej brez tabletk. Kaj zdaj če je to vzel če zdaj seksa normlano brez tablet…
Pri njemu je bila samo psiha problem. Se je pač znajdu na drug način in toj to jebga.
Bolj ko pa da je na nuli. Zdaj vsaj ve kakšen je občutek ko ga noter porine. Treba je tud na vzdržljivosti delat ne samo na tehniki.
Pač model je vzel tebletko za prvič BIG DEAL bol da je to naredu kot pa da zaradi treme postane mehek s tem si samo bruko deal ( no dobr s tabletkam tud samo predpostavljam, da una itaq ni vedla)…pač po drugem poskusu (predpostavljam) je vidu, da ni to big deal in je normalno seksal naprej brez tabletk. Kaj zdaj če je to vzel če zdaj seksa normlano brez tablet…
Pri njemu je bila samo psiha problem. Se je pač znajdu na drug način in toj to jebga.[/quote]
Ne delat reklame za KUPONKO ipd… Ma jst vam povem, da itak noben ne zna porivat, nima veze a je devičnik al ne.. Starejši kao bolj znajo pa to sam zato, ker jim TEŽJE pridi, ne da so taki eksperti…
Nej gre avtor že izbrizgat v eno, v minuti, sej to ga tehnično reši od deviškosti, pa je…
Pri njemu je bila samo psiha problem. Se je pač znajdu na drug način in toj to jebga.[/quote]
Ni večje bruke kot da mora moški ki bi naj bil nekje na vrhuncu spolne moči jemat tabletke za erekcijo….. pa obrneš kakor hočeš…. če bi mu dol padel, pomeni samo da ga ženska ni dovolj vzburila, ker je mislil namesto se prepustil, to je vse….. trema zgine, če je ženska dobra…. če pa ni, pa tako ali tako nima smisla seksat z njo
Saj to ravno da je menil da je to big deal, je tisto kar ga dela luzerčka med moškimi 🙂 Tega ga je lahko bolj sram kot česarkoli do tedaj….. to da je sploh se sekiral zaradi nečesa tako banalnega kot je nedolžnost pri 23tih je itak vrhunec vsega kar je narobe z njim mentalno in karakterno.
Forum je zaprt za komentiranje.