Naj prihodnjič lažem???
Hahaha, tudi starejšim takoj pride, če je deklina mlada, voljna in sexy! Za staro, zgubano in debelo si je treba pa malo več časa vzet.
Ma ja vrjetno maš prov 😛
Imam kompleks, pezdetkom, ki provocirajo in žalijo ženske, jim malo prisloniti ogledalo. 🙂 Nič slabega.[/quote]
To delaš zaradi nerazčiščenih odnosov z očetom?[/quote]
Tako pravijo. :))
Da, da in prepričan sem, da jim to vsak poveš in pokažeš. Ti imaš pač svoje izgovore zakaj nekaj ne počneš ravno kot jih imamo drugi, da nekaj počnemo. Brez skrbi, da tvoji razlogi niso razumski, tako kot se ti prepričuješ, da so. Imaš pač slab “občutek”, ko bi bilo treba komu voščit. Občutek je pa nekaj, kar je ločeno od razuma. Je pa res, da drugače kot z razumom, si stvari ne moreš razlagat. Še vedno pa se vedeš na podlagi svojih občutkov, ne le golega razuma. In kar se tega tiče, nisi nič manj ovca od ostalih. Samo drugje se paseš. 🙂
A misliš da je pa zdaj izkušen po nekaj seksih? Smehi res…..
Zraven tega pa še jemanje tablet za prvi seks….. če bi bil razlog kar praviš, bi jih moral jemat še nekaj let, preden bo izkušen ali vsaj blizu tega…..[/quote]
Ima pa gotovo eno pomembno izkušnjo, ki je prej ni imel. In to je, da pozna na lastni koži, da seks ni tak bav-bav, kot je mislil pred tem, da je. Posledično je strah pred neuspehom manjši in lahko bolj sproščen nabira nove izkušnje. Mogoče bi mu sicer isto uspelo brez tabletke, ampak tega nikoli ne bomo vedeli. 🙂
Boš potem večno nepotešen/a? 🙂
Da, da in prepričan sem, da jim to vsak poveš in pokažeš. Ti imaš pač svoje izgovore zakaj nekaj ne počneš ravno kot jih imamo drugi, da nekaj počnemo. Brez skrbi, da tvoji razlogi niso razumski, tako kot se ti prepričuješ, da so. Imaš pač slab “občutek”, ko bi bilo treba komu voščit. Občutek je pa nekaj, kar je ločeno od razuma. Je pa res, da drugače kot z razumom, si stvari ne moreš razlagat. Še vedno pa se vedeš na podlagi svojih občutkov, ne le golega razuma. In kar se tega tiče, nisi nič manj ovca od ostalih. Samo drugje se paseš. :)[/quote]
A res? moji razlogi so razložljivi in realni, deduktični.
Zakaj bi samo 1x v letu nekomu voščil ”VSE NAJBOLJŠE” tistim ki to želim, jim želim vsak dan, tistim ki pa ne, pa je hinavsko povedat samo enkrat…..
Samo vsak dan pač ne mislim govorit vse najboljše tistim ki to želim ker je spet potrata časa, važna je moja notranja resnična želja…..
In ne, marsikdo nima razloga…. ko sem mojo mati vprašal zakaj hodi 1. novembra na grob, stat v dežju, snegu soncu, je rekla, ekr ej tak prav, ker vsi grejo….. potem sem jo vprašal, da če bi se vsi drogirali če bi se tudi ona, z recimo koko, pa mi je rekla da naj ne bom smešen, a smešna je ravno ona in vsi ostali, kot da je razlika, bistvo je v tem, da ona to dela ker so ji rekli da je tak prav, in tako delajo mnogi….. to je čredni nagon, ne pa razlog….
Zakaj ljudje sploh hodijo na pogrebe ? To je tisto vprašanje. Ker osebe ni več, prebol. Kot tudi posmrtno življenje ne obstaja.
Tako, jaz rad tečem, da bom itak še dovolj dolgo na pokopališču zakaj bi še za časa tako kratkega lajfa hodo tja pa zapravljal čas….
haha in potem feministka skela govori o tem kako eni lažejo. Sama pa ima nos do amerike. Ženskam se take stvari ne govori ker izpadeš lolek.
A se spet v mene vtikaš? A ti od zadnjić ni bilo dovolj po smrčku?
Dej se mal nauči obvladat, no. Sicer bo težka, ker nimaš nobene samokontrole in se
zelo očitno ne obvladuješ….ampak nikol ni prepozno, da si najdeš pomoč….obstajajo celi
timi strokovnjakov, ki bi mogoče še celo tebe spravili v red….
Da, da in prepričan sem, da jim to vsak poveš in pokažeš. Ti imaš pač svoje izgovore zakaj nekaj ne počneš ravno kot jih imamo drugi, da nekaj počnemo. Brez skrbi, da tvoji razlogi niso razumski, tako kot se ti prepričuješ, da so. Imaš pač slab “občutek”, ko bi bilo treba komu voščit. Občutek je pa nekaj, kar je ločeno od razuma. Je pa res, da drugače kot z razumom, si stvari ne moreš razlagat. Še vedno pa se vedeš na podlagi svojih občutkov, ne le golega razuma. In kar se tega tiče, nisi nič manj ovca od ostalih. Samo drugje se paseš. :)[/quote]
Zakaj bi samo 1x v letu nekomu voščil ”VSE NAJBOLJŠE” tistim ki to želim, jim želim vsak dan, tistim ki pa ne, pa je hinavsko povedat samo enkrat…..
Samo vsak dan pač ne mislim govorit vse najboljše tistim ki to želim ker je spet potrata časa, važna je moja notranja resnična želja…..
In ne, marsikdo nima razloga…. ko sem mojo mati vprašal zakaj hodi 1. novembra na grob, stat v dežju, snegu soncu, je rekla, ekr ej tak prav, ker vsi grejo….. potem sem jo vprašal, da če bi se vsi drogirali če bi se tudi ona, z recimo koko, pa mi je rekla da naj ne bom smešen, a smešna je ravno ona in vsi ostali, kot da je razlika, bistvo je v tem, da ona to dela ker so ji rekli da je tak prav, in tako delajo mnogi….. to je čredni nagon, ne pa razlog….[/quote]
Hočeš rečt, da ti svojim najdražjim vsak dan daš roko in jim voščiš vse najboljše torej. Ali jim kako bolj hinavsko to sporočiš? :))
In ne, marsikdo nima razloga…. ko sem mojo mati vprašal zakaj hodi 1. novembra na grob, stat v dežju, snegu soncu, je rekla, ekr ej tak prav, ker vsi grejo….. potem sem jo vprašal, da če bi se vsi drogirali če bi se tudi ona, z recimo koko, pa mi je rekla da naj ne bom smešen, a smešna je ravno ona in vsi ostali, kot da je razlika, bistvo je v tem, da ona to dela ker so ji rekli da je tak prav, in tako delajo mnogi….. to je čredni nagon, ne pa razlog….[/quote]
Hočeš rečt, da ti svojim najdražjim vsak dan daš roko in jim voščiš vse najboljše torej. Ali jim kako bolj hinavsko to sporočiš? :))[/quote]
Hočem reči da ravno zato NIKOLI ne voščim vse najboljše, ker se mi zdi hinavsko voščit samo enkrat letno, če želiš vsak dan, če pa ne želiš osebi vsak dan vse najboljše, pa je spet hinavsko voščit samo enkrat….. logika.
🙂
Se pravi, voščilo je v vsakem primeru hinavsko. V nobenem primeru ne more bit iskreno. Kdo bi to razumel (retorično vprašnje). 🙂
🙂
Se pravi, voščilo je v vsakem primeru hinavsko. V nobenem primeru ne more bit iskreno. Kdo bi to razumel (retorično vprašnje). :)[/quote]
Ne.
– Voščiš za rojstni dan, pa ne misliš tako(iskreno), ampak voščiš ker je tako prav(čredni nagon)
– Voščiš za rojstni dan, pa dejansko želiš iz srca, in ker je tako prav
– Ne voščiš in dejansko ne želiš ”vse najboljše” in se ti jebe za čredni nagon
– Ne voščiš in iskreno tako želiš, ampak se ti vseeno jebe za čredni nagon
To zgoraj imaš na zbiro, v prvem primeru si hinavec v drugem ovčka, v tretjem te pač dejansko boli k za osebo, v četrtem si pa iskren in nehlapčevski do ”nenapisanih” pravil. Z voščenjem izbiraš samo med hinavščino in mentaliteto črede…… težko rečt katero je slabše.
Pa ne da voščevanje ne more biti ne-hinavsko, ampak če voščiš vse najboljše za rojstni DAN (torej za en dan) to pomeni da druge dni, pa ne želiš vse najboljše ali kako? Zakaj bi samo en dan izrazil želje do osebe ki bi jo naj imel rad ali bi ti naj nekaj pomenla, če mu drugače tudi želiš to povej vsakič ko mu (predpostavljam da vsak dan) če pa ne, pa je hinavsko da želiš samo 1x, ker se pač tako spodobi in je tako čredno predpostavljeno da moraš naredit drugače izpadeš ”čuden”
Če še nekako razumem voščilo da bi bilo naslednje (novo) leto srečno in zdravja polno itd. pa tega pač ne
Malčkeno gre za čredni nagon, toda reala je ta, da ti okolica postavlja ogledalo pred oči. Če nekdo pri npr. 25. nima čisto nič izkušenj, je to posledica nečesa. Če izvzamemo pretirano vzgojo v veri in podobne ekstreme, je to največkrat posledica negativnih osebnostnih lastnosti. Že če pogledam na podlagi lastnih izkušenj je pri dekletih, ki pri 25+ nimajo nobenih izkušenj, to znak da z njimi nekaj ni v redu.
Malčkeno gre za čredni nagon, toda reala je ta, da ti okolica postavlja ogledalo pred oči. Če nekdo pri npr. 25. nima čisto nič izkušenj, je to posledica nečesa. Če izvzamemo pretirano vzgojo v veri in podobne ekstreme, je to največkrat posledica negativnih osebnostnih lastnosti. Že če pogledam na podlagi lastnih izkušenj je pri dekletih, ki pri 25+ nimajo nobenih izkušenj, to znak da z njimi nekaj ni v redu.[/quote]
Kaj? Koga? Torej če pri 25tih ne hodiš 1. novembra na grobove kot ostalih na tisoče ali desettisoče ovčk je s tabo nekaj narobe?
Jaz se vprašam, če bi se vsa družbe 2. novembra gručno metala na glavo ali si lomila roke, bi ti to počel zato ker je ”od nekdaj tak” ???? Ali bi pomislil po svoje in bi reko zakaj je meni to treba itd.?
”TRADITION: Just because you’ve always done it that way doesn’t mean it’s not incredibly stupid.”
Matkic torej sklepam da tudi ne pozdravljaš nobenega nikoli z dober dan in podobno? Ker če bi res želel dober dan bi sigurno rabil njegovo številko da mu to večkrat omeniš dnevno. če mu seveda res želiš dober dan.
Pa zdravje tudi ljudem želi samo takrat, ko nazdravljajo – po možnosti z alkoholom. 🙂
Sicer dober dan tudi ne voščim, pa vendar bi dejal da je tu ”majhna” razlika, kot tudi na zdravje….. taka semantična, namreč če voščiš dober dan, ne določiš dneva (čeprav se samoumevno sklepa) pri na zdravje, pa sploh nima konca ker je neke vrste nedovršljivo, torej ko izrečem na zdravje (če že) potem to ni mišljeno samo danes, kot je ”vse najboljše za tvoj ROJSTNI DAN) kajjti pri voščilu za rojstni dan eksplicitno omeniš da je samo za rojstni dan oz. na dan ko si bil rojen, za druge dni pač ne ali kako? Medtem ko pri dober dan in na zdravje, ne rečeš samo za danes ali za nek dogodek (kihanje, trk s kozarci ipd)
Če nekomu zaželim srečno pot, ne pomeni da mu to moram ponavljat vsak dan do konca poti, ker to pomeni da velja do konca poti 🙂
Če pa rečem samo srečno, pa je splho nedovršno, in tehnično gledano nima zaključka. Torej spet ni potrebno ponavljat.
Ti si res predstavljaš, da je “vse najboljše” omejeno samo na rojstni dan? O, svašta.
Kako da ne, če voščiš vse najboljše ZA ROJSTNI DAN…. praktično vsak to doda…. če ne dodaš potem je ok, če pa dodaš pa pomeni da voščiš vse najboljše za dan ko si se rodil. In nič dalj.
Simpl. A ne razumeš slovensko?
A “moje sožalje” je vezano samo na pogreb, ali celo samo na trenutek, ko je človek umrl?
Samo vprašam… 🙂
Kako da ne, če voščiš vse najboljše ZA ROJSTNI DAN…. praktično vsak to doda…. če ne dodaš potem je ok, če pa dodaš pa pomeni da voščiš vse najboljše za dan ko si se rodil. In nič dalj.
Simpl. A ne razumeš slovensko?[/quote]
RD se vošči za celo leto, se pravi od njegovega datuma RD-ja do naslednjega ko se spet vošči. Človek zdaj si res ustrelil mimo…
Simpl. A ne razumeš slovensko?[/quote]
Mislim, da TI ne razumeš slovensko.
P.S. Pri nas praktično nihče ne dodaja “za rojstni dan”, saj vendar vsi vemo, kaj praznujemo.
Forum je zaprt za komentiranje.