Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj prihodnjič lažem???

Naj prihodnjič lažem???

Če se opredeliš do otroškega življenja se opredeliš do življenja nasploh, vsaj v obliki živalskih vrst vse do homo sapiensa, oziroma do vsega s srčnim utripom ki ga povzroča bitje srca kot osrednje mišice…..

Saj če se opredeliš glede enega primera ali vrste, se opredeliš do življenja nasploh…. ker ko definiraš kdaj je otrok v stanju ”življenja” se opredeliš kaj je življenje in kaj ni. Simpl.

Če trdiš da se življenje ne začne s srčnim utripom potem meni to pove, da trdiš da če ubiješ nosečnico ubiješ le eno osebo in ti ne smejo sodit za detomor, to je sklepanje iz logike, ker če nekaj ni živo ni moglo umret…..

Jaz pa se glede tega ne upam opredelit, samo povzel sem tvoje besede in jim dodal nadaljevanje tvojega mnenja ali trditve, da ”po tvoje ne”……[/quote]

Debata je tekla o rojstnem dnevu, in uporabnik “idiot” je dovolj jasno poudaril, da govori o začetku človekovega življenja izven maternice, remember? Ko si začel trobezljati o srčnem utripu, sem podala par “tehničnih” podatkov, zdaj pa mi podtikaš besede, čeprav sem jasno povedala, da se filozofiranju o mrtvih otrocih in nosečnicah odrekam.

P.S. V želji, da bi dokazal svoj prav, si pozabil na možnost, da verjamem, da se življenje začne že z uspešno oploditvijo jajčeca, ampak še vedno praznujemo človekov rojstni dan, ne pa oploditve.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Aja, samo še to, ne debatiraj, če nisi sposoben ostati znotraj konteksta debate.

That’s all, folks! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A kaj smo določli kontekst, to se itak vse prepleta…… samo tebi pač ni všeč ker si kao prepametna za to vse, in potem se nekaj izmotavaš, zdaj pa ven na dež da spere s tebe neumnost če bo le šlo 🙂 Čez cel vikend bo že ratalo za silo, upam no.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

LOL vi se pa res znate držat teme XD

Avtor lej iskreno ti bom povedal. Živimo v svetu, kjer so ljudje več ali manj egoistični vsakega zanima samo kakšno korist bo imel/imela. Jaz mislim, da bi moral vsak dobit šanso seksat brez, da mu nekdo očita oz. ga odbije samo zato, ker je devičnik/devica ali zato, ker je imel/imel veliko število partnerjev. Če uporabimo logiko itaq smo vsi enkrat bili na žačetku nihče se ni rodil izkušen ljubimec NIHČE!

AMPAK reala je drugačna. Večina žensk želi imeti izkušenega partnerja in večina žensk, ki so stare 20+ se nebo ukvarjala z devičniki primarno zato, ker so mnenja, da jih devičnik ne more zadovoljit (kao nima pojma kaj dela). Lahko ji sicer vse to rečeš, kar sem jaz napisal v zgornjem odstavku in se bodo v večini strinjale ampak dale ti pa še zmeraj ne bodo.
Iskreno ti polagam na srce…ne poslušaj žensk kaj govorijo, ker večina žensk je zblojenih. Govorijo eno delajo drugo. Če bi ti recimo zavrnil eno lušno punco, ki bi bila devica bi bil pa prasec, ko pa one to naredijo pa v tej zgodbi izpadeš samo ti lolek. Danes se več ali manj vrti samo okoli kurbarije in denarja to je to.

Star si 23 let jaz na tvojem mestu bi to izkoristil. Mlad si pa vrjetno niti ne zgledaš slabo glede na to, da si bil tej punci všeč. To, da si devičnik ne rabiš nikomur povedat tako kot ena punca teb ne bo povedala, da si njen 20ti saj ti bo več škode to naredilo kot koristi sj sam vidiš. Če misliš, da boš imel probleme z erekcijo nared tako kot je napisal tist model v drugem postu…sicer je mal extremno ampak ti moraš zdaj tako delat, da pač začneš seksat čimprej. Ne poslušaj ljudi, ki ti govorijo lepo počasi ali pa ta model, ki piše tukaj o črednih nagonih ali kaj jaz vem. Ti si moški tebe vodi nagon!

Še za zaljuček. Večina žensk spletkari, laže in manipulira (ne vse amapk velika večina) tako, da nobeni nisi dolžan dati informacijo o tem s koliko puncami si spal. Sam osebno sem izgubil svojo nedolžnost relativno pozno (21) in tej punci (moji prvi) sem lagal…in mi niti malo ni žal da sem ji lagal. 5 mesec po teb sem jo pustil in si našel drugo ( pač predolgo sem bil brez sem moral nadoknadit…no sj še zmeraj nadoknajam LOL).
To vse skupaj je itaq igra. Igraj jo tako, da boš v tej igri ti zmagovalec.

PS: Pazi samo, da se ne zaljubiš v prvo, ker to pa lahko potem rata katastrofa.

In kako si ti to predstavljaš v praksi? Bi morali imeti prostovoljce, ki bi imeli obvezo seksati z ljudmi, ki sicer ne pridejo do seksa? Bi ti šel za tega prostovoljca?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@Marko

Prosim ne pretiravaj. Hotel sem samo reči, da ni fer da te nekdo zavrne samo zato, ker si devičnik ali devica. Pač zastopim, da nekateri preferirajo izkušene ampak to, da sta si dva všeč pa je en devičnik pa ga ta drugi/druga zavrne samo zaradi tega se mi pa ne zdi fer…ni čudno, da tuki tipi pišejo o svoji devičnosti.

Ja zakaj pa ne če mi je punca všeč in me privlači sem komot prostovoljec lahko tudi kaj več 😉

Sta se potem pogovorila?

Očitno si imel izkušnje zgolj s ‘čustveno hendikepiranimi’ ženskami ala Lepolaska.
Sreča, da smo tudi moški različni, da poberemo taboljše, čustveno ženstvene… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

haha… ja kaj se sekiras, daj stevilko te bom jaz zrihtala hahahahaah

saj ženske ne zavračajo devičnikov, ker ga še niso namočili, ampak zato, ker so nekompetentni. tip, ki pri 20+ še ni imel ženske, je nesposoben, totalno asocialen, verjetno pa oboje. najhuje je, da vas je vedno več, ker vam je PC bistvo življenja… in namesto, da bi šli res živet, pipkate po elektroniki, cmihate, kako se vam konstantno godi krivica, jokcate, kako so vsi proti vam in žleht in sploh ste eni veliki reveži.

sprijaznite se – življenje pač ni fer. vsak ima pravico, da spi s komer hoče in s tem tudi pravico, da zavrne kogarkoli se mu zdi. vsi domišljate, kako ste fakin popolni in že preden ste se rodili, ste obvladali vse že v naprej, vključno s kvalitetnim seksom – to samo pomeni, da ste še vedno na ravni nedozorelega najstnika, ker se vam bojda ni treba izboljševati, saj ste carji že odkar ste izpadli iz maternice. patetični mali egocentrični nesposobni smrklji, ki pri 35-ih še vedno hodite jokat mami v krilo. sramota slovenskega naroda. še dobro, da ne trosite teh defektnih genov dalje, ker drugače bi res v dveh generacijah propadli…

hvala bogu za naravno selekcijo.

razen, če imaš željo kakšnega napol mladoletnega fanka nataknit, ne vem zakaj se oglašaš, ker je dovora o “moških” devičnikih, ne o ženskih devicah.
že samo zaradi tebe bi bilo treba internet ukinit, da ne bi mogel več preganjat otrok, drugače kot v kombiju, dokler ti ne bi kak kmet pomagal z “roko pravice” – od uradnih organov pač ne moremo pričakovat, da bodo postali kar naenkrat koristni. novinarji iščejo pedofile po spletnih omrežjih, jih najdejo in celo zvabijo na srečanje, policija pa nič…

Kolikor te beremo, tudi ti nimaš otrok, niti ne delaš v tej smeri, tako da, naravna selekcija bo s tabo pometla ravno tako, kot z devičniki.

hahah, kakšno razočaranje 🙂 jaz na tem delam, za vas ki ga niti vtaknit niste sposobni, se pa res ni za bat. sicer je pa prvotni avto zase lepo povedal – edini, ki je bil pošten do sebe in z malo samorefleksije – da je luzer. prej kot boste tudi ostali to spoznali, manj se boste sekirali, kolk grde grde so ženske… :))))))

Kje se kdo sekira, ti lajaš tu na vse okoli sebe. Lepo, da si spremenila stališče glede razmnoževanja, vidiš, to mi je všeč. Končno s ezavedaš, kaj je v resnici naravna selekcija. Delanje potomcev, kar še evdno uspe včeini Slovencev, ki si to želijo. ne pa tiste tvoje psihološke igrice s f.ukfehtarji, mislim, kot otroški vrtec.

Najbolj je patetično, ko začne stravmatizirana baba pač fantom, ki nimajo dost izkušenj,a li jih sploh nimajo, z babami, nabijat: naravna selekcija te bo povozila, ker nisi tipčina, ki meni cel večer pijače plačuje in ker ne nosiš Boss jakne in ker ne glumiš majmuna…bla bla bla…Kje sploh piše, da oni to hočejo, oni iščejo skromne prijazne deklice, s katerimi bodo imeli družine, torej bodo čisto zmagovalci naravne selekcije, sebe poglej, pri 30+ ugotavljaš, da bo treba kakšnega froca iztisnit, d aboš zmagovalka te tvoje naravne selekcije hahahahaaaa….

butelj – če nisi dojel sporočila: Lepolaska ima reden seks, česar vi niste sposobni. s svojimi skisanimi možgani ne morete niti tega dojet, da sta seks iz užitka in zaradi razmnoževanja (lahko) dve različni stvari.
zato vas tudi ženske ne marajo – ker ste nesposobni, finančno in seksualno. boss jakne nimajo nič z naravno selekcijo, gre se enostavno za to, da se gnilim tipom ženske ne dajejo oplodit. še vtaknit vam ne gre.

edino kar vam ostane, je flaša namiznega…

Glej to krulo spet. Razložiš ji, ona pa spet nekaj po svoje. Pravim ti, da si globoko zabredla, d amoraš tu gor žaliti že celo 23-letne devičnike, samo to. Potem si ti načela temo naravne selekcije. In sem ti razložil, da naravna selekcija seved ani to, da glupi f.ukfehtarji tam v LJ tebi in podobnim kravam cel večer plačujejo pijače za malo pozornosti. Naravna selekcija je RAZMNOŽEVANJE. In dokler tega ne delaš, si na isti ravni, kot ti, katerim s eposmehuješ, a razumeš zdaj, krava 30+ letna? Smejiš se 23-letnemu študentu, ker ne f.uka, sama si pa ostarela opica, ostala na ravni srednje šole. Uuuu, seksam, tipi me pecajo…mislim, kje si ti ostala, mentalno?

Tipi, iz katerih se norčuješ, bodo zmagovalci naravne selekcije, če ne prej, ko dobijo reden šiht, geeki so vedno imeli dobre plače dolgoročno in vse domišljavke babe konec koncev sanjajo froce in podobne zadeve. Vsak tip, ki ga poznam in hoče to, imam babo, otroke in druge dodatke. Ti pa malo razmisli, kje si ostala, mentalno, da ti višek hvaljenja tu gor pomeni športni seks, ki je za naravno selekcijo, s katero mahaš, popolnoma nerelevanten.

ne, naravna selekcija je to, da se taki butlji kot ti ne razmnožujete, ker ste preveč neumni. v najboljšem primeru se vas oklene kakšna obupana 45letnica, da lahko potem od tistega ubogega jurja “dobre plače” izcuza tretjino za preživnino, medtem ko ona pije po gostilnah, mulce pa jim pazijo stari starši.

še nikoli se dobre ženske niso lepile na geeke :)))))) ženske imajo rade zgovorne postavne seksi moške z visokim EQjem in potencialom za doseganje nadpovprečnega – vse kar geeki niso. :))))))

Kaj ima veze, kdo tebe peca in kolk seksaš, kakšno relevanco naj bi to imelo? Nobeni ženski ni problem dobit seksa, če hoče, zato je hvaljenje s seksom pri ženski oni skrajni rob obupa, ko več ne ve, kako bi se pohvalila. Vsaka ženska je pecana in vsaka lahko seksa, če hoče, nisi nič posebna glede tega. pa kot sem napisal, Te tvoje igrice s f.ukfehtarji so za naravno selekcijo čist nerelevantne.

le kje si razbral, da Lepolaska govori o sebi? funkcionalna nepismenost je samo še en dokaz tvoje omejenosti. govora je o tipih, ki seksa ne morejo dobit, ne komu sem jaz všeč…

fakt je, da so geeki nesocializirani, in jih že zaradi tega nobena noče. poleg tega ti ženska ne pade ven iz ekrana in moraš za to it med ljudi – česar ste nesposobni. celo nesamozavestnemu, spiderju in zadetku je že jasno (četudi niso ravno cvet inteligence), da lepe ženske ljubijo zgovorne in sposobne alfa moške. velikokrat barabe, res nikoli pa piflarjev. :)))))

Moški lahko šele po 25 prav vzcveti(mo), pri 40 pa je dosežen libidalni višek, takrat smo šele pravi asi, polni energije, energični in živahni kot črvek v jabolki (oh, kaj me še čaka :D), tako da nič ne zamudi. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ja res je veliko takih luzerjev, ki ga do 40-ega niso uspeli vtaknit, potem pa ugotovijo, da “so dovolj doživeli in je čas za družino” :))))
srečat se jih da na neumnih paritvenih portalih in KMŠju, kjer slinasti preganjajo študentke. one pa z gnusom bežijo ali pa kličejo policijo in varnostnike :)))) komaj čakajo na 45-letnike za razplod :))) blodit pa res znate s svojimi plesnivimi možgani

Kje to sploh piše, da tip, če pri 23 še ni namočil, nikoli ne bo, mislim, kaj ti bluziš sploh? A to, če si se ti pri 15 razdajala, pomeni, da se morajo vsi?

O čem sploh ti bluziš, neki alfa moški barabe? Mislim, na katerem nivoju si ti ostala? :))) Rofl. Srednješolske debate. Pišem ti pač, da bodo ti, ki jim prerokuješ večno osamljenost, ker ne skačejo okoli tebe, prej ko slej našli deklice zase. Samo to.

Kaj so alfa barabe v predstavi nekih krul, pa tudi vemo, to so tepci, ki f.uknejo ven celo plačo, da babam pijačo častijo…samo druga kategorija obupancev.

Mislim, kaj spet bluziš, če en fant pri 23 nis eksal, kje piše da do 40 ne bo? Si ti enostavno privoščjiva, ebdasta, hudobna, kaj je s tabo narobe?

Sej ti se tud ne. Kaj se peniš spet. Ti si isti nivo, kot župniki, geeki in ostali čudaki.

Zdaj pa hitro spet napiši, kakšne dedce imajo “lepe babe” rade, hkrati ne pozabi povedati, da smo tu gor sami izmečki, samo ti še kar tu visiš, jaz mislim, da si en pozabljen izmeček kar ti sama, normalne 30+ letnice imajo družine, ne pa da študentom pametujejo, do kdaj morajo kavsat začet, še manj se normalne 30+ letnice čutijo dolžne norčevati iz tipov, ki niso del vaše f.ukfehtarske scene “plati piče za najlepši stol”..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close