Naj se javno ustrahovanje začne!
Izrael sprejel zakon, kjer lahko vlada javno objavlja osebne podatke oseb, ki nočejo sprejet kovid genske terapije!
[img]https://i.postimg.cc/TY6wRxZK/zakon.jpg[/img][/url]
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9296295/Israel-adopts-law-allowing-names-unvaccinated-shared.html
Ej majmun pritepeni lenuharski. Nekam si plašno zadnje cajte, nimaš nič groženj in revolucij na zalogi? Danes imam glih cajt, da ti zrihtam še kako pogodbo, me je zajebalo vreme, je premrzlo in prevetrovno zunaj.😁
[/quote]
Ti si mali psiho.
Nemoreš ti niti kilo zelja kvalitetnega zrihtat a kamoli kj druzga.
Se pravi bodo heroje javno objavili.
Če tak zakon stopa v veljavo ponovno “lepo” kaže, da si inštitucije pravne fikcije kot je država lastijo ljudi in jih smatrajo kot stvari in ne kot žive ljudi. Ko dobiš osebni dokument postaneš mrtva oseba, mrtev človek ter le še stvar, pravni subjekt. Absurd, ki je razumljiv pa vendar ga premalo ljudi pozna. le zakaj le komu je to namen, da je tako. NWO dobiva “krila”.
Vsakemu ki se nasilno spravi na mene /s corona kultom/ polomim i noge i roke, ne glede na status.
Dovolj jasno?
Stopi pred mano s žaljivkami virtualni junak, neboš zobe imel.
Papak.
[/quote]
Dobro je dobro majmun, boš v pogodbi prebralo, kako boš ti pobijalo, razbijalo. Te bodo spomnili, kaj si pisalo. Zdaj pa strahopetc več nisi toliko pogumen, si se čisto posralo, ampk je prepozno..
Dobro je dobro majmun, boš v pogodbi prebralo, kako boš ti pobijalo, razbijalo. Te bodo spomnili, kaj si pisalo. Zdaj pa strahopetc več nisi toliko pogumen, si se čisto posralo, ampk je prepozno..
[/quote]
Kot sem rekel, nimam problem s tem da prebijem bilo koga kdo se nasilno spravi na mene s covid kultom, poseben tretman posvetim vsakemu ki se bo iživljal s svojimi frustraciji nad mano.
Virtualni junaki pa vabljeni da stopijo pred mano z žaljenjem. Pa ne bom rabil besede povedat. Vse jasno?
Papak.
Kot sem rekel, nimam problem s tem da prebijem bilo koga kdo se nasilno spravi na mene s covid kultom, poseben tretman posvetim vsakemu ki se bo iživljal s svojimi frustraciji nad mano.
Virtualni junaki pa vabljeni da stopijo pred mano z žaljenjem. Pa ne bom rabil besede povedat. Vse jasno?
Papak.
[/quote]
Vse jasno. Viharni ti je všeč. Sam razumi, da je že zaseden.
Papak.
[/quote]😁😁😁😁😁jaooooo, ne može majmun iz ludoga, ni ludo iz majmuna😁😁😁😁 Ti si narvnost za v šolsko gradivo, fenomen zgubarskega delikventain zarukanca, ki vedno znova sam sebe tolče, starhopetno pa ko pičkica.😁
Phahahah, ti si bolan. Skurjene možgane maš, to malo kaj maš.
[/quote]
Pojd no pojdi gnus od smrdljivega neciviiziranega majmuna. Malo si se bremzalo kaka dva tedna, zdaj pa debil zabiti misliš, da je kar mimo kazenska ovadba zaradi groženj, pa spet trolaš na polno po forumu. Veš da je mimo, boš čez kako leto z Doba povedalo, če je šlo kaj mimo..
Pojd no pojdi gnus od smrdljivega neciviiziranega majmuna. Malo si se bremzalo kaka dva tedna, zdaj pa debil zabiti misliš, da je kar mimo kazenska ovadba zaradi groženj, pa spet trolaš na polno po forumu. Veš da je mimo, boš čez kako leto z Doba povedalo, če je šlo kaj mimo..
[/quote]
Phahahahhaha, ajde prdonja , muhasto odzuji pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[/quote]
Kaj to govoriš? Skratka Ludid kaj res nabijaš iz konteksta in strašiš ljudi. Pojasno zdaj tole temo. Kaj meniš, da jim bo seznam? Spustiš neko zamisel in vse je črno okol wuuuu… Povej! Kaj jim bo seznam?! Men je jasno kam ciljaš, samo vprašanje je, če greš upat zaradi 6 čuta trdit to.
Kaj to govoriš? Skratka Ludid kaj res nabijaš iz konteksta in strašiš ljudi. Pojasno zdaj tole temo. Kaj meniš, da jim bo seznam? Spustiš neko zamisel in vse je črno okol wuuuu… Povej! Kaj jim bo seznam?! Men je jasno kam ciljaš, samo vprašanje je, če greš upat zaradi 6 čuta trdit to.
[/quote]
Jza sem ga pravočasno opozoril. Dneve in noči je norelu po forumu in po fb profilih, kako bo razbijalo in pobijalo ljudi, za kako revolucijo gre. Fb profile je sicer zaklenil, ampak ker ni odnehal, je šel še dlje in grozil vsakemu uporabniku, ki s ni strinajl z njim, sem print screene poslal na policijo, naj se oni ubadajo s tem. Dva tedna je cviknil in maloodnehal, ko po dveh tednih še ni nič dobil, pa bedak misli, da je mimo in spet na polno trola. Lahko bo šele čez pol leta, leto klican na tožilstvo ali sodišče, izginilo zagotovo ne bo nič.
Jza sem ga pravočasno opozoril. Dneve in noči je norelu po forumu in po fb profilih, kako bo razbijalo in pobijalo ljudi, za kako revolucijo gre. Fb profile je sicer zaklenil, ampak ker ni odnehal, je šel še dlje in grozil vsakemu uporabniku, ki s ni strinajl z njim, sem print screene poslal na policijo, naj se oni ubadajo s tem. Dva tedna je cviknil in maloodnehal, ko po dveh tednih še ni nič dobil, pa bedak misli, da je mimo in spet na polno trola. Lahko bo šele čez pol leta, leto klican na tožilstvo ali sodišče, izginilo zagotovo ne bo nič.
[/quote]
Prdonja, vsakega nasilnega policista bom prizemljil. Vsakega nasilnega posameznika ki se spravi na mene bom opametil na svoj način.
Vabljen na pivo.
Probaj bit nasilen.
Te prizemljim?
[img]https://i.postimg.cc/Jnt9SW03/nepokor-ina.jpg[/img][/url]
[/quote]
Kekec je. Mene so leto in pou po delikatnem dogodku na pogovor povabili. Čivkajo tako najbolj tisti, ki jim ne morejo nič. Glej to tale Darwin piše neke razlage že. In vse s straaašnim pridihom. Ja seznam bodo lahko pripravili, vprašanje pa za kaj in kako ga sploh bodi lahko uporabili. Teoretiki strašite ljudi. Ker kar naprej jemljete iz konteksta. Že res, da je vse absurdno, ampak vik in krik delat zaradi prepiha. Primerjava s Hitlerjem?! Primerjava bo na mestu, ko bodo tudi tu vidne posledice, mogoče bo huje, mogoče ne, do takrat MOLČITE nepotrebni kritiki! Heroji so po novem skriti za anonimko na kavču? Počakajmo na konec. Al pa se pejt razstrelit pred parlament. Tole čivkanje tu ni plodno.
Kekec je. Mene so leto in pou po delikatnem dogodku na pogovor povabili. Čivkajo tako najbolj tisti, ki jim ne morejo nič. Glej to tale Darwin piše neke razlage že. In vse s straaašnim pridihom. Ja seznam bodo lahko pripravili, vprašanje pa za kaj in kako ga sploh bodi lahko uporabili. Teoretiki strašite ljudi. Ker kar naprej jemljete iz konteksta. Že res, da je vse absurdno, ampak vik in krik delat zaradi prepiha. Primerjava s Hitlerjem?! Primerjava bo na mestu, ko bodo tudi tu vidne posledice, mogoče bo huje, mogoče ne, do takrat MOLČITE nepotrebni kritiki! Heroji so po novem skriti za anonimko na kavču? Počakajmo na konec. Al pa se pejt razstrelit pred parlament. Tole čivkanje tu ni plodno.
[/quote]
NIkoli ne veš kje bo seme naredilo nekaj, Jaz sadim. Ne samo tu.
NIkoli ne veš kje bo seme naredilo nekaj, Jaz sadim. Ne samo tu.
[/quote]
No, ne flancaj z dobro obrnjenimi besedami. Seme je lahko tudi pokvarjeno. Ti si tipičn on a veš DI CILJA btk za sredstva. Dal bi ti svojo podporo, če ne bi bilo toliko lukenj v tvojih temah. Seme sadiš brez, da bi dobro prebral navodila. Nevarno. Mene zmoti le, da zagrabiš trnek s črvom ko shirana riba in ne vidiš nametanga kruha in koruze. Potem pa to bolečino od trneka vsiljuješ drugim in strašiš. Nikoli ne obstaja le en prav, le ena resnica. In nevarni tisti, ki tako silovito trdijo svoj prav!