Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Naj se javno ustrahovanje začne!

Naj se javno ustrahovanje začne!

Kekec je. Mene so leto in pou po delikatnem dogodku na pogovor povabili. Čivkajo tako najbolj tisti, ki jim ne morejo nič. Glej to tale Darwin piše neke razlage že. In vse s straaašnim pridihom. Ja seznam bodo lahko pripravili, vprašanje pa za kaj in kako ga sploh bodi lahko uporabili. Teoretiki strašite ljudi. Ker kar naprej jemljete iz konteksta. Že res, da je vse absurdno, ampak vik in krik delat zaradi prepiha. Primerjava s Hitlerjem?! Primerjava bo na mestu, ko bodo tudi tu vidne posledice, mogoče bo huje, mogoče ne, do takrat MOLČITE nepotrebni kritiki! Heroji so po novem skriti za anonimko na kavču? Počakajmo na konec. Al pa se pejt razstrelit pred parlament. Tole čivkanje tu ni plodno.
[/quote]

Če mislite da je v Izraelu ali pa npr. Kirajski demokracija, ste zelo naivni ali zeli neumni. Tam so seznami z namenom. Ni tako kot pri nas. Za ljudi, ki so na seznamu to pomeni velik vpliv na njihova življenja.

Je pa problem, ker ima Izrael v šahu Ameriko, tako da je veliko vprašanje kaj taka zadeva pomeni za ostali razvit svet v katerem živimo tudi mi.

No, ne flancaj z dobro obrnjenimi besedami. Seme je lahko tudi pokvarjeno. Ti si tipičn on a veš DI CILJA btk za sredstva. Dal bi ti svojo podporo, če ne bi bilo toliko lukenj v tvojih temah. Seme sadiš brez, da bi dobro prebral navodila. Nevarno. Mene zmoti le, da zagrabiš trnek s črvom ko shirana riba in ne vidiš nametanga kruha in koruze. Potem pa to bolečino od trneka vsiljuješ drugim in strašiš. Nikoli ne obstaja le en prav, le ena resnica. In nevarni tisti, ki tako silovito trdijo svoj prav!
[/quote]

Obstaja le ena resnica a to je, da so vas nategnili, in da vas še vedno nategujejo.
Jaz vidim to jasno, in jasno povem resnico, uradna verzija o virusima je napačna iskontrolirana vezija. To je edina resnica kaj je, i katera nas drži v tem stanju, dokler tega ne ukapirate nema napredka, ja in silim v to na vsa zvona.
Sory, jaz poznam resnico, to da ih je več ni res, le ena je ostalo je LAŽ.
Ne bluzi.

Jp, ti si zasadil ponovno Dob, sicer si že vajen zaradi tatvin it v arest.😁
[/quote]

Čudi me da sem bil v arestu kdaj , valjda bi vedel, sej sem delal v tujini kje so zahteval potrdilo o nekaznovanju, in gle, brez problemov čist kot suza.
Kaj bluziš ti stari?
Kake tatvine? O čem ti govoriš?
Tebi možgani odpovedujejo..

Obstaja le ena resnica a to je, da so vas nategnili, in da vas še vedno nategujejo.
Jaz vidim to jasno, in jasno povem resnico, uradna verzija o virusima je napačna iskontrolirana vezija. To je edina resnica kaj je, i katera nas drži v tem stanju, dokler tega ne ukapirate nema napredka, ja in silim v to na vsa zvona.
Sory, jaz poznam resnico, to da ih je več ni res, le ena je ostalo je LAŽ.
Ne bluzi.
[/quote]
Ja ja, ja le ena resnica, tista, ki jih ti lepiš s strani sekt ploščate zemlje, pa majmun zarukani niti bralno sposobno nisi, da bi vsaj vedelo kaj lepiš. Da bi se pa vpisal vsaj v osnovno šolo za odrasle, namesto norenja, to pa ne.

Ja ja, ja le ena resnica, tista, ki jih ti lepiš s strani sekt ploščate zemlje, pa majmun zarukani niti bralno sposobno nisi, da bi vsaj vedelo kaj lepiš. Da bi se pa vpisal vsaj v osnovno šolo za odrasle, namesto norenja, to pa ne.
[/quote]

Edina sekta religiozna je lažna teorija o “”virusu””, in to je vse kar je.
Vem točno kaj lepim, preberem vse kaj najdem, noriš pa ti pacient de-bi-lni hinavski virtualno edino sposoben bit tisto kaj si ne upa nikjer drugje, ker bi ostal brez glave v roku 3 sekundah, sm-rad ljigavi.

Če mislite da je v Izraelu ali pa npr. Kirajski demokracija, ste zelo naivni ali zeli neumni. Tam so seznami z namenom. Ni tako kot pri nas. Za ljudi, ki so na seznamu to pomeni velik vpliv na njihova življenja.

Je pa problem, ker ima Izrael v šahu Ameriko, tako da je veliko vprašanje kaj taka zadeva pomeni za ostali razvit svet v katerem živimo tudi mi.
[/quote]
Kaj sploh želiš pojasnit? Zakaj zdaj nabijaš o demokraciji, kako vlogo meniš, da ima. V Izraelu in na Kitajskem sem že bil. Groza kako kruto prijazni in odprti so ljudje. Razvit svet? Če se hudo dogaja samo v nerazvitem svetu je pa ok. Sleči se iz kože, grizi nohte, veliki satan nas bo vse scmradu, bojte se ljudje bojte. Tud rimsko cesarstvo je padlo po cca500 letni vladavini, pa so imeli ozemlja od skandinavskih dežel vse do arabskih. Mogoče se res bliža konec. Le ludid nas bo s svojo vojsko rešil. Nikakor ne it 1.3. Na pir, se boš utrudil in kaj bo potem z akcijo? Treba si je zamislit. Dogaja se, da je v nerazvitdm svetu že preveč smeti, kaj če pridejo odpadki k nam, kako bomo preživeli. Ludid ostani naš. Stari na Dobu je udobno drugač, res te nima kaj bit strah.

[/quote]
Bojim se, da je ta LudiD že izgubljen. Ko bo pandemije konec in če slučajno preživimo, bo nastopil kot sam odrešenik. Obsedeno stanje. Z njega bi mogli hudiča preganjat. Eno je oznanjat, ozaveščat, pomagat ljudem, drugo je jemanje iz konteksta, strašenje, norenje na podlagi predvidenih fikcij. Absurd!

Kaj sploh želiš pojasnit? Zakaj zdaj nabijaš o demokraciji, kako vlogo meniš, da ima. V Izraelu in na Kitajskem sem že bil. Groza kako kruto prijazni in odprti so ljudje. Razvit svet? Če se hudo dogaja samo v nerazvitem svetu je pa ok. Sleči se iz kože, grizi nohte, veliki satan nas bo vse scmradu, bojte se ljudje bojte. Tud rimsko cesarstvo je padlo po cca500 letni vladavini, pa so imeli ozemlja od skandinavskih dežel vse do arabskih. Mogoče se res bliža konec. Le ludid nas bo s svojo vojsko rešil. Nikakor ne it 1.3. Na pir, se boš utrudil in kaj bo potem z akcijo? Treba si je zamislit. Dogaja se, da je v nerazvitdm svetu že preveč smeti, kaj če pridejo odpadki k nam, kako bomo preživeli. Ludid ostani naš. Stari na Dobu je udobno drugač, res te nima kaj bit strah.
[/quote]

Ti Kitajske ali Izraela od blizu nisi videl, kaj šele odprto govoril z prijaznimi ljudmi. Bi ti lepo povedali kaj se zgodi če ne trobiš v isti rog kot oblast. Tam je enoumje in popolen nadzor. Pri nas pravijo da je tiranija, pa pojma nimajo kaj sploh ta beseda pomeni. Pojdite živet v Izrael ali Kitajsko, boste videli še kaj drugega kot idilično turistično plat.

Jaz se ničesar ne bojim. Dokler smo na svetu še ljudje, ki znamo razmišljati s svojo glavo, se ni za bat.

Bojim se, da je ta LudiD že izgubljen. Ko bo pandemije konec in če slučajno preživimo, bo nastopil kot sam odrešenik. Obsedeno stanje. Z njega bi mogli hudiča preganjat. Eno je oznanjat, ozaveščat, pomagat ljudem, drugo je jemanje iz konteksta, strašenje, norenje na podlagi predvidenih fikcij. Absurd!
[/quote]
Ludi je točno tam kjer je najbolši … V Borbi!
Edina fikcija je nevidni sovražnik poimenovan virus, nikoli dokazan.
Hudiča preganjat?
Phahahahah.

Edina sekta religiozna je lažna teorija o “”virusu””, in to je vse kar je.
Vem točno kaj lepim, preberem vse kaj najdem, noriš pa ti pacient de-bi-lni hinavski virtualno edino sposoben bit tisto kaj si ne upa nikjer drugje, ker bi ostal brez glave v roku 3 sekundah, sm-rad ljigavi.
[/quote]
Pol praviš ludo majmun v drugi temi, da je zdaj celo tebi kapnilo, kaj smo ti lani govoril, da boš budala, ko že tako nič nimaš, še ob tisto zapufano luknjo? Ampak nehat noret in delat, pa še vedno niti pod razno, še naprej si “pogodbe” nabirat. Takega majmuna pa res težko srečaš v življenju.

Pol praviš ludo majmun v drugi temi, da je zdaj celo tebi kapnilo, kaj smo ti lani govoril, da boš budala, ko že tako nič nimaš, še ob tisto zapufano luknjo? Ampak nehat noret in delat, pa še vedno niti pod razno, še naprej si “pogodbe” nabirat. Takega majmuna pa res težko srečaš v življenju.
[/quote]

Dokler nisem prišel na MON sem misli da sem videl vse budale s tega sveta (pa ogromno sem ih doslej spoznal).
In pol tebe nađem. Viharni Prdonja
In še nekatere, ki se redno obešajo na moje teme.
Ja sam magnet za budaletine, phahahahhahah

Ti Kitajske ali Izraela od blizu nisi videl, kaj šele odprto govoril z prijaznimi ljudmi. Bi ti lepo povedali kaj se zgodi če ne trobiš v isti rog kot oblast. Tam je enoumje in popolen nadzor. Pri nas pravijo da je tiranija, pa pojma nimajo kaj sploh ta beseda pomeni. Pojdite živet v Izrael ali Kitajsko, boste videli še kaj drugega kot idilično turistično plat.

Jaz se ničesar ne bojim. Dokler smo na svetu še ljudje, ki znamo razmišljati s svojo glavo, se ni za bat.
[/quote]
Vidim ja, da ti to razmišljanje gre odlično. Še o meni veš več resnice kot sam. Vseeno mi s povedanim spet nisi nič objasnil. Kr nekaj čivkaš. Ali smatraš, da si z ritjo pred računalnikom pri informacijah iz prve roke. Vseeno se boj taki prvi nasankate, ko gre za čistko.
LudiD res si v borbi, tvoja borba se imenuje psihično neravnovesje. Ne se pustit. Si na zelo dobri poti, da ti dokončno odfuzla. Vse to ni nič hudega, če ne bi svojih psihoz posiljeval drugim. Nam nevednežim nategnenim tako ni več pomoči, lahko utihneš in se spopadaš sam s sabo.

Dokler nisem prišel na MON sem misli da sem videl vse budale s tega sveta (pa ogromno sem ih doslej spoznal).
[/quote]
Evo ga že daje znake samozvanega odrešenika. Rabiš izganjalca si na cilju.

Vidim ja, da ti to razmišljanje gre odlično. Še o meni veš več resnice kot sam. Vseeno mi s povedanim spet nisi nič objasnil. Kr nekaj čivkaš. Ali smatraš, da si z ritjo pred računalnikom pri informacijah iz prve roke. Vseeno se boj taki prvi nasankate, ko gre za čistko.
LudiD res si v borbi, tvoja borba se imenuje psihično neravnovesje. Ne se pustit. Si na zelo dobri poti, da ti dokončno odfuzla. Vse to ni nič hudega, če ne bi svojih psihoz posiljeval drugim. Nam nevednežim nategnenim tako ni več pomoči, lahko utihneš in se spopadaš sam s sabo.
[/quote]

Phahahahaha, kot sem rekel, magnet sem za budale.
To je za mene mačji kašelj, domači teren, nisem zastonj Ludi.
Kak se Ludem lahko sfuzla? Če je že ludi, ha budalo?
Raje se nauči pravi znanosti a to je znanost prevar in manipulacij.
To ti toplo priporočam, ker tu mi nisi do malega prsta na nogi,
Tak vas vrtijo okoli da glava peče, meni smešno koliko je vse skup prozorno.
Kaj se je zgodilo z Belim Človekom?

[/quote]
Ja, bo držalo, mi smo budale, ti si pa v zgolj letu dni zanemarjenosti, labilen kot si, obsedeno podlegel sektaški vodljivosti, ki je nisi sposoben zabit kot si niti razumet in zdrsnil nazaj v klošarstvo, ostal celo brez luknje v kateri živiš. To pa je napredek vseh pohval vreden. jaoooooooo😅

Ja, bo držalo, mi smo budale, ti si pa v zgolj letu dni zanemarjenosti, labilen kot si, obsedeno podlegel sektaški vodljivosti, ki je nisi sposoben zabit kot si niti razumet in zdrsnil nazaj v klošarstvo, ostal celo brez luknje v kateri živiš. To pa je napredek vseh pohval vreden. jaoooooooo😅
[/quote]

Edina sekta je lažna teorija o virusu, vernici /katere kontrolirajo strahom od smrti/ pa ni prav teško usmerjat v katerikoli smeri, beeeeeeeeeeeeeeee

Edina sekta je lažna teorija o virusu, vernici /katere kontrolirajo strahom od smrti/ pa ni prav teško usmerjat v katerikoli smeri, beeeeeeeeeeeeeeee
[/quote]
Pa saj te pohvalim, napreden in urejen si, celo ob luknjo v kater živiš si se sam spravil v pičlem letu dni, mi pa budale, ker smo ti to povedali že lani, da boš samo sebe spodkopalo. Ti moram spet tvojo podobo limat, ki vse pove, ker si pozabilo, kdo si?😁

[img]https://shrani.si/f/1O/W1/4jWt1av2/12/zajeta-slika241.jpg[/img][img]https://shrani.si/f/3x/5e/3ksxIZey/15/zajeta-slika71.jpg[/img]

Phahahahaha, kot sem rekel, magnet sem za budale.
To je za mene mačji kašelj, domači teren, nisem zastonj Ludi.
Kak se Ludem lahko sfuzla? Če je že ludi, ha budalo?
Raje se nauči pravi znanosti a to je znanost prevar in manipulacij.
To ti toplo priporočam, ker tu mi nisi do malega prsta na nogi,
Tak vas vrtijo okoli da glava peče, meni smešno koliko je vse skup prozorno.
Kaj se je zgodilo z Belim Človekom?
[/quote]
Oklepaj se teh svojih natolcevanj, to je vse kar še imaš. In res si me pozitivno presenetil, zavedaš se da si nor. Kako pa ne biti nor v tem norem svetu ane. Ne primerjaj se z mano, ker nisma primerljiva sploh. A da bi bla.. Pa zagungam se. od sramu. In ne, ne slepi se. Nisi magnet za vedeže, neumorno cviliš po njihovi pozornosti.

Ne rabim cvilit, sej mam pozornost 24/7. Delim tu kot drugod, isti princip.
Če misliš da si nad mano, ali pametnejši od mene, zakaj sploh pišeš na mojo temo, sej s tem svojo pamet ponižuješ.
Phahahha
Grem papat, no,prvo moram kupit kaj, se beremo, čao budale.

Saj imaš 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ignor, ko pa smrad zanemarjeni, ki se niti umivaš ne, prekoračiš mejo in zasmetiš cel forum, jih pa kasiraš po usranem ruslu

Pa saj te pohvalim, napreden in urejen si, celo ob luknjo v kater živiš si se sam spravil v pičlem letu dni, mi pa budale, ker smo ti to povedali že lani, da boš samo sebe spodkopalo. Ti moram spet tvojo podobo limat, ki vse pove, ker si pozabilo, kdo si?😁

[img]https://shrani.si/f/1O/W1/4jWt1av2/12/zajeta-slika241.jpg[/img][img]https://shrani.si/f/3x/5e/3ksxIZey/15/zajeta-slika71.jpg[/img]
[/quote]

Dve banani, za nasega opicnjaka, prosim!

zadnja dva komentarja povesta vse o teh Janševih podrepnikov, žaljenje, žaljenje in še nekrat žaljenje. Tak sistem imajo samo fašisti, diskreditacija na kakrkšen koli način!!!

Se pravi bodo heroje javno objavili.
Če tak zakon stopa v veljavo ponovno “lepo” kaže, da si inštitucije pravne fikcije kot je država lastijo ljudi in jih smatrajo kot stvari in ne kot žive ljudi. Ko dobiš osebni dokument postaneš mrtva oseba, mrtev človek ter le še stvar, pravni subjekt. Absurd, ki je razumljiv pa vendar ga premalo ljudi pozna. le zakaj le komu je to namen, da je tako. NWO dobiva “krila”.
[/quote]

To za Izrael ni nič novega.
Je le potrditev tega, kar je pri njih že znano in poznano.

[/quote]

No, jezdec, ti je le uspelo namalati tle gor svoj fris.

Točno tako.Tale Viharni je pa res poden od podna.Nič drugega pametnega ne pove samo žaliti pa zna na najbolj primitiven način in slike limat.Sem ga enkrat sproviciru naj še svojo nalima pa je rekel,da se to ne dela javno po internetu.Zanimivo od Ludi-ta jo pa skoz “popa”.

New Report

Close