Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika naj sladoled v MB

naj sladoled v MB

Lep pozdrav,

nameravam na izlet v Maribor in kot manijak na sladolede me zanima, kje v MB je najboljsi, oz. kam se splaca iti napasti cute? oa ce do kepice velike:)
pa tud za tocen sladoled me zanima, obozujem vse:)

Hvala

100% in vedno – Lastovka na Partizanski. Ampak pazi, ker sta na tej ulici dva kioska za sladoled. Pravi je prvi, če greš iz smeri glavna avtobusna/železniška postaja… nasproti manjše Mercator trgovinice. Res fuuuul dobri sladoledi. Drugače cenjeni pa so tudi v slaščičarni Ilich – samo so bolj ledeni (meni je pri Lastovki ravno to všeč, da so kremasti).

Lp

V kiosku pred Modno hišo . ZAKON!

zlati ste 🙂

P.S. a v lastovki ali kiosku imajo pestro ponudbo raznih okusov ali pac preprosto je sladoled tako okusen, tudi ce je navadna cokolada naprimer?

hvala

lno, saj pred modno hišo je lastovka ali;) Ne, ful je okusov. Kakih 20 – ne vem, nisem jih še štela:) Za vsakega nekaj:)

Jaz pa prisegam na onega poleg starega mosta na desni strani Drave in pa na onega na Smetanovi poleg FERI-ja 😉

Aha, torej cimprej v MB:)

Hvala vsem,sicer pa naj bo se tako smesno, ampak enkrat je pevec Sebastian omenil, da je navdusen nad vanilijevim tocenim sladoledom v MB…:) a ve kdo, kje je tocen sladoled? 🙂

prijetne vroce dni:)

vsi sladoledni butiki, ki jih navaja Pesjanarka30 so lastovkini – torej bo res to best sladoled v mb;) Ja, tudi tega imajo pri lastovki in…njami no:) Poročaj, ko boš probala

No, še sreča, da so okusi različni. Meni so vsi sladoledi na omenjenih lokacijah prevečk kremasti in preveč sladki. Od slaščičarkih variant prisegam na Ilicha.:)

New Report

Close