Najbolj dolgočasen Monovec
[list=1]
[*] Robi
[*] Marko
[*] On_[/list]
Let the voting begin !
Ne le dolgočasen, popolnoma nesamozavesten in, kakor pravi predhodnica, tup, si ravno- ti, oprosti. Ne razumem, kaj pridobiš s tem, ko to vedno znova poudarjaš? So zato ti ljudje, ki jih omenjaš, zate kaj manj ali bolj dolgočasni (ali karkoli že, seveda po tvojem mnenju)? Zakaj tako vneto iščeš potrditev, da to ni le tvoje mnenje in ko najdeš nekoga na svoji strani, se ga okleneš z vsemi štirimi? Ah ah, če to ni povezano s samopodobo in samozavestjo, a ne tisto, ki se kaže navzven s sixpacki.. Navznoter si zame zelo negotov, prestrašen, skrajno nesamozavesten in labilen fantič, ki tako kriči po pozornosti, da se tega v resnici niti ne zaveda.. Ampak tebi ni mar za moje mnenje, ane? 😉 Zdaj pa čakaj tistega enega ali dva, ki se bosta šla to tvojo blesavo igrico..
Ampak tebi ni mar za moje mnenje, ane? ;)[/quote]
Tako je 😉
a lahko dodamo matjazkota? Jaz bi nejga na 1 mesto dal
Madona, dva glasa si že pokasiral, pa niti na listi nisi. Bravo! :))
Btw, s tem postom si samo še enkrat dokazal, da ne pišeš samo pod registriranim vzdevkom. Izdal si se zguba 😉
Seveda.
Za osebna prepucavanja smo pa vedno drugi krivi. 🙂
Se pa vsaj nasmejim ob takšnih temah, kjer kot cepetav otrok kliče po pozornosti. 🙂
Zato mu ne morem očitati, da ni zabaven. 🙂
Seveda.
Za osebna prepucavanja smo pa vedno drugi krivi. 🙂
Se pa vsaj nasmejim ob takšnih temah, kjer kot cepetav otrok kliče po pozornosti. 🙂
Zato mu ne morem očitati, da ni zabaven. :)[/quote]
Kao, a še vedno cel resen.
On_
Imam vseeno rešpekt do človeka, ki ga povoha ena taka punca, kot je filozofka. NekulturenSamozavestnež od mene imaš spoštovanje že samo zaradi tega. Filozofka je sanjska punca. floating je pa superženska.
Sej, če še nisi opazu sem tud vsem ostalim všeč. Kao tup, glup itd, a skos me omenjajo neki :>
O Damjanu Murkotu se je tud veliko govorilo. 😉
Vidim, da si nek velik fan njegov, da ga moraš skos omenjat. 😉
Glih tolk, kot sem tvoj. 🙂
Ampsk brez NS bi ta forum še zaspal.;))
Lepa samohvala. Če je ne dobimo od drugih, si jo damo pa sami sebi, ane.
Ah, ta samozavest… :))
Ah, ta samozavest… :))[/quote]
A to misliš banano?
Ni samohvala, admini lahko potrdijo, da nisem NS. Jaz sem velik oboževalec filozofke, to imava skupno z NS-jem. V besedah te punce se skriva nekaj posebnega, kot ženska me je očarala tukaj na forumu. Samo na kolena bi padel pred tako.
Ni samohvala, admini lahko potrdijo, da nisem NS. Jaz sem velik oboževalec filozofke, to imava skupno z NS-jem. V besedah te punce se skriva nekaj posebnega, kot ženska me je očarala tukaj na forumu. Samo na kolena bi padel pred tako.[/quote]
No ja…
tle si sam.
Kaj pa k bi ti že enkrat spi.čkala stran ?
Forum je zaprt za komentiranje.