Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj dolgočasen Monovec

Najbolj dolgočasen Monovec

Ni samohvala, admini lahko potrdijo, da nisem NS. Jaz sem velik oboževalec filozofke, to imava skupno z NS-jem. V besedah te punce se skriva nekaj posebnega, kot ženska me je očarala tukaj na forumu. Samo na kolena bi padel pred tako.[/quote]
No ja…

tle si sam.[/quote]

Pa še pri eni zadevi…. pri uni punci, ki je skupaj s prijateljico trpinčila avtističnega fanta. Vse, razen siljenja v spolni odnos s psom, ji pogledam skozi prste, ampak še vedno pravim, da je luštna 🙂

Potem pa čim prej k okolistu.

Morali bi kakšen mesec tale forum bojkotirat vsi od bab osovraženi, da bi jim samo zgoraj omenjeni trije ostali za debate. Me prav zanimajo potem rezultati.

Sovražjo nas pa samo smeti od žensk. Tista Banana, pa Filozofka npr. sta čist kul.

Se strinjam popolnoma. In sploh nima konkurence. Za njim ni daleč nobenega. Omenjeni trije pa pišejo (naj)boljše komentarje in nasvete s tem, da majo na drugi strani- svojo konkurenco. 🙂

Hahaha… Yeah, right.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa sej tle itak skoz eni in isti debatirajo. Od vseh miljaužnt uporabnikov. Pa še bi jih stran jemal 🙂

NekulturenSamozavestnež

Ne, ne, nekateri od t.i. “od bab osovraženih” so že nekajkrat odšli “za vedno”, pa so se vsakič vrnili… Oni drugi pa držijo kontinuiteto in pridno kucajo poste. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, ne, nekateri od t.i. “od bab osovraženih” so že nekajkrat odšli “za vedno”, pa so se vsakič vrnili… Oni drugi pa držijo kontinuiteto in pridno kucajo poste. :)[/quote]

A to boldano opisuješ sebe?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne, ne, nekateri od t.i. “od bab osovraženih” so že nekajkrat odšli “za vedno”, pa so se vsakič vrnili… Oni drugi pa držijo kontinuiteto in pridno kucajo poste. :)[/quote]

A to boldano opisuješ sebe?[/quote]

Boldano se navezuje na komentar Sadnega, ki piše o dveh skupinah moških na tem forumu – “od bab osovraženih” in o “zgoraj omenjenih treh”. Poleg tega nimam navade, da o sebi pišem v tretji osebi.

Sicer pa … si ti v zadnjih dveh tednih nakucal veliko več prispevkov kot jaz (vidiš, kako je meja med enimi in drugimi konstantno zabrisana, kljub želji nekaterih, da bi bili drugačni, posebni), samo objektivnega gledanja od tebe ni moč pričakovati, zato ni prav nič čudnega, da sprašuješ take traparije.

Ti si ista kot matjažko. Kucaš poste zraven še pod neregistriranimi vzdevki. Ma da se ti da…

Da bi vi res napisali 1 prispevek dnevno, potem ne bi vedeli koliko jih je Matkić naklofal. V resnici ga pa cel čas berete. Zraven si zapisujete kdaj ob kateri uri je podal določen komentar, da mu boste lahko naslednjič to pokazali kot “dokazno gradivo”. Get a life Senza 😉

Napaka. Če se enkrat odjavim kot Senza, bom morala Robija prositi za geslo. 🙂

Yeah, sure. Ti podatke o uporabnikih pišeš v knjigo (tvoje besede), potem pa misliš, da to počnemo tudi vsi ostali. Pa ne, ampak ti kar fantaziraj, drugega ti itak ne preostane. 🙂

Zguba si 😉

Haha, Skela ve kolko sem jaz en dan napisal, ampak ona ni skoraj nič na MONu, kdo bo to verjel no. A telepatsko preštevaš moje prispevke vsak dan?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Iskalnik ti jih sam poišče in prešteje. Po avtorju, na mesec, leto,… 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In za take bedarije si vi “busy” ljudje vzemete čas ?

To pa še ni vse kar počno.
Nekateri gredo še dalje. Ugotavljajo za nerigistrirane in razne multinike kdo bi to lahko bil. Kombinirajo, ugotavljajo, presojajo, delajo analize.
Svetujem ti, da vsake toliko časa menjaš nik, da jihmalce zmedeš pri vseh njihovih analizah. Je zabavno, ko potem kombinirajo in včasih čisto mimo usekajo.

Nekateri gredo še dalje. Ugotavljajo za nerigistrirane in razne multinike kdo bi to lahko bil. Kombinirajo, ugotavljajo, presojajo, delajo analize.
Svetujem ti, da vsake toliko časa menjaš nik, da jihmalce zmedeš pri vseh njihovih analizah. Je zabavno, ko potem kombinirajo in včasih čisto mimo usekajo.[/quote]

Nicka mu ni potrebno menjavati, saj ded vidno napreduje.

Valda da so to eni in isti ljudje skriti pod različnimi vzdevki. A zdej si boste pa še domišljali kako pol Slovenije prebira tole vaše sranje ? Mislim…in potem naj bi bil jaz samovšečen…

Svetujem ti, da vsake toliko časa menjaš nik, da jihmalce zmedeš pri vseh njihovih analizah. Je zabavno, ko potem kombinirajo in včasih čisto mimo usekajo.[/quote]
Ta pravemu to pišeš. On te lahko kvečjemu dodatno pouči o tem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar nek neznan uporabnik me gre citirat, potem me pa spominja kaj sem pisal na forum 3 leta nazaj. Ja ziher je nov, pa ziher mu more dost dogajat v lajfu, da pozna vse moje pretekle vzdevke na pamet.

Mene pa zanima v čem je fora, da vam je tako važno kdo kaj piše?
Od kje taka blazna potreba po tem, da skušate eni sestaviti kdo se skriva za nekim nikom?
Jaz si vsakič dam nov nik. Glede na tematiko teme. Briga me,koliko nikov ima kdo in pod koliko niki piše in kje je doma in kaj se mu dogaja. V temi sem, ker me zanima tema, ne čutim pa potrebe sestavljat profilov posameznikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close