Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najbolj dolgočasen Monovec

Najbolj dolgočasen Monovec

Ja, seveda.

Zanimivo je iz enega samega vzroka. Ko se nekateri med sabo skregajo in je tesko komunicirati, potem si nadanejo nov nik in lahko komunicirajo naprej-z isto osebo (po moznosti ima tudi ona nov nik). Tistim ki redno prebirajo ni tesko ugotoviti kdo je kdo in zato vcasih ispade malce … zabavno 😉 Nekateri pa so tudi postali odvisni in rabijo svojo dozo mona. In ce se vsem zameris potem ti verjetno ne preostane nic drugega kot da zacnes z zacetka. Hej jaz sem cisto nov in prvic na tem forumu kolk ste vsi fajn. Zraven pa pise: spremenjen profil 😉

Zanimivo je iz enega samega vzroka. Ko se nekateri med sabo skregajo in je tesko komunicirati, potem si nadanejo nov nik in lahko komunicirajo naprej-z isto osebo (po moznosti ima tudi ona nov nik). Tistim ki redno prebirajo ni tesko ugotoviti kdo je kdo in zato vcasih ispade malce … zabavno 😉 Nekateri pa so tudi postali odvisni in rabijo svojo dozo mona. In ce se vsem zameris potem ti verjetno ne preostane nic drugega kot da zacnes z zacetka. Hej jaz sem cisto nov in prvic na tem forumu kolk ste vsi fajn. Zraven pa pise: spremenjen profil ;)[/quote]

Sploh ne zastopim težav. Če se z nekom spreš tu gor, kako vezo ima to sploh?
Jaz vsakega posameznika tu gor jemljem kot neko virtualni lik. Ne sestavljam si podob o posameznikih. Z nekom debatiram samo zato, ker mi je tema zanimiva.
Meni je zdajle vseeno, če imaš ti še 50 drugih nikov.
Meni je prav super forum, ker se ni treba registriat. Če vprašaš nekje glede nekih težav, ti ni treba ustvarjat novega profila tu gor. Če imaš več vprašanj, jih lahko lažje postavljaš, ker nisi registriran. Ker, če pod istim nikom postavljaš vprašanja, debatirša preveč o vsem mogočem, se v bistvu razkriješ. Potem pa nisi več anonimen. Če pa nisi anonimen je pa tako vseeno, če se meniš v reali.
Stvari, ki jih lahko razkrijem vsem, se preprosto pogovoarjam v reali. Če je pa kaj bolj takega, da ni za vsaka ušesa pa vprašam tu gor anonimno.
O številu recimo spolnih partnerjev ne želim razpravljat kar tako z vsakim kolegom. Torej tule gor razpravljam anonimno, če me to zanima.

Zanimivo je iz enega samega vzroka. Ko se nekateri med sabo skregajo in je tesko komunicirati, potem si nadanejo nov nik in lahko komunicirajo naprej-z isto osebo (po moznosti ima tudi ona nov nik). Tistim ki redno prebirajo ni tesko ugotoviti kdo je kdo in zato vcasih ispade malce … zabavno 😉 Nekateri pa so tudi postali odvisni in rabijo svojo dozo mona. In ce se vsem zameris potem ti verjetno ne preostane nic drugega kot da zacnes z zacetka. Hej jaz sem cisto nov in prvic na tem forumu kolk ste vsi fajn. Zraven pa pise: spremenjen profil ;)[/quote]

Jaz vsakega posameznika tu gor jemljem kot neko virtualni lik. Ne sestavljam si podob o posameznikih. Z nekom debatiram samo zato, ker mi je tema zanimiva.
Meni je prav super forum, ker se ni treba registriat. Če vprašaš nekje glede nekih težav, ti ni treba ustvarjat novega profila tu gor. Če imaš več vprašanj, jih lahko lažje postavljaš, ker nisi registriran. Ker, če pod istim nikom postavljaš vprašanja, debatirša preveč o vsem mogočem, se v bistvu razkriješ. Potem pa nisi več anonimen. Če pa nisi anonimen je pa tako vseeno, če se meniš v reali.
Stvari, ki jih lahko razkrijem vsem, se preprosto pogovoarjam v reali. Če je pa kaj bolj takega, da ni za vsaka ušesa pa vprašam tu gor anonimno.
O številu recimo spolnih partnerjev ne želim razpravljat kar tako z vsakim kolegom. Torej tule gor razpravljam anonimno, če me to zanima.[/quote]

Kaki anonimno, splet ni anonimen, ti(mi) imaš samo tak občutek 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

uuuuu, pa vedno k zalutam semle, mi nekdo polepša dan… evo, dežuje k šus, a tvoj komentar me enostavno mora spravt v dobro voljo 😀 “kljub vsemu…” ti si res car, da maš tako mnenje o men…. NS “povoham” sam v smislu zajebancije, mi gre pa hudo na živce s svojimi žalitvami in provokacijami na vseh možnih področjih…sj to sm že napisala, pa ne 1x 🙂 drgač ste pa prov vsi tle gor face na svoj način…. resno 🙂

uuuuu, pa vedno k zalutam semle, mi nekdo polepša dan… evo, dežuje k šus, a tvoj komentar me enostavno mora spravt v dobro voljo 😀 “kljub vsemu…” ti si res car, da maš tako mnenje o men…. NS “povoham” sam v smislu zajebancije, mi gre pa hudo na živce s svojimi žalitvami in provokacijami na vseh možnih področjih…sj to sm že napisala, pa ne 1x 🙂 drgač ste pa prov vsi tle gor face na svoj način…. resno :)[/quote]
Kul. Ker če grem kateri hudo na živce to lahko pomeni samo eno – she wants the D 😉

Sicer pa, ne vem kaj se vam je zdej treba tle neki zagovarjat, če vas tok boli k*u*r*ac in vam je vseeno kaj si drugi mislijo o vas ? Meni je vse jasno. Tisti, ki stalno menjavate vzdevke ste nesamozavestni izmečki sveta. Sramežljivost vam že na forumu vn seka, se pravi, kakšni revčki morate potem šele v reali bit 😉

uuuuu, pa vedno k zalutam semle, mi nekdo polepša dan… evo, dežuje k šus, a tvoj komentar me enostavno mora spravt v dobro voljo 😀 “kljub vsemu…” ti si res car, da maš tako mnenje o men…. NS “povoham” sam v smislu zajebancije, mi gre pa hudo na živce s svojimi žalitvami in provokacijami na vseh možnih področjih…sj to sm že napisala, pa ne 1x 🙂 drgač ste pa prov vsi tle gor face na svoj način…. resno :)[/quote]
Kul. Ker če grem kateri hudo na živce to lahko pomeni samo eno – she wants the D ;)[/quote]

haha….valdaaaaaa….. Iknow u want me, u know i want ya…. 😀

O številu recimo spolnih partnerjev ne želim razpravljat kar tako z vsakim kolegom. Torej tule gor razpravljam anonimno, če me to zanima.[/quote]

Kaki anonimno, splet ni anonimen, ti(mi) imaš samo tak občutek :)[/quote]
Ta občutek je čisto dovolj, saj drugi uporabniki ne morejo do tvojih podatkov.

Kaki anonimno, splet ni anonimen, ti(mi) imaš samo tak občutek :)[/quote]
Ta občutek je čisto dovolj, saj drugi uporabniki ne morejo do tvojih podatkov.[/quote]

Jap, dokler me kdo ne razpizdi dovolj da bi aktiviral kakega hekerja in mu plačal par 10€ za 30 min ”dela” 🙂

Se spomnim kako je en plozal po enem forumu pa je razpizdil enega, dovolj da ga je izsledil…. sicer ilegalno, ampak se da, baje so ga obiskali eni 4je

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, in kaj naj zdaj s tem podatkom? 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ta občutek je čisto dovolj, saj drugi uporabniki ne morejo do tvojih podatkov.[/quote]

Jap, dokler me kdo ne razpizdi dovolj da bi aktiviral kakega hekerja in mu plačal par 10€ za 30 min ”dela” 🙂

Se spomnim kako je en plozal po enem forumu pa je razpizdil enega, dovolj da ga je izsledil…. sicer ilegalno, ampak se da, baje so ga obiskali eni 4je[/quote]
Ta je pa res pogumen, da je rabil še tri poleg.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Koliko nikov si si pa že ti ustvaril tu gor? Registriran tudi očitno nisi. Nike lahko hitreje menjaš, ker nisi registriran.

Mah, ti pa tud provocirat več ne znaš….

A celo štirje so morali priti na obisk ?
To pa je “pogum”. 🙂

Sicer pa bi to bilo idealno za prijavo.

A celo štirje so morali priti na obisk ?
To pa je “pogum”. 🙂

Sicer pa bi to bilo idealno za prijavo.[/quote]

Bistvo ni koliko jih je prišlo, ampak to, da če nekdo meni da smo anonimni se krepko moti, gre se samo za to, kako fejst si nekdo želi zvedet tvoje podatke….. meni recimo se ne splača zdaj kontaktirat in fehtarit in plačat enemu hekerju da bi izbrskal lokacijo od kod pišeš ti Robi, ampak definitivno bi to lahko storil. Verjetno bi potem kmalu imel tudi seznam 2-3 potencialnih imen, če sploh in priimkov ter ulico in mesto…… možnost da te zgrešim je minimalna če sploh.

Če vdrejo hekerske skupine v Pentagon, potem vedi, da ta MON in tvoj in moj PC predstavljata njim težavo ki jo rešijo ob malci 😉 Tistim malo slabšim ki bi pa dejansko to probali pa morda 2 dni, če jim ponudim 100€ sem skoraj ziher da mi poiščejo lokacije od kod so poslani prispevki od naštetih uporabnikov. Samo se ne splača (zaenkrat) 😉

Veš tisti Ise – rdo ki ga je prišo lovit FBI v MB, no on je bil moj sošolec na FERIju v 1. letniku…

Na SČ pa uporabniki sploh niso obremenjeni kdo je kdo. Ne pišejo tabelc. Večina uporablja nike glede natemo. Očitno so tam večinoma taki, ki se ne obremenjujejo s tem kdo je pisec. Jih bolj zanima kaj piše.

Za ta namen obstajajo programi in brskalniki, ki omogočajo anonimno brskanje in spreminjanje IP-ja in države po želji ter proxy-ji.
Tisti ta pravi hekerji, ki vdrejo v razne institucije, pa jih ne boš dobil za 100 evrov in se s tabo ter z mano ne bodo ukvarjali. 🙂

Mah, kaj boš tepu te luzerje, itak niso nič dosegli v lifu…

Tega Robija primem, ga dvignem v zrak in delam z njim ponovitve za standing press.

Pa ajde. Ne sračkaj ga več.

A ti moraš pa za čist vsak komentar spreminjat vzdevek ? Si mau bogi v kepco, a ne…

Pa ajde. Ne sračkaj ga več.[/quote]

Ma tip je na nivoju 13letnika. Tisti se pogovarjajo na ta način kako bodo nekoga …
Če nimaš v glavi, kompenziraš z mišicami in potem razlagaš okrog kako boš koga nabutal, dvigoval, še najraje pa tepejo taki ženske.

Samga sebe citiral. Kir bimbo, ne no, HAHAHAHAHAHHA

Smo vidli zadnjič tvojo fotko, ti verjamemo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Smo vidli zadnjič tvojo fotko, ti verjamemo. :)[/quote]

Kaj, a fotko je dal gor? Kaj je upal, da bodo ženske hvalile kako dobro zgleda?
Če bi bil fejst za pogledat, bi ga punce že v reali hvalile. Aja, v reali se vidi prazna glava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close