Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj grozen kraj za dopust

Najbolj grozen kraj za dopust

Ker je ta forum znan po tem, da se vedno vse pohvali in so negativne kritike le redke, dajmo narediti eno izjemo.

Marsikdo se že odloča za dopust in razmišlja o tem, kam bi šel. Recimo, da ima večina v mislih slovensko ali hrvaško obalo, lahko pa seveda tudi kaj drugega.

Napišite, kje ste se imeli na dopustu najbolj “grozno”.

Enkrat smo šli na “dopust” na bled za mislim da 4 dni. Nikoli več, najslabša izkušnja do sedaj.

10 let smo hodili na Cres, pavšal v kampu Kovačine. Prvo leto kristalno morje, potem vsako leto slabše. 2019 samo še greznica, ne hodimo več na HR, tudi zaradi cen in slabe ponudbe.  Že prej nismo dosti hodili tja.

Bled- v pol ure ga imaš dovolj, in Pula z okolico- grde plaže, grozni kampi.

Hrvaška obala, Istra je super. Cene zmerne, blizu, prijazna mesta….Dopust v Ankaranu pa je bila nočna mora .

Novigrad.

tudi jaz bi izpostavila Bled, ker nimaš kaj počet tam več kot za en izlet

Karigador v Istri. Grde, umazane plaže. Cesta zraven, nič za početi.

Istra je sicer čudovita, razen dveh najbolj zanikrnih krajev: Červar Porat in Barbariga. Imel možnost zastonj spanja in tudi nakupa vikenda (tam so res poceni), ampak je taka ciganarija, kot je še na jugu Italije nisem videl.

Ena morska, hrvaška  opevana lokacija.

Eno leto smo smo šli v Makarsko.  V glavni sezoni

1ič-  zadnjič in nikoli več.

To ne moreš verjet, če ne vidiš   sardine v konzervi so bolj narazen na plaži. Folk je zjutraj v temi nosil brisače na plažo 🤯.

Mi smo bili v kampu ( viter kamp ok ,precenjen sicer za kar nudi ,ampak imamo  svoj apartma na kolesih , cez cesto plaže pa je tako da promenada in plaža  tik pred 🤨, personal/ lastniki prijazni)

Prvič v življenju sem videla da je bila neka familija( predvidevam bih) cel dan..ampak  cel dan na plaži( v vročini)  ,  za kosilo pa kastrolo iz torbe in so jedli sarme?paprike?  Kar tsm na plaži iz kastrole…pa to niso bili edini 🤐

V vodo sem šla zjutraj in pozno zvečer ko so se pobrali.. in to  plavat  izven cone za kopalce . čez dan se mi je prav gravžalo od vsega tistega folka do pasu največ so bili v vodi..🤮

5 dni…smo zdržali, pospravili prikolico in šli dalje na pelješac…

2 . Slaba

Korona boni. Moravske toplice, uno naselje aparmajev,( prekmurska vas?)  Apartma totalno zmahan . In to za 90 eur na dan. Sram jih bilo!. Zunaj stoli železni brez enega posranega povštra za pod rit, da smo šli v mursko v kik kupit povštre po 1 eur in jih tam tudi pustili potem. , v kuhinji je bila ena gobica za posodo  pomivat…stara jbm pol leta- to tista katerih je cel 20ih kom set 1eur in pol.  Najprej sem šla čistila kupit in spucala kuhinjo in hladilnik . ( pa nisem nek picajzel tud *če je staro  samo da ni vse polomljeno in da je čisto….  svinjarija me pa moti) Kavč spodaj, je imel pokvarjene fedre – luknjo.  Zgoraj kopalnica, po  polžjih štengah ,stena pa grob omet.. ograja pa en strgan štrik  ….🙄, soba  3×3  notri pa pograd in zakonska  🤐…  1 teden.    Preveč.    Smo šli zaradi kolesarjenja sicer.., kopat smo se šli 1x…  umazano- zanemarjeno…

Resno sem se vprašala ali to ljudje res hodijo in plačujejo.

Smo jim napisali v knjigo gostov in njim tudi povedali … niti trznili niso.  Tako suhoparno ” se bomo v bodoče bolj potrudili” …  👍 komu drugemu nam nikoli več🤨

Tako  evo  moja dva najslabša. 1. Okolica  ,

2 namestitev  .

Da se še kdo ne nasmodi  😉🙂

Babno Polje nas zagotovo nikoli več ne vidi.

Kaj toliko tarnate nad Bledom. A ste bili vsi v apartmajih Leganove ali kaj? 🙂

Bled je lep.

Najslabši dopust je bil v Barbarigi. Apartma ko pri ciganih, naselje še nekako bilo, gostilne, plaža itd. pa spet ciganarija.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno863, 15.02.2023 ob 09:52

tudi jaz bi izpostavila Bled, ker nimaš kaj počet tam več kot za en izlet

Na Bledu nimaš kaj počet? Ta je pa dobra. Imaš jezero za kopat, veslat, supat … Obhodiš okoliške hribe, greš na Zip line avanturo, po Riklijevi poti do Pustolovskega parka, s sankami v dolino pa še celo vrsto drugih reči za počet.

Ok da rečeš da je voda umazana, gužva, drago itd. ampak da nimaš kaj počet?

Kje vi vidite lepo Istro? Plaže so kamnite in pozidane, kakovost morja je katastrofalna. Zadnjih 20let je vsako seznono morje umazano, polno meduz, morske trave, penasto. Ni parkirišč, ni urejenih javnih wcjev, z mularijo nimaš kaj početi. Lahko rečemo tudi kaj na temo nesramnosti Istranov do Slovencev. Ne marajo nas in pika. Ne razumem tistih, ki imajo stanovanja v krajih kot so Umag, Novigrad, Poreč, Červar, Vrsar in Pula. Najslabša in najdolgočasnejša mesta. Polna albancev.

Istra najslabša, 15.02.2023 ob 11:12

Kje vi vidite lepo Istro? Plaže so kamnite in pozidane, kakovost morja je katastrofalna. Zadnjih 20let je vsako seznono morje umazano, polno meduz, morske trave, penasto. Ni parkirišč, ni urejenih javnih wcjev, z mularijo nimaš kaj početi. Lahko rečemo tudi kaj na temo nesramnosti Istranov do Slovencev. Ne marajo nas in pika. Ne razumem tistih, ki imajo stanovanja v krajih kot so Umag, Novigrad, Poreč, Červar, Vrsar in Pula. Najslabša in najdolgočasnejša mesta. Polna albancev.

Bedak, tak kretenček kot si ti upam, da bo poleti doma, da ga kje ne srečam.

Istra je zakon, ker je blizu, ker si hitro iz Lj dol in nazaj. Idealna za kolesarit..lenarit..vse. Kdo se bo kurac vozil v DAlmacijo 10 ur. Za isto morje.

RAKUN, 15.02.2023 ob 11:18

Bedak, tak kretenček kot si ti upam, da bo poleti doma, da ga kje ne srečam.

Istra je zakon, ker je blizu, ker si hitro iz Lj dol in nazaj. Idealna za kolesarit..lenarit..vse. Kdo se bo kurac vozil v DAlmacijo 10 ur. Za isto morje.

Ti se pa s svojo retoriko spreminjaš v JulijaCezarja.

Poslušanje cerkvenega zvonenja vsakih 15 minut………………..

Za isto morje?  Ti še nisi bil dlje od Kvarnerja, kaj šele Zadra.  Ne samo morje, tudi zrak/vročina je drugačna.  Čisto drugo podnebje, to vidiš že po rastlinju.

morje939, 15.02.2023 ob 09:50

Novigrad.

Poslušanje cerkvenega zvonenja vsakih 15 minut………………..

Mi bili ena v Lubiani na dopust. Never again 😒

Hrvaška obala je čudovita. Pa še blizu je, zato imamo tam Slovenci svoje apartmaje. Pogled na morje je še posebej dobrodosel. Naša obala je katastrofa, gužva, da na plaži ležiš kot sardina.  Strunjan in njegove soline je naš najbolj grd turističen kraj.

Jaz sem slišala, da je Šoštanj bolj tako.

GOODLIFE, 15.02.2023 ob 10:26

Karigador v Istri. Grde, umazane plaže. Cesta zraven, nič za početi.

Istra je sicer čudovita, razen dveh najbolj zanikrnih krajev: Červar Porat in Barbariga. Imel možnost zastonj spanja in tudi nakupa vikenda (tam so res poceni), ampak je taka ciganarija, kot je še na jugu Italije nisem videl.

V Barbarigi že dolgo nisi bil.

Vikendi, razen v naselju vrstne miniaturne enotke, se tam prodajajo po 350.000+€, nekatere še niti niso dokončane.

Povsod, kjer je “instant” turizem ter precenjeni apartmaji. Najbolje je na jadrnici ali jahti – imaš mir in greš kamor želiš ter kadar želiš.

Ime ali vzdevek, 15.02.2023 ob 14:24

Povsod, kjer je “instant” turizem ter precenjeni apartmaji. Najbolje je na jadrnici ali jahti – imaš mir in greš kamor želiš ter kadar želiš.

Tudi to je že kar malo težko, ker je folka povsod dost po zalivih.

New Report

Close