Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj grozen kraj za dopust

Najbolj grozen kraj za dopust

V Sloveniji Izola in Koper. Na hr Poreč in Biograd in Pula.

Bi pa rada šla kdaj na otok Korčula – mislim da se tako imenuje, na hr. Po slikah sodeč ful lepo.

Nikjer še nisem imela slabega dopusta. Vedno si naredimo dopust po svoje in uživamo, tudi če ni vse popolno.

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 15.02.2023 ob 13:47

Jaz sem slišala, da je Šoštanj bolj tako.

pa Ribnica tut.

Anonimno 9383, 19.02.2024 ob 12:40

V Sloveniji Izola in Koper. Na hr Poreč in Biograd in Pula.

Bi pa rada šla kdaj na otok Korčula – mislim da se tako imenuje, na hr. Po slikah sodeč ful lepo.

no, no … Edini mesti v Istri, ki ju je potrebno preskociti, sta Rovinj in Savudrija. Porec in Pula sta zakon

Najslabša izkušnja, kamp Ježevac, mesto Krk.

naceloma je meni povsod lepo, ker si naredim, da mi je lepo, ne iscem napak, ne delam scen … Na dopustu sem, malokera stvar mi ga pokvari. Ne sekiram se za guzvo, na cene, na premajhno ponudbo pri zaktrku … Me pa je recimo zmotilo smetisce na Siciliji … Vse lahko, ne maram pa umazanije. In hvala lepa  Sicilija je bila poden od podna

Umag, Stella Maris apartmaji, tisti v nizkih hiškah, enonadstropni. Mi smo bili v pritličju. Kuhinja je bila tako zanemarjena in stara – zmahana, da se mi je gravzalo kuhat in smo hodili ven jest. V bistvu to sploh ni bila kuhinja, ampak dva elementa v predsobi. Katastrofa!

Grčija: pokvarjeni zapečeni Egipčani in Sirijci, ki se že nekaj stoletijh imenujejo Grki, samo gledajo kako prevarati turista. 2 mio šiptarjev. Odlična lokacija in najlepše plaže/toplo morje. Meni znosno samo še na Kreti kjer najdem svoj mir in poceni bivanje.

Hrvaška kot naslednica NDH z ukradeno Istro in Dalmacijo: vse zabetonirano in predrago. Istra je kopanje v fekalijah, srednja Dalmacija leglo ustašoidov, J. Dalmacija pa dokaj poceni z neokrnjeno naravo.

Albanija: šipci so odkrili turizem: neobstoječa infrastruktura in plavajoče smeti. Albanija ni več poceni. Tudi šipci so se naučili odirati turiste. Ni nobenih standrardov. Vse je divje.

Severna Avrika in vsiljivi smrdeči Arabci. Vroče in soparno.

Turčija: manj agresivni, ampak slinasti in pokvarjeni. Evropejcem nabijajo visoke cene, za domačine pa je zaradi inflacije vse za tretjino cene.

JV azija: poševnooke rumeno zapečene živalice, sopara in smrad, že prvi dan diareja. Sex turizem za pohotne evropejske starčke in horde perverznežev (pedo, gej, trans…).

Indija: ta ciganija seveda zmaga. Sado-mazo.

JAR: najlepša država na svetu, ki so jo črnci spremenili v razvalino. Belci živijo v getih, bande črnske pa ropajo sredi belega dne.

Avstralija/NZ: najbolj kovid nacifašistični državi: Visoke cene in obupna vročina.

Skandinavija: gledajo te z viška, po drugi strani pa so tako neumni, da so svoje države spremenili v islamski kalifat.

Anglija: sori, a sem mogoče v Pakistanu ali Indiji. Sma ciganija in šiptarana.

Francija: v Parizu ne vidiš več belopoltega človeka, Provansa je Magreb kalifat, enako Metz-Reims-Lille.

ZDA: so bili lepi časi do 1990, potem kaos. Nikoli ne veš kdaj te bo kakšen BLM črnc ubil. V ZDA je pod demokrati odprt lov na belce, država pa pred državljansko vojno.

S in J Amerija: eeeeeeeeeeeeee, Mara Salvatrucha in latino bande, mamilarske tolpe… Za pohvalo samo belopolta Argentina kjer si bolj varen kot v EU.

Slovenija? No go!

Najbrz Albanija, sicer prelepa, guzva na plazi pa res, res za znoret, cene lezalnikov pa bozjastne. Dejansko med dvema lezalnikoma ni bilo vec kot 10 cm. Potem Terme Dobrna. Mraz za znoret. November, pihlja ti skozi okna in ti pod kovtrom zmrzujes. Tunizija, buta ven kanalizacija iz odtocnega jaska v hotelskem kompleksu, smrdi adijo.

Pa ce izpostavim se najboljse: Rodos. Hotel cist, hrana dobra, morje lepo, zvecer polno aktivnosti za staro in mlado, ko si zaprl okno, ni bilo slisati nic, nevsiljivo osebje, vse na novoju. Tam sem bila pa res zadovoljna.

Vedno se imam fajn, ampak v Piran pa ne grem več na dopust in v Portorož tudi ne.

.https://youtube.com/shorts/gsjbWHrckt8?si=ZN0i4mcXIHoWrzmE

Moj najslabši dopust je bil v Umagu. Niti p od plaže, v restavracijah in trgovinicah vsiljivi in neprijazni. Istra žal nikoli več, razen kak vikend. Drugače pa je za mene zakon Dalmacija, sploh okolica Splita in Makarska riviera. Nin, Turanj, Čiovo, Trogir, Kaštela, Baška Voda, Podgora, nikjer nobene slabe izkušnje. Ljudje prijazni, ustrežljivi, nikakor vsiljivi, smo že tudi dobili popust v restavraciji, ker smo Slovenci. Poleg tega pa čudovite plaže, čist drug vonj in klima, kot v Istri npr. Nam ni težko se vozit 10 ur, gremo po stari cesti čez Knin, nobene gužve, čisti užitek. Kar se pa tiče gužve, si pač izbereš manjši, manj turističen kraj, pa je.

🤣😂😅

Otok Pag – naselje Zuboviči😤

Definitivno Istra, z Barbarigo in Červar Poratom na čelu.

Malta.

Istra in dalmacija

Razlika kot noč pa dan

Res da je vse jadransko morje, ampak samo ena je dalmacija

A se hecaš? Rovinj je najlepše (pa tudi najdražje poleg Dubrovnika) mesto na tem delu HR. Plaže in morje fantastične, ful otočkov s kristalno čisto vodo….ne vem kje se ti nisi znašel:)

Anonimna 78, 19.02.2024 ob 18:21

Moj najslabši dopust je bil v Umagu. Niti p od plaže, v restavracijah in trgovinicah vsiljivi in neprijazni. Istra žal nikoli več, razen kak vikend. Drugače pa je za mene zakon Dalmacija, sploh okolica Splita in Makarska riviera. Nin, Turanj, Čiovo, Trogir, Kaštela, Baška Voda, Podgora, nikjer nobene slabe izkušnje. Ljudje prijazni, ustrežljivi, nikakor vsiljivi, smo že tudi dobili popust v restavraciji, ker smo Slovenci. Poleg tega pa čudovite plaže, čist drug vonj in klima, kot v Istri npr. Nam ni težko se vozit 10 ur, gremo po stari cesti čez Knin, nobene gužve, čisti užitek. Kar se pa tiče gužve, si pač izbereš manjši, manj turističen kraj, pa je.

Zakaj se vozite po stari cesti preko Knina v Dalmacijo?

Že prej niste dost hodil v HR ….,pa 10 let ste bli na Cresu,pa dej mal pomisl prej,predn kej napišeš

Vsake oči imajo svojega malarija Kak bi pa zgledalo če bi bil vsem en kraj všeč tak je čisto vredu smo pač različnih okusov

Ne bluzi, meni je Červar idealen za družindke.počitnice. urejen, lepo morje, senčna plaža raj za otroke

Istra je super, blizu. Ima dovolj naravne plaže. Dovolj zabave za otroke igrišča, vodna zabavišča sence in družbe. Kar v Grčijo nas bo v Poreču manj

cres, 15.02.2023 ob 08:44

10 let smo hodili na Cres, pavšal v kampu Kovačine. Prvo leto kristalno morje, potem vsako leto slabše. 2019 samo še greznica, ne hodimo več na HR, tudi zaradi cen in slabe ponudbe.  Že prej nismo dosti hodili tja.

Vsako leto slabše, pa se niste premaknili?

Tudi v Červsrju ne, poskušaj kaj kupiti ali najeti

New Report

Close