Najbolj grozen zmenek
Sem doživela najbolj čuddn “zmenek,” ki to ni bil, v mojem življenju. Nek tip se mi je hvalil že v sporočilih, da vozi kao drag avto. Prišel je s starim Range Roverjem, vrednim max 700 €. Ko me je zagledal mi je začel kar trobiti NA SREDI CESTE. Sramota. Sedi v avtu, čaka da pridem k njemu. Potem pride ven, mi da roko. Ne pusti me do besede, govori kot nek glup pes. Pridemo do restavracije, se vsedemo in naročimo. Medtem ko čakamo se začne šlatat po žepih in ugotovi, da nima telefona. Na vrat na nos vstane in steče iz restavracije. Se vrne čez 10 minut, odloži telefon na tla, da si zaveže vezalke. Na ekranu je imel odprt tinder. Ga vprašam, če se mu zdi normalno obnašanje, da nič ne reče in kar spizdi. Navsezadnje bi se lahko opravičil, rekel, da js izgubil telefon in ga šel poiskat. Potem mi je rekel, da sem preveč polemična in da md ne prinaša. V smehu sem vstala od mize in odkorakala iz restavracije. Namesto, da pišete, da je provokacija (nažalost ni, moški so res taki konji neotesani), mi povejte, če je za vas to normalno.
Ne skrbi, jaz že ne bom napisal, da je to normalno.
Tisti ki me berete veste, da se dosti z moškimi dobivam, in za podobno izkušnjo s podobnim tipom kot v tvoji zgodbi, rabim pobrskati po spominu zgolj mesec dni nazaj.
Jaz se sprašujem, če takšni tipi sploh seksajo, ker kera ženska pa bi se zapletla s takim? Še več, sprašujem kdo bi se sploh hotel družiti s takim?
Kar me pa najbolj čudi je pa njihov samozavesten odnos, da te takoj v nič dajo kot, da se ženske, ljudje tepejo za to, da bojo v njihovi družbi.
Glede na to, da morajo biti prokleto osamljeni bi pričakoval več ponižnosti od njih.
Ampak ne, oni so posebneži. Dogaja se jim krivica, ker jih noče nobena ženska, ker noben normalen noče biti njihov prijatelj. Ampak oni pa potem še naduti in vzvišeni ratajo, ne da bi se zavedali, da počnejo ravno to s čimer odganjajo ljudi in zaradi česar jih nihče noče.
Prav si naredila, da si vstala in šla. Jaz sem tako fuknjen, da probam še razčistiti zadevo z njimi. Seveda brez uspeha.
Angelina464, 12.12.2022 ob 20:11
Sem doživela najbolj čuddn “zmenek,” ki to ni bil, v mojem življenju. Nek tip se mi je hvalil že v sporočilih, da vozi kao drag avto. Prišel je s starim Range Roverjem, vrednim max 700 €. Ko me je zagledal mi je začel kar trobiti NA SREDI CESTE. Sramota. Sedi v avtu, čaka da pridem k njemu. Potem pride ven, mi da roko. Ne pusti me do besede, govori kot nek glup pes. Pridemo do restavracije, se vsedemo in naročimo. Medtem ko čakamo se začne šlatat po žepih in ugotovi, da nima telefona. Na vrat na nos vstane in steče iz restavracije. Se vrne čez 10 minut, odloži telefon na tla, da si zaveže vezalke. Na ekranu je imel odprt tinder. Ga vprašam, če se mu zdi normalno obnašanje, da nič ne reče in kar spizdi. Navsezadnje bi se lahko opravičil, rekel, da js izgubil telefon in ga šel poiskat. Potem mi je rekel, da sem preveč polemična in da md ne prinaša. V smehu sem vstala od mize in odkorakala iz restavracije. Namesto, da pišete, da je provokacija (nažalost ni, moški so res taki konji neotesani), mi povejte, če je za vas to normalno.
zgodbica ali ne, to je sanjski moški!!! poroči ga
Angelina…moj zmenek po res dolgem casu…
Sva si nekaj casa dopisovala. Vedno omenjal kaj vse ima,kupuje,avte,ni da ni. Hoce,da se dobiva na kavi. Ampak meni taksni tipi ne sedejo,kaj mene briga kaj imas ti.
Me pregovori in greva na kavo,da me zeli spoznati. Kavica trajala tocno 20minut( na mojo zalost sem si narocila caj) tip kavo vroce v sebe vlil in pobegnil….obsedela s cajem…in se sama sebi zacela smejat…joj res sem grda. Se dobro,da je imek J in mi zvecer napisal,da sem mu vsec in sva lahko sex frenda…hahaha..pa kaj se..
Avtorica..tvoj zmenek se ni bil tako grozen…hahaha
Tisti kreten, ki piše, da me moški zaradi svojega psa ni hotel, nisem jaz. Ti kreten, ki si mi ukradel vzdevek, vidim, da si tudi neumen in nimaš spomina, da bi si vsaj zapomnil kako sem napisal. Tisto ni bila psica od njega ampak od neznake. Ker se me je ustrašila je sklepal, da sem slab človek, če se me psica boji. Mi to povedal in rekel adijo, se obrnil in odšel.
papke dobivate, 12.12.2022 ob 20:44
To dobivate moške, ki fufle še od daleč niso videli, doma se skrivajo v kleti in igrajo neke frajerje po netu, v reali pa otrpnejo. Imaš poln MON takšnih luzerjev
a piše u bibliji?
ja očitno vas ne izuči… edino tako da dobite mal po ušesih.
brezboštvo vas jebe.
Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 12.12.2022 ob 20:27
Ne skrbi, jaz že ne bom napisal, da je to normalno.
Tisti ki me berete veste, da se dosti z moškimi dobivam, in za podobno izkušnjo s podobnim tipom kot v tvoji zgodbi, rabim pobrskati po spominu zgolj mesec dni nazaj.
Jaz se sprašujem, če takšni tipi sploh seksajo, ker kera ženska pa bi se zapletla s takim? Še več, sprašujem kdo bi se sploh hotel družiti s takim?
Kar me pa najbolj čudi je pa njihov samozavesten odnos, da te takoj v nič dajo kot, da se ženske, ljudje tepejo za to, da bojo v njihovi družbi.
Glede na to, da morajo biti prokleto osamljeni bi pričakoval več ponižnosti od njih.
Ampak ne, oni so posebneži. Dogaja se jim krivica, ker jih noče nobena ženska, ker noben normalen noče biti njihov prijatelj. Ampak oni pa potem še naduti in vzvišeni ratajo, ne da bi se zavedali, da počnejo ravno to s čimer odganjajo ljudi in zaradi česar jih nihče noče.
Prav si naredila, da si vstala in šla. Jaz sem tako fuknjen, da probam še razčistiti zadevo z njimi. Seveda brez uspeha.
Ma s takimi se nimaš kej raspravljat veš. Narod kot ga opisuje avtorica je hudo hudo fuknjen. To je samo za odjebat. In še tip je čutil pristojnost NJO komentirat. Lahko bi res pojasnil zakaj je dejansko od mize vstal. Ma ja sej, debil na kvadrat.
primorc230, 12.12.2022 ob 20:53
Ma s takimi se nimaš kej raspravljat veš. Narod kot ga opisuje avtorica je hudo hudo fuknjen. To je samo za odjebat. In še tip je čutil pristojnost NJO komentirat. Lahko bi res pojasnil zakaj je dejansko od mize vstal. Ma ja sej, debil na kvadrat.
Seveda. Že tako morajo biti osamljeni zaradi svoje posebnosti, potem pa si še bolj škodo delajo s svojim obnašanjem. Potem so pa vsi ostali krivi, ker jih menda ne razumejo.
tip je rupa, od trobljenja do telefona na tleh..
Telefon je na tleh edin takrat ko ti po nesreči pade na tla… Zgleda pa da je imel več žensk v paci…
Popay je jokers, sm se še sam nisem navadil na novo sceno, hehe..
Dokler zensko zanima kaj bo tip delal za njo in ne kdo je tip zares je bodo taksne cvetke.
Ce bi bil avto pa ceprav na leasing za 100k bi bilo pa a ves kok je romanticen,videl me je pa hupal k v pravljici,bil me je vesel k mali kuza.Pol je pa ves k ma tolk stvari pa poslov, a vsreno je zanalasc pozabu telefon v avtu da me bolj spozna brez motenj.Pa je moral it po njega zaradi posla neki naftni tankeri pa orozje… Pol je pa ko si je vezalke zavrzal vidm da ma tinder odprt zato da ga bo odinstaliral zdej k je nasel to kar je iskal,svojo 👸