Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj grozen zmenek

Najbolj grozen zmenek

Psiho

To se moraš pa sama sebe vprašati kaj je s tabo narobe, da sploh greš z nekom, ki se ti po tel. hvali o avtu ven. Mene bi na prvo odbilo. Potem pa še greš v avto s človekom, ki ga sploh ne poznaš. Malo samoohranitvenega nagona bi bilo fajn da imaš. In ko se nekdo obnaša kot kreten je kreten. Zakaj bi čakala da ti dokaže da je kreten ne vem. Mu nisi nič dolžna. Bolje izbiraj naslednjič.

Evo moj najbolj grozen: se dobiva na Prešercu in se odločiva da greva v Zlato ladjico na čaj.  Tip kar naenkrat zastane za menoj. Se obrnem, on gleda nekam v nebo in reče: kakat se mi da.

Fuj no.

Odgovor na objavo uporabnika
Angelina464, 12.12.2022 ob 20:11

Sem doživela najbolj čuddn “zmenek,” ki to ni bil, v mojem življenju. Nek tip se mi je hvalil že v sporočilih, da vozi kao drag avto. Prišel je s starim Range Roverjem, vrednim max 700 €. Ko me je zagledal mi je začel kar trobiti NA SREDI CESTE. Sramota. Sedi v avtu, čaka da pridem k njemu. Potem pride ven, mi da roko. Ne pusti me do besede, govori kot nek glup pes. Pridemo do restavracije, se vsedemo in naročimo. Medtem ko čakamo se začne šlatat po žepih in ugotovi, da nima telefona. Na vrat na nos vstane in steče iz restavracije. Se vrne čez 10 minut, odloži telefon na tla, da si zaveže vezalke. Na ekranu je imel odprt tinder. Ga vprašam, če se mu zdi normalno obnašanje, da nič ne reče in kar spizdi. Navsezadnje bi se lahko opravičil, rekel, da js izgubil telefon in ga šel poiskat. Potem mi je rekel, da sem preveč polemična in da md ne prinaša. V smehu sem vstala od mize in odkorakala iz restavracije. Namesto, da pišete, da je provokacija (nažalost ni, moški so res taki konji neotesani), mi povejte, če je za vas to normalno.

Mene je v vsej zgodbi najbolj zmotilo tole: “Pridemo do restavracije, se vsedemo in naročimo. Medtem ko čakamo …”

dvojina981, 13.12.2022 ob 12:31

Mene je v vsej zgodbi najbolj zmotilo tole: “Pridemo do restavracije, se vsedemo in naročimo. Medtem ko čakamo …”

A to te je od vsega najbolj zmotilo?

Avtorica je najbrž Primorka.

sam zakaj žaljenje psov in konj?

eni so res debili, 13.12.2022 ob 08:47

Evo moj najbolj grozen: se dobiva na Prešercu in se odločiva da greva v Zlato ladjico na čaj.  Tip kar naenkrat zastane za menoj. Se obrnem, on gleda nekam v nebo in reče: kakat se mi da.

Fuj no.

Kristus, meni bi ušlo od smeha 🙂

Potem bi se pa pobrala čim dlje stran od njega. Upam da nisi spila tisti čaj.

He, he… čisto možno, da je v kakšnih družbah normalno.

Je pa zabavno – vic v živo! Realen komenar je pa že nekdo zgoraj napisal – če greš na zmenek z nekom, ki se hvali z avtom in te pregovarja… je to kar pričakovan rezultat.

Za tinder je vse normalno.

Ja, je totalno normalno in zelo pričakovano obnašanje tega moškega, ki se ti je že po pisanju hvalisal z avtom. S takšnim si jaz niti pisala ne bi, še manj, da bi šla na zmenek.

Vedno ponavljam, same si izberete s kom s Tindra boste šle na zmenek. Če si ne znate izbrat in greste s takšnimi kljukci ven, potem kaj drugega kot takšno obnašanje niti ni za pričakovati.

Sem samo letos cca 10 fantov s Tindra spoznala in niti eden se ni obnašal tako neprimerno, vsi ok in spoštljivo. Ni sicer bilo iskrice za kaj več v živo, smo pa z nekaterimi še vseeno ostali kolegi, ker so čisto kul fantje.

Jaz sem mela zmenek z nekom, ki bi najprej moral obiskati zobarja, drugače je v redu po značaju I guess.

Anonimno 7616, 13.12.2022 ob 17:57

Jaz sem mela zmenek z nekom, ki bi najprej moral obiskati zobarja, drugače je v redu po značaju I guess.

A ker ga je zob bolel ali zato k jih ni imel?

Brez zamere, 13.12.2022 ob 12:48

A to te je od vsega najbolj zmotilo?

Da. Vse ostalo je pač nek zblojen tip, ki ji ne ustreza. Torej naj se ne dobiva več z njim.

Tole si že pred leti napisala sem gor. Sam si takrat dodala, da ga nisi čakala.

Ti je moral res travmo povzročiti z osnovno človeško potrebo. Odrasti.

Zobe ma, ampak …

Anonimno 9751, 13.12.2022 ob 20:12

Zobe ma, ampak …

Ampak?

Tuki ti ne morem napisat lol. En res grozen problem, drugače ne bi nič napisala.

je normalno, 13.12.2022 ob 15:23

Ja, je totalno normalno in zelo pričakovano obnašanje tega moškega, ki se ti je že po pisanju hvalisal z avtom. S takšnim si jaz niti pisala ne bi, še manj, da bi šla na zmenek.

Vedno ponavljam, same si izberete s kom s Tindra boste šle na zmenek. Če si ne znate izbrat in greste s takšnimi kljukci ven, potem kaj drugega kot takšno obnašanje niti ni za pričakovati.

Sem samo letos cca 10 fantov s Tindra spoznala in niti eden se ni obnašal tako neprimerno, vsi ok in spoštljivo. Ni sicer bilo iskrice za kaj več v živo, smo pa z nekaterimi še vseeno ostali kolegi, ker so čisto kul fantje.

Se popolnoma strinjam. Tudi sama sem pred leti šla na nekaj Tinder zmenkov, vsi fantje so bili spoštljivi in je bilo prav zabavno… Imam pač ‘nos’ za bleferje, že po nekaj stavkih ti je vse jasno, kak je človek. Sploh če te po enem stavku vabi na zmenek.

No in potem je prišel en, kjer je naredilo klik:) in sva skupaj že pet let.

Ženske ste zanimiva, težko razumljiva bitja. Dobivate in zapletate se s popolnimi kreteni, kar vam dajo zelo očitno vedeti še pred prvim snidenjem, obenem pa hrepenite po nekom z diametralno nasprotnim karakterjem. Če se samo v službi ozrem okoli sebe, vidim kup razočaranih, samskih mamic, ločenk, številna varanja ipd. Skratka, žalostno. Jaz sem recimo točno to, kar bi si ti, po opisu sodeč, želela, pa ti povem, da ne opažam posebnega zanimanja. Raje imajo neotesance, ki morajo na roke šteti do pet. Pa sem, kot pravijo, zabaven, prizemljen človek. In predvsem spoštljiv (ne osladen), starši so me naučili manir. Z lastnim stanovanjem in zanimivo službo. V avtomobile ne vlagam denarja, me ne zanimajo, vozim se z 12 let starim. Tako da, hja, realnost je precej drugačna. Eno govorite, drugo delate.

steph, 13.12.2022 ob 21:08

Ženske ste zanimiva, težko razumljiva bitja. Dobivate in zapletate se s popolnimi kreteni, kar vam dajo zelo očitno vedeti še pred prvim snidenjem, obenem pa hrepenite po nekom z diametralno nasprotnim karakterjem. Če se samo v službi ozrem okoli sebe, vidim kup razočaranih, samskih mamic, ločenk, številna varanja ipd. Skratka, žalostno. Jaz sem recimo točno to, kar bi si ti, po opisu sodeč, želela, pa ti povem, da ne opažam posebnega zanimanja. Raje imajo neotesance, ki morajo na roke šteti do pet. Pa sem, kot pravijo, zabaven, prizemljen človek. In predvsem spoštljiv (ne osladen), starši so me naučili manir. Z lastnim stanovanjem in zanimivo službo. V avtomobile ne vlagam denarja, me ne zanimajo, vozim se z 12 let starim. Tako da, hja, realnost je precej drugačna. Eno govorite, drugo delate.

Ali si priznamo ali ne…. Ženske in moški najprej želimo (spolno) privlačnost. Seveda je tudi drugo pomembno, vendar če prvega ni v dovolj veliki meri, žal ostalo odpade…

🫣, 13.12.2022 ob 07:25

Dokler zensko zanima kaj bo tip delal za njo in ne kdo je tip zares je bodo taksne cvetke.

Ce bi bil avto pa ceprav na leasing za 100k bi bilo pa a ves kok je romanticen,videl me je pa hupal k v pravljici,bil me je vesel k mali kuza.Pol je pa ves k ma tolk stvari pa poslov, a vsreno je zanalasc pozabu telefon v avtu da me bolj spozna brez motenj.Pa je moral it po njega zaradi posla neki naftni tankeri pa orozje… Pol je pa ko si je vezalke zavrzal vidm da ma tinder odprt zato da ga bo odinstaliral zdej k je nasel to kar je iskal,svojo 👸

Ce bi bil avto pa ceprav na leasing za 100k bi bilo pa a ves kok je romanticen,videl me je pa hupal k v pravljici,bil me je vesel k mali kuza.Pol je pa ves k ma tolk stvari pa poslov, a vsreno je zanalasc pozabu telefon v avtu da me bolj spozna brez motenj.Pa je moral it po njega zaradi posla neki naftni tankeri pa orozje… Pol je pa ko si je vezalke zavrzal vidm da ma tinder odprt zato da ga bo odinstaliral zdej k je nasel to kar je iskal,svojo

…:D …nekk tazga ja…tkole bi izpadlo, če … 😉 nasmejal-a me 😉

…je pa vse to odraz časa, ki ga živimo, vse na hitro, menjavanje, izbiranje partnerstev, odnosov, kot vse ostalo, akr kupujemo, žal …

Nikoli nisem bil ženskam seksualno privlačen, ker sem intelektualec, preveč razgledan, z inteligentnim humorjem in sarkazmom. Takšni fantje jih ne privlačijo. Povejmo po pravici, ženske so plehke in površinske. Ne prepoznajo pravega zaklada. To sem jaz. Sem vse to kar opisujejo in si želijo. Potem pa pride nek nezanesljiv jebač mimo in pozabijo na vse o čemur so govorile. Jaz pa tu ostajam incel. Potiho jih sovražim. Za njih sem samo prijazen fant, prijatelj, v meni moškega ne vidijo.

Povedati pa moram, da tudi ves prosti čas visim pod nešteto niki na monu. Samo tako se počutim, da sem nekdo in nekaj pomenim. Tu sem lahko kdorkoli in jaz upravljam z ljudmi. Tu lahko pokažem svoje znanje, da vidite kako pameten sem. In kako izviren. Poglejte samo moj sarkazem. Res sem super. Morda pa sem bil preveč hvalisav in sem s tem odvrnil sodelovke od sebe? Pa tako sem se trudil izpasti skromen fant. Skromen, preprost in zabaven fant.

In nisem vulgaren in niukoli ne žalim. Zakaj nisem bolj priljubljen? Zakaj?

steph, 14.12.2022 ob 13:09

Nikoli nisem bil ženskam seksualno privlačen, ker sem intelektualec, preveč razgledan, z inteligentnim humorjem in sarkazmom. Takšni fantje jih ne privlačijo. Povejmo po pravici, ženske so plehke in površinske. Ne prepoznajo pravega zaklada. To sem jaz. Sem vse to kar opisujejo in si želijo. Potem pa pride nek nezanesljiv jebač mimo in pozabijo na vse o čemur so govorile. Jaz pa tu ostajam incel. Potiho jih sovražim. Za njih sem samo prijazen fant, prijatelj, v meni moškega ne vidijo.

Povedati pa moram, da tudi ves prosti čas visim pod nešteto niki na monu. Samo tako se počutim, da sem nekdo in nekaj pomenim. Tu sem lahko kdorkoli in jaz upravljam z ljudmi. Tu lahko pokažem svoje znanje, da vidite kako pameten sem. In kako izviren. Poglejte samo moj sarkazem. Res sem super. Morda pa sem bil preveč hvalisav in sem s tem odvrnil sodelovke od sebe? Pa tako sem se trudil izpasti skromen fant. Skromen, preprost in zabaven fant.

In nisem vulgaren in niukoli ne žalim. Zakaj nisem bolj priljubljen? Zakaj?

Dolgočasna provokacija, sarkazem pa jaki, ja.

Sarkazem pa tak, 14.12.2022 ob 14:06

Dolgočasna provokacija, sarkazem pa jaki, ja.

Zdaj pa nisem bil sarkastičen, ampak sem razgalil svoje srce in dušo, ampak nihče me ne jemlje resno, tako kot ponavadi.

New Report

Close