Najbolj grozen zmenek
steph, 14.12.2022 ob 13:09
Nikoli nisem bil ženskam seksualno privlačen, ker sem intelektualec, preveč razgledan, z inteligentnim humorjem in sarkazmom. Takšni fantje jih ne privlačijo. Povejmo po pravici, ženske so plehke in površinske. Ne prepoznajo pravega zaklada. To sem jaz. Sem vse to kar opisujejo in si želijo. Potem pa pride nek nezanesljiv jebač mimo in pozabijo na vse o čemur so govorile. Jaz pa tu ostajam incel. Potiho jih sovražim. Za njih sem samo prijazen fant, prijatelj, v meni moškega ne vidijo.
Povedati pa moram, da tudi ves prosti čas visim pod nešteto niki na monu. Samo tako se počutim, da sem nekdo in nekaj pomenim. Tu sem lahko kdorkoli in jaz upravljam z ljudmi. Tu lahko pokažem svoje znanje, da vidite kako pameten sem. In kako izviren. Poglejte samo moj sarkazem. Res sem super. Morda pa sem bil preveč hvalisav in sem s tem odvrnil sodelovke od sebe? Pa tako sem se trudil izpasti skromen fant. Skromen, preprost in zabaven fant.
In nisem vulgaren in niukoli ne žalim. Zakaj nisem bolj priljubljen? Zakaj?
Steph ti si pa res revček ubogi.
steph, 14.12.2022 ob 22:04
Naj še omenim, da se rad tu pretvarjam, da sem ženska. Menite da zato v resničnem življenju ne privlačim žensk, ker v meni čutijo premalo moške energije? :((
Ženske začutimo pravo moško energijo. To je skrita instiktivna intuicija, da si najdemo moškega ob kateremu se bomo počutile varne in ki nas bo zaščitil. Ti očitno tega nimaš. Ti nisi pravi moški, nič hudega ni če nisi. Gotovo imaš kakšno pozitivno lastnost.
Nina Nana Nona, 15.12.2022 ob 09:21
Ženske začutimo pravo moško energijo. To je skrita instiktivna intuicija, da si najdemo moškega ob kateremu se bomo počutile varne in ki nas bo zaščitil. Ti očitno tega nimaš. Ti nisi pravi moški, nič hudega ni če nisi. Gotovo imaš kakšno pozitivno lastnost.
Jaz sem pa uspešen moški, imam tri firme v tujini, 54 zaposlenih, preko telefona uredim kar rabim, za kar porabim tri urah na dan. Imam čas za hobije, otrokom naredim palačinke z nutelo, ko so pri meni. Zvečer pijem šampanjec in imam 20 prijateljic za občasna srečanja.
Nič hudega, 16.12.2022 ob 10:41
Eden ima vsaj bujno domišljijo, kar je bolje, kot nič.
Ampak a je to domišlija ali bebavost? BTDT že leta naklada o svojih firmah v tujini. VIHARNI je povedal, da je enkrat BTDT napisal, da se poslavlja s foruma ker gre naslednji dan v tujino odpreti tri firme, ampak je socialkar potem naslednji dan že bil spet tu in cel dan na forumu previsel.
Ljudje mislijo da BTDT ni več toliko tukaj, ampak v resnici je cel čas tukaj, le kot BTDT ne piše. Taki namreč nimajo življenja.