najbolj nori plejsi kjer ste že…
V skladiscu, v sluzbi, pa je en fovs kolega zatozil sefom, pa na travniku ob gozdu, sredi belega dne, da so s ceste lahko videli, so trobili kot bi ohcet vozili, ha,ha,ha…pa na lovski prezi, pa na parkingu pri dvorani Zlatorog, tudi sredi belega dne, pa upam, da se v bodocnosti se kaj najde, je katera ZA,…bi ga katera pofafala v sex shopu Venera v Celju, lahko ima masko, bodo stranke padle na rit,…
Bilo je ekstremno vroče poletje, s soddelovko sva začela piti že v službi, Jegermajster, nato pa pivo po službi. Prepričal sem jo, da naslednji dan pride v službo samo v krilu brez spodnjih hlačk. Naslednji dan v službi se skoraj nisem spomnil rajcanja iz prejšnega večera, prišla je v krilu brez spodnjih hlačk. Priznam, da me je malo bilo sram, saj nisem pričakoval da bo tro naredila. Seveda sem moral fizično preveriti ali je res bila brez hlačk, iz muce se ji je kar cedilo, tako mokre nisem do sedaj še nikoli božal. Ura je bila 15.45 in večina zaposlenih na magistratu je šla že domov, napičil sem jo v pisarni svetovalke županje viza-vi županjini pisarni ( bilo pred Zokijevo ero). Napičil sem jo v muco in na koncu v rito, saj je dogovor iz prejšnega dne bil da končam v riti in ona mora prinesti malo sperme pol do doma. Res, po fuku se ni obrisala….