najbolj perverzna stvar
Kolega se ga večkrat napije do konca. Ob eni takih prilik sem ga peljal domov, kjer je čakala jezna žena da je zajebal zmenek ker sta ta vikend sama. On se je samo počil na kavč in zaspal. V petih minutah sva fukala v kuhinji kjer je ona le prvo minuto opazovala skozi vrata če se bo slučajno zbudil. Pofukal sem jo v vse luknje in končal globoko vanjo par metrov od pijanega moža.
Pred leti smo šle s kolegicami opremljene z vsemi kostumi na party za noč čarovnic.
Tam je bil tudi tip moje sodelavke, ki mi je bil dolgo seksualno ufff.
Pijača je dala pogum in kmalu sva se znašla na parkirišču kjer me je prav pošteno pofukal in to skoraj brez besed.
Še danes ne vem ali ve da sem bila jaz ali je zgolj pofukal eno čarovnico.
Poleti na njuni poroki letos poleti sem se počutila zelo perverzno in še danes je to eden boljših fukov čeprav je trajalo le 10 minut.
maša 46, 04.11.2024 ob 12:59
Več kot eno uro sta me fukala v vseh mogočih položajih, mi govorila full perverzne besede, na koncu sem jim mogla pofafat do konca, vse pogoltnit, da pa je bila pervezija še toliko večja, sta me še poscala po celem telesu….Sem pa doživljala takšne orgazme, da se mi je bledlo……uhhhhh noroooo
MAša super a mi pišeš zs peosim