Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Hahaha..a vam ni jasno da so tle samo tipi

https://sua.me/kiss

Lezbične igrice s sestrično na morju na otoku Mljetu. Takrat sva bile še mladoletne, jaz 14 let ona 15 let in sva bile na preživljanju dopusta vsaka s svojimi starši…..bilo je noro lepo….mmmmm

Zanimivo branje

S sestro sva fukala pa sm ji reku – a veš da bolš fukaš k mat, ona je pa rekla – ja vem ja mi je že fotr povedu

Kolega se ga večkrat napije do konca. Ob eni takih prilik sem ga peljal domov, kjer je čakala jezna žena da je zajebal zmenek ker sta ta vikend sama. On se je samo počil na kavč in zaspal. V petih minutah sva fukala v kuhinji kjer je ona le prvo minuto opazovala skozi vrata če se bo slučajno zbudil. Pofukal sem jo v vse luknje in končal globoko vanjo par metrov od pijanega moža.

Verjetno je še najbolj perverzno prebiranje klepetov na tem forumu.. 😀 Nikoli ne veš kaj je res, večinokrat itak sama zajebancija.. 🙂

https://sua.me/maria

Pred leti smo šle s kolegicami opremljene z vsemi kostumi na party za noč čarovnic.

Tam je bil tudi tip moje sodelavke, ki mi je bil dolgo seksualno ufff.

Pijača je dala pogum in kmalu sva se znašla na parkirišču kjer me je prav pošteno pofukal in to skoraj brez besed.

Še danes ne vem ali ve da sem bila jaz ali je zgolj pofukal eno čarovnico.

Poleti na njuni poroki letos poleti sem se počutila zelo perverzno in še danes je to eden boljših fukov čeprav je trajalo le 10 minut.

https://findmy.re/ladydiva 

Letos na morju…..mož se je s kolegom napil po okoliških lokalih. Ko je prišel, je takoj zaspal, jaz pa sem izkoristili priložnost in se hkrati pofukala z lastnikom apartmaja in njegovim kolegom.

Se mi zdi da si zelo uživala😋😃

Odgovor na objavo uporabnika
primorc00, 04.11.2024 ob 12:21

Se mi zdi da si zelo uživala😋😃

Uhhhh zelo. Tako perverzno še nisem bila niti približno nikoli pofukana in tako perverzne besede so mi govorili, da se mi je mešalo v glavi…..

metka931, 04.11.2024 ob 12:27

Uhhhh zelo. Tako perverzno še nisem bila niti približno nikoli pofukana in tako perverzne besede so mi govorili, da se mi je mešalo v glavi…..

SI prava  metkica😋😋😋😋

maša 46, 04.11.2024 ob 11:41

Letos na morju…..mož se je s kolegom napil po okoliških lokalih. Ko je prišel, je takoj zaspal, jaz pa sem izkoristili priložnost in se hkrati pofukala z lastnikom apartmaja in njegovim kolegom.

MAša potem je bil odklop

….totalni odklop.

maša 46, 04.11.2024 ob 12:48

….totalni odklop.

MAša in kaj je bilo tazga za odklop

Več kot eno uro sta me fukala v vseh mogočih položajih, mi govorila full perverzne besede, na koncu sem jim mogla pofafat do konca, vse pogoltnit, da pa je bila pervezija še toliko večja, sta me še poscala po celem telesu….Sem pa doživljala takšne orgazme, da se mi je bledlo……uhhhhh noroooo

maša 46, 04.11.2024 ob 12:59

Več kot eno uro sta me fukala v vseh mogočih položajih, mi govorila full perverzne besede, na koncu sem jim mogla pofafat do konca, vse pogoltnit, da pa je bila pervezija še toliko večja, sta me še poscala po celem telesu….Sem pa doživljala takšne orgazme, da se mi je bledlo……uhhhhh noroooo

MAša super a mi pišeš zs peosim

Primorc…..ti kar tukaj vprašaj. Potem pa lahko tudi na zS….

maša 46, 04.11.2024 ob 14:05

Primorc…..ti kar tukaj vprašaj. Potem pa lahko tudi na zS….

Zs je lepše

Primorc…..ne morem. Nisem še registrirana tukaj gor….čisto slučajno sem padla sem….

maša 46, 04.11.2024 ob 14:17

Primorc…..ne morem. Nisem še registrirana tukaj gor….čisto slučajno sem padla sem….

Si zanimiva bi si bilo lepo pisat

registriraj se😃

Poletna avantura ti je zelo pasala kot berem

Uhhh zelo….potem smo sicer še enkrat ponovili. ampak sem jima samo pofafala in polizala jačka…..za več ni bilo časa in prenevarno, ker bi nas lahko dobili….

maša 46, 04.11.2024 ob 14:27

Uhhh zelo….potem smo sicer še enkrat ponovili. ampak sem jima samo pofafala in polizala jačka…..za več ni bilo časa in prenevarno, ker bi nas lahko dobili….

Si za srečanje masa?

New Report

Close