Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

ko mi ga je mama fafala

Odgovor na objavo uporabnika
roky522, 18.11.2024 ob 13:52

ko mi ga je mama fafala

mmmm, fajn. Koliko si bil pa star ?

16..

marina 39, 18.11.2024 ob 14:51

mmmm, fajn. Koliko si bil pa star ?

Marina39 a ti rada fafas?

roky522, 18.11.2024 ob 14:54

16..

….uhhhh….koliko pa je bila mama ?

Jaz sem seksal z mamo od kolegice v avtu

Horny…..fafam in ližem, zelo rada.

mama 39 takrat

marina 39, 18.11.2024 ob 15:19

Horny…..fafam in ližem, zelo rada.

Všeč, jaz tudi rad, grem čist noter z jezikom in potem ne neham dokler ji ne pride..

marina39   piši mi na [email protected]

Iz kje pa si

marina39 tud spermo pogoltneš?

Na eni zabavi na wcju seksal z bivšo profesorico iz faksa

Kaj pa ostale?

Anonimno 3370, 12.11.2024 ob 07:17

Jasmina102, 12.11.2024 ob 05:54

Se mi zdi, da je najbolj perverzno kar sem naredila v življenju to, da sem lokalnega župnika prisilila v seks. Ni trajalo dolgo, bilo pa je zanimivo.

Res al kaj 😂 je užival?

Je užival ja, malo je bil lesen. To mi je bila ful velika želja seksat z župnikom. Bolj, ko sem ga zmerjala s pedofilskim prascem, bolj je bil slinast.

Moja najbolj perverzna stvar

Verjetno fucklicking, vmes mi je ga ona fafala, prišlo mi je dvakrat v roku 5ih minut

Jasmina102, 20.11.2024 ob 06:02

Je užival ja, malo je bil lesen. To mi je bila ful velika želja seksat z župnikom. Bolj, ko sem ga zmerjala s pedofilskim prascem, bolj je bil slinast.

Svaka čast heh, od kje pa si? Bi Bila kdaj pripravljena na eno hitro akcijo?

Nakladači ste tukaj.

V trgovini banano ukradla.

Bolj zanimiva je zgodba izpred par let s poročeno sodelavko sva se občasno dobivala, včasih tudi v petek kar v službi, ker ob 14.00 končamo z delom. Bila je zmenjena z možem da jo ob 15.00 počaka pred službo, pa gresta v Graz v šopping in na večerjo. Midva sva si pa vzela pol ure časa za seks, nekje do 15.15. Bilo je zelo kinky opazovati njenega moža na parkingu, ko je hodil okrog avtomobila, jaz pa seksal njegovo ženo. Tudi njo je to zelo vzburjalo, oziroma prav načrtovala je to. Na koncu ko sva zaključila, jaz sem končal v njej. Sva se oblekla, no ona je tangice dala v torbico, oblekla je samo triko, na golo kožo in mokro muco. Nato pa sva odšla skupaj ven do avtomobilov, se poslovila, vmes sem se še pozdravil z njenim možem, kar je bila še ena nora stvar, nato pa smo šli vsak za sebe. Si kar predstavljam, če je bila cel popoldan na nogah, kako je njen črni triko mogel moker biti, glede na to, da ni nosila hlačk.

Mačo….lepo, da si ji napolnil pičko prasici. In tako polna sperme in pofukana je potem sedla v avto in se odpeljala skupaj z možem.mmmmm

mojca 42:

Ja mislim, da kar spada v kategorijo perverznih stvari.

Mačo…itak da spada. Imela podobno izkušnjo…..medtem, ko je mož pijan spal v najini sobi v hotelu, sta me v sosednji fukala dva mladeniča in me prav tako napolnila v obe luknjici….

mojca 42, 22.11.2024 ob 13:22

Mačo…itak da spada. Imela podobno izkušnjo…..medtem, ko je mož pijan spal v najini sobi v hotelu, sta me v sosednji fukala dva mladeniča in me prav tako napolnila v obe luknjici….

MMm porednica😉

Vaditeljica aerobike mi je polizala preznojeno pičko in ritko……

New Report

Close