najbolj perverzna stvar
marina39 piši mi na [email protected]
Anonimno 3370, 12.11.2024 ob 07:17
Jasmina102, 12.11.2024 ob 05:54
Se mi zdi, da je najbolj perverzno kar sem naredila v življenju to, da sem lokalnega župnika prisilila v seks. Ni trajalo dolgo, bilo pa je zanimivo.
Res al kaj 😂 je užival?
Je užival ja, malo je bil lesen. To mi je bila ful velika želja seksat z župnikom. Bolj, ko sem ga zmerjala s pedofilskim prascem, bolj je bil slinast.
Bolj zanimiva je zgodba izpred par let s poročeno sodelavko sva se občasno dobivala, včasih tudi v petek kar v službi, ker ob 14.00 končamo z delom. Bila je zmenjena z možem da jo ob 15.00 počaka pred službo, pa gresta v Graz v šopping in na večerjo. Midva sva si pa vzela pol ure časa za seks, nekje do 15.15. Bilo je zelo kinky opazovati njenega moža na parkingu, ko je hodil okrog avtomobila, jaz pa seksal njegovo ženo. Tudi njo je to zelo vzburjalo, oziroma prav načrtovala je to. Na koncu ko sva zaključila, jaz sem končal v njej. Sva se oblekla, no ona je tangice dala v torbico, oblekla je samo triko, na golo kožo in mokro muco. Nato pa sva odšla skupaj ven do avtomobilov, se poslovila, vmes sem se še pozdravil z njenim možem, kar je bila še ena nora stvar, nato pa smo šli vsak za sebe. Si kar predstavljam, če je bila cel popoldan na nogah, kako je njen črni triko mogel moker biti, glede na to, da ni nosila hlačk.