Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
katarina622, 25.11.2024 ob 13:51

Vaditeljica aerobike mi je polizala preznojeno pičko in ritko……

Ti je blo fajn? 😀 iz kje pa si? Si za kako dopisovanje in mogoče srečanje? 🙂

uhhhh,….zeloooo. Še nikoli nisem bila tako dobro polizana…..z jezikom mi šla globoko v pičko in ritno luknjico in me lizala od znotraj….sem doživela tak orgazem, da se mi je kar zmeglilo……

sem pa iz ljubljane-okolica

katarina622, 25.11.2024 ob 14:04

uhhhh,….zeloooo. Še nikoli nisem bila tako dobro polizana…..z jezikom mi šla globoko v pičko in ritno luknjico in me lizala od znotraj….sem doživela tak orgazem, da se mi je kar zmeglilo……

sem pa iz ljubljane-okolica

Odlično se sliši a bi nadaljevala privat pogovor? Tudi jaz sem lj okolica

……sem ji squrtnila po obrazu in ustnicah, da je bila vsa mokra…..potem sva se obe zalizale….

drugače pa za enkrat kar tukaj vprašaj, kar te zanima….

katarina622, 25.11.2024 ob 14:10

……sem ji squrtnila po obrazu in ustnicah, da je bila vsa mokra…..potem sva se obe zalizale….

drugače pa za enkrat kar tukaj vprašaj, kar te zanima….

A to sta ble v garderobi? A tudi z moškimi rada tole prakticiraš? Ful hot se slišiii..

……v telovadnici, ko so vse druge punce že odšle. Jaz sem morala pač po vadbi še ostati, da je popisala moje podatke, ker sem bila tisti dan prvič na vadbi. In tako me je potem pofukala…..

drugače pa tudi z moškimi uživam………

katarina622, 25.11.2024 ob 14:16

……v telovadnici, ko so vse druge punce že odšle. Jaz sem morala pač po vadbi še ostati, da je popisala moje podatke, ker sem bila tisti dan prvič na vadbi. In tako me je potem pofukala…..

drugače pa tudi z moškimi uživam………

In kako se je vse skupaj začelo? Katera je prva začela 😊 a si bla v pajkicah? Najsss všeč tudi jaz to vse rad prakticiram 🙂

Ja, bila sem v belih pajkicah brez spodnjih hlačk….in ko sem bila v predelu mednožja preznojena se je to videlo čes, pa tudi črne dlake so se videle, ker nisem bila obrita….in ona je to opazila in je rekla : O ti packa mala, čist preznojena si spodaj, pa še brez hlačk si…..in mi potegnila pajkice dol, ter me začela božat po kožuščku…..

katarina622, 25.11.2024 ob 14:23

Ja, bila sem v belih pajkicah brez spodnjih hlačk….in ko sem bila v predelu mednožja preznojena se je to videlo čes, pa tudi črne dlake so se videle, ker nisem bila obrita….in ona je to opazila in je rekla : O ti packa mala, čist preznojena si spodaj, pa še brez hlačk si…..in mi potegnila pajkice dol, ter me začela božat po kožuščku…..

Ziher sta ble čist mokre obe na koncu. Je bla starejša od tebe?

….itak da čist mokre in zgonjene sva bile obe. Ona 29, jaz 16,5…..

….potem sva se med samo fukale skoraj še dve uri……tudi ona je bila neobrita z gostim kožuščkom, enako kot jaz vsa preznojena, mokra in perverzna….

……..pa vse možne perverzne igračke je prinesla ….uhhh

…….in da mi istočasno s sredincem masira ritko in mi ga lepo počasi celega noter vstavi….

maša kaj pa tako, da se bi sklonila naprej in še enega v ritko kasirala.

zdstrelec…..seveda se bi…..obožujem, ko ga celega začutim globoko v ritki…….mmmmm

maša 46, 26.11.2024 ob 08:57

zdstrelec…..seveda se bi…..obožujem, ko ga celega začutim globoko v ritki…….mmmmm

Masa46 a tudi v ustih? 😊😊

Ja. tudi v ustih in v grlu…

Horny….upam, da so ti je bila všeč ta moja vroča perverzna igrica. Lahko še ti zaupaš kakšno svojo…. 🙂

maša 46, 26.11.2024 ob 09:50

Ja. tudi v ustih in v grlu…

Všečč, si za privat pogovor?

Si se tu masa46 🙂

oj….še nekaj časa sem tukaj

maša 46, 26.11.2024 ob 14:50

oj….še nekaj časa sem tukaj

Si za privat tipkanje mogoče?

Jaz sem fukal s svojo fizioterapevtko za koleno po terapiji ko sem bil zadnji, je pa res da sva se že prvi dan ful zastekala

katarina622, 26.11.2024 ob 10:57

Horny….upam, da so ti je bila všeč ta moja vroča perverzna igrica. Lahko še ti zaupaš kakšno svojo…. 🙂

Nekaj mam pa res zanimivih 🙂

Sex z moškim. V treh letih najinega “druženja” sva poizkusila in doživela veliko stvari, predvsem pa sem potešil svoje fantazije in svojo radovednost.

V petek sem ga sodelavcu potegnila na službeni zabavi ko ga je žena že čakala v avtu da ni pijan vozil.

Bolj tak tih tipček, mu je pa prišlo v moja usta prej kot v 5ih minutah.

Prepričana sem da tisti večer doma ni sexal saj sem iz njega potegnila zadnjo kaplico sperme. Ženo poznam iz faksa in je že takrat nisem marala.

New Report

Close