najbolj perverzna stvar
katarina622, 25.11.2024 ob 14:04
uhhhh,….zeloooo. Še nikoli nisem bila tako dobro polizana…..z jezikom mi šla globoko v pičko in ritno luknjico in me lizala od znotraj….sem doživela tak orgazem, da se mi je kar zmeglilo……
sem pa iz ljubljane-okolica
Odlično se sliši a bi nadaljevala privat pogovor? Tudi jaz sem lj okolica
katarina622, 25.11.2024 ob 14:16
……v telovadnici, ko so vse druge punce že odšle. Jaz sem morala pač po vadbi še ostati, da je popisala moje podatke, ker sem bila tisti dan prvič na vadbi. In tako me je potem pofukala…..
drugače pa tudi z moškimi uživam………
In kako se je vse skupaj začelo? Katera je prva začela 😊 a si bla v pajkicah? Najsss všeč tudi jaz to vse rad prakticiram 🙂
Ja, bila sem v belih pajkicah brez spodnjih hlačk….in ko sem bila v predelu mednožja preznojena se je to videlo čes, pa tudi črne dlake so se videle, ker nisem bila obrita….in ona je to opazila in je rekla : O ti packa mala, čist preznojena si spodaj, pa še brez hlačk si…..in mi potegnila pajkice dol, ter me začela božat po kožuščku…..
katarina622, 25.11.2024 ob 14:23
Ja, bila sem v belih pajkicah brez spodnjih hlačk….in ko sem bila v predelu mednožja preznojena se je to videlo čes, pa tudi črne dlake so se videle, ker nisem bila obrita….in ona je to opazila in je rekla : O ti packa mala, čist preznojena si spodaj, pa še brez hlačk si…..in mi potegnila pajkice dol, ter me začela božat po kožuščku…..
Ziher sta ble čist mokre obe na koncu. Je bla starejša od tebe?
V petek sem ga sodelavcu potegnila na službeni zabavi ko ga je žena že čakala v avtu da ni pijan vozil.
Bolj tak tih tipček, mu je pa prišlo v moja usta prej kot v 5ih minutah.
Prepričana sem da tisti večer doma ni sexal saj sem iz njega potegnila zadnjo kaplico sperme. Ženo poznam iz faksa in je že takrat nisem marala.