najbolj perverzna stvar
Zabava, 17.12.2024 ob 08:25
V petek sem ga sodelavcu potegnila na službeni zabavi ko ga je žena že čakala v avtu da ni pijan vozil.
Bolj tak tih tipček, mu je pa prišlo v moja usta prej kot v 5ih minutah.
Prepričana sem da tisti večer doma ni sexal saj sem iz njega potegnila zadnjo kaplico sperme. Ženo poznam iz faksa in je že takrat nisem marala.
Carica! Kje mu ga pa si a na wcju? 🙂
packa tina, 17.12.2024 ob 13:50
mmmm zanimivo. Enkrat bi rada v živo gledala, kako se dva pedra gonita med sabo. Si predstavljaš, da sta dva, ki te fukata in se gonita ne tebi…..Da ti napolnita ritko in usta, razmažejo po faci…..
Ja, sej iskala sva se enega aktivnega za trojčka, meni je bla to ful želja, ma ga ni blo resnega in ustreznega kandidata.
To je bilo že pred leti. Po razhodu z mojo bivšo punco, 5 let sva bila skupaj. Ko sva se s tem “prijateljem” začela dobivat sem bil star 23 let, on 52. Spoznala sva se na avanturah. Vedno sem bil samo pasiven, on vedno aktiven, predvsem se je meni slo da jaz fafam in sem pofukan, kontra učinek sem seveda poznal od punce. Prijatelju je bilo zelo všeč če sem imel oblečene tangice.
Ko sem po treh letih spet spoznal resno partnerico sva s stiki sporazumno zaključila.
Zvonko377, 19.12.2024 ob 06:54
To je bilo že pred leti. Po razhodu z mojo bivšo punco, 5 let sva bila skupaj. Ko sva se s tem “prijateljem” začela dobivat sem bil star 23 let, on 52. Spoznala sva se na avanturah. Vedno sem bil samo pasiven, on vedno aktiven, predvsem se je meni slo da jaz fafam in sem pofukan, kontra učinek sem seveda poznal od punce. Prijatelju je bilo zelo všeč če sem imel oblečene tangice.
Ko sem po treh letih spet spoznal resno partnerico sva s stiki sporazumno zaključila.
Hey pa maš še željo z moškim? Koliko si star?
Tudi mene zanima kako je sexat z moškim sem 35 letni štajerec če je kdo za kako debato o tem mi piši na [email protected].
marjana943, 19.12.2024 ob 12:34
packa Tina asi že probala s psom,jaz bitudi,psa imam,samo ….
Meni jo je samo lizal večkrat….noro ti povem. Se je pa kolegica že kar nekajkrat pofukala s psom in pravi da je božansko….še posebaj, ko se mu tisti vozel na kurcu ”zaklene” v njej in jo tako spet polni, medtem ko njej noro prihaja..
Probaj, naj te najprej za začetek lepo globoko poliže…..