Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Je katera za rajc po mailu da si piseva?

Znam zelo dobro draziti in stopnjevati 😉

Odgovor na objavo uporabnika
marjana943, 19.12.2024 ob 13:52

tina tako si me zrajcala,da bom jutri probala….zdele pa sem si privoščila analni čepin roko v moji pički…..vsa sem mokra……

mmmmm, bi te zdajle polizala.

Ja, kar probaj….vzami si čas, ko boš sama z kužijem….ko boš dovolj zrajcana, bo začutil, da se goniš, potem lepo razširi noge, z eno roko si z prstki razpri pičko, zdrugo pa kužijo potisni glavo v mednožje….ko bo začel lizat, ne bo nehal….čim bolj razpri pičko, da ti gre lahko s svojim jezičkom čim globlje, skos do maternice….ko te bo udaril prvi orgazem, se ti bo zblelo pred očmi….uhhhhh      noro je….

Marjana si za eno dobro obojestransko oralo? Lp 🙂

Sperma mojega kužeka se mi še kar lepi med nogami,..mogoce jo bo mož polizal…moja obrita pička ga caka….

Poročena55, 19.12.2024 ob 17:25

Sperma mojega kužeka se mi še kar lepi med nogami,..mogoce jo bo mož polizal…moja obrita pička ga caka….

Kaj si dejansko s psom? :0

Seveda,za kaj pane….kdaj sva sama mu dam mal veselja da se sprazni….uživava oba..

Porocena, mi zaupas pasmo psa 🙂

A ga bos zeni kupil…nemska doga

Haha 🙂

Firbec  me matra 🙂 potem ima kar dober kurac

In kaksna je razlika med cloveskim in pasjim po tvojih izkusnjah?

A bi rad da ti rečr em da sem mu ga že lizala,da mi je že v usta spustil,,,,bos lazje drkal,,,,sperma se kar ok…najboljs je ko mu otrdi in v tebi miruje lep čas….noro

Zanimivo 🙂

Drkal bi ce bi te opazoval pri pocetju 🙂

Poročena55, 19.12.2024 ob 18:15

A bi rad da ti rečr em da sem mu ga že lizala,da mi je že v usta spustil,,,,bos lazje drkal,,,,sperma se kar ok…najboljs je ko mu otrdi in v tebi miruje lep čas….noro

Poročena bi se kaj dogovorila privat in udarila kako obojestransko oralo in sex?

Vse je mogoče…..s tujci samo analno…..letos mal težje drugo leto se čujemo….mož prihaja….jutri naprej ok💋💋

Poročena55, 19.12.2024 ob 18:29
    Vse je mogoče…..s tujci samo analno…..letos mal težje drugo leto se čujemo….mož prihaja….jutri naprej ok💋💋

Zmenjeno piši tu ko bos lahko 😘

Sigurno prizor v swinger clubu, ko žena leži gola na plesišču in jo 6 italijanov zaliva s spermo po celem telesu jaz pa si ga drkam zraven,

sodelavka me na wc ju prefukala celo.z roko mi je šarila po pički da sem se kar polulala….mož ni dobil….Tinica danes bom vidla če bo akcija……mogoče že bom jutri psička….Horny poljubček na tvojo lulo enako tebi Tinica

Marjana sem tip tako da lahko lupcka kam drugam 🙂

lahko na tvojega kurca

marjana943, 20.12.2024 ob 09:08

lahko na tvojega kurca

ojla marjana bi se noro pofukala . mam krasno idejo kje

Marjana…..boš psička danes ? Jaz sem bila nazadnje psica deset dni nazaj, ko sem bila sama doma in so bili mož in otroci odsotni čez noč….

Tisti dan sem se 5x parila z našim labradorcem….uhhhhh, noro

prosim opiši malo…..sem že mokra

marjana943, 20.12.2024 ob 09:30

prosim opiši malo…..sem že mokra

Vprašaj, kaj točno te zanima…..

A samo lupcka?

Poročena dobro jutro kako si 🙂

aja…zaenkrat fukam samo s možem sodelavko in sosedom,upam da danes pripravim dona da mi jo poliže

New Report

Close