Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

dan pofukana do amena ….boli me vse pička ritka stari me je nabijal kot nor…zgleda da je fukal samo doma…..polizal je vse kar ostalo od p…

Odgovor na objavo uporabnika
marjana943, 20.12.2024 ob 10:31

aja…zaenkrat fukam samo s možem sodelavko in sosedom,upam da danes pripravim dona da mi jo poliže

Boš videla, kako dobro poliže…..lepo si jo fajn razpri, tako da ti gre lahko z jezikom čim globje. Ko nisem pobrita, in mi jo zliže imam čisto zlepljene dlake od pasje sline in svojih sokcev….

Tina….a si mu ga fafala….te je samo …lizal…….al te je tudi …fukal…..upam da bo meni jo don danes polizal….sedaj sem še sama tako da ga počasi pripravljam….

sedaj imam malo fukaške pavze……upam da bo v ponedeljek vse ok……

Fafala mu ga še nisem, me pa liže in fuka….Najdaljši fuk je bil, ko sem bila speta z njim več kot pol ure. Čisto mi je razgonil pičko…

Enkrat me je skoraj starejša hčerka zalotila… 🙂

mal sem mu ga z jezikom oslinla…….sem že mokra…..sam da mijo še poliže …….potem mu ga pa pofafam…..sem potrebna psica…kuzla

Fajn si razpri, da ti gre skoz do maternice z jezikom…..noro tisti občutek, ko se počutiš kot goneča psica……

uff končno….prava kuzla sem…..malo sem mu ga pofafala……lizal me ko nor…….ni še sprifan..bo že….sokovi kar tečejo …noro kuzlica

drugič mu dam da me pofuka………umijem in v službo Tina sedaj sva ob psičke KUZLICE HA HA

mislim da nas je tukaj malo več kuzlic kot me tri.samo da ne upajo priznat,da fukajo s psi….marjanca čestitke,da si prišla med nas……kuzlic

poročena 55, 20.12.2024 ob 12:24

mislim da nas je tukaj malo več kuzlic kot me tri.samo da ne upajo priznat,da fukajo s psi….marjanca čestitke,da si prišla med nas……kuzlic

To bi pa res rad videl, kako fukate z psi… Jaz bi si ga pa drkal…

poročena kuzlica  hvala….se mi mudi v službo……..danes grem brez gatic…….

Vse ženske s psi ste mi zdaj sumljive.

Dve volji imaš……nan je lepo….lp

Fukala na zabavi s starcem in njegovim sinom noro.stari je mel pol trdega za v usta je bil mlad me je pa zgal v pickico da sem cvilila ko prasička…..je že kera lizala konju????

Mlada 19, 20.12.2024 ob 17:14
    Fukala na zabavi s starcem in njegovim sinom noro.stari je mel pol trdega za v usta je bil mlad me je pa zgal v pickico da sem cvilila ko prasička…..je že kera lizala konju????

Mmm odlično se sliši a rada fafas in tudi pogoltneš?

Rada fafam,spermo pozrem mmmmm rada ga imam tudi v ritki…rada ližem ritke….sem mlada ampak že kar dobro zdresirana….mama me dobila ko sem si jo drkala,nadrla me ko …ampak to je že mimo….voham njene pifukane gatice ker vem da je še večja kurba od mene

Mlada 19, 20.12.2024 ob 17:28

Rada fafam,spermo pozrem mmmmm rada ga imam tudi v ritki…rada ližem ritke….sem mlada ampak že kar dobro zdresirana….mama me dobila ko sem si jo drkala,nadrla me ko …ampak to je že mimo….voham njene pifukane gatice ker vem da je še večja kurba od mene

Hahah kolk si pa stara drugače?

Mmm ti si prava za mene daj mi kaj piši na [email protected].

Jaz 19,mama40.obe zelo fukiš….tangice …ali pa brez …to je najino sp.perilo…depilirane…..te še kaj zanima……?????

Mlada 19, 20.12.2024 ob 17:39

Jaz 19,mama40.obe zelo fukiš….tangice …ali pa brez …to je najino sp.perilo…depilirane…..te še kaj zanima……?????

Jaz sem 28, mmm tangice nosiš? Mas rada dogya? Meni je to top, hlače dol tangice na stran in te že šopam od zadaj 😊

Ja,vecinoma se fukam od zadi,,,samo spermo mu pofafam..mmmmmm

Mlada 19, 20.12.2024 ob 17:47

Ja,vecinoma se fukam od zadi,,,samo spermo mu pofafam..mmmmmm

Mmmm jaz pa rad ližem ali pa 69 mi je všeč ko ti pride in se naprej ližem da mam usta čist mokra od tvoje pol te pa zaliznem mmm

Mama ma tipa….pizda se dere….pozabla da sem doma……mater jo zge…..siptar…..mmmmmm ..mal sem pogl..v rit jo zge…sem še jaz vsa mokra…

Mlada 19, 20.12.2024 ob 17:52
    Mama ma tipa….pizda se dere….pozabla da sem doma……mater jo zge…..siptar…..mmmmmm ..mal sem pogl..v rit jo zge…sem še jaz vsa mokra…

Pridi sem te bom še jaz v rito pol bos pa se fafala mmmm 😊si glasna med fukom? 😊

New Report

Close