Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno13, 11.07.2024 ob 13:07

mojca860, 11.07.2024 ob 12:57

Anonimno 4072, 11.07.2024 ob 12:06

Štajerc 2002:

Si bil zagotovo pohvaljen, ko te je dobila hahahahha

Kaj pa veš, mogoče mu ga je mama potem lepo zdrkala in potegnila, on ji pa polizal obe luknjici….

Mojca a bi tebe zanimal mogoče mom/son roleplay ? Si že probala kar si napisala? Bi te zanimalo kaj podobnega?

hhhmmmm….zanimi bi bilo videti mom/doughter  ali pa sister/sister…..ja pa tudi mom/son…..

mojca860: 

Ko me me je drugič dobila, na prvi pogled sploh jezna ni bila, niti se kregala ni. Čez kakih 5 dni, pa pride v sobo in reče, da želi da občasno nosim kletko za penis, da me čaka v kopalnici, naj se grem urediti. Takrat sem skoraj umrl od sramu.

mojca860, 11.07.2024 ob 13:47

hhhmmmm….zanimi bi bilo videti mom/doughter  ali pa sister/sister…..ja pa tudi mom/son…..

Se lahko kaj zmeniva? pa se igrava da sem tvoj sinček, ti pa me kaj naučiš ali pa me uporabiš za svoj užitek 😉
Z veseljem bi mamici tudi stopala kdaj zmasiral po njenem težkem dnevu..
Mi pišeš na [email protected] pa tam poklepetava? Bi me res zanimala ta dinamika

Oooo fak…..sem mislila,da ti je dovolila,da ji pičko poližeš….kako se potem naprej odvijalo ?

Nič se ni več dogajalo, dobil sem kletko za začetek 3 dni, potem 5 dni itd….čez mesec dni me je imela že redno po teden dni skupaj v kletki….

Se oglašam kej tole zanimivo, jaz sem seksav  z prijteljico na gugalnici zelo blizu ceste, so hodili mimo pa ni so opazili da se nasaja.. hmm

Rajcal sodelavko  ona okrog 35 jaz 17  sem sel do nje kamor so pili kofe in sem ji najprej božal noge in potem vse višje da sem ji prišel do mokre … in ji porinil 1.2 prsta uf kako je uživala  ji je prihajalo  noro a potihoma  to sva večkrat ponavljala

Štajerc 2002, 11.07.2024 ob 14:24

Nič se ni več dogajalo, dobil sem kletko za začetek 3 dni, potem 5 dni itd….čez mesec dni me je imela že redno po teden dni skupaj v kletki….

Ti ga je vsaj zdrkala ali pa pokazala svojo mastno potrebnico ?

mojca860:

Hahahaha….no pravzaprav sploh ni smešno, ne nič ni pokazala, jaz sem pa od takrat nekje 10-12 dni mesečno na čakanju. Vsak mesec se enkrat do dvakrat spomni in takrat hoče da nosim kletko.

Štajerc 2002, 12.07.2024 ob 07:51

mojca860:

Hahahaha….no pravzaprav sploh ni smešno, ne nič ni pokazala, jaz sem pa od takrat nekje 10-12 dni mesečno na čakanju. Vsak mesec se enkrat do dvakrat spomni in takrat hoče da nosim kletko.

In koliko sta stari ti in mama ? Rada bi spoznala tvojo mamo in se z njo perverzno pofukala na lesbo varianto….mmmm

Jaz 19 ona 43. Nič ne bo iz tvoje ideje haha

Štajerc 2002, 12.07.2024 ob 08:26

Jaz 19 ona 43. Nič ne bo iz tvoje ideje haha

Pa se ji pustiš, da ti kurca zaklene v kletko ? Drugače pa še vedno lahko njene premočne nošene hlačke vonjaš, kljub temu, da imaš zaklenjenega……

mojca860:

Saj ni tako hudo, tiste dni pač malo potrpim. Seveda še vedno voham in gledam njeno perilo, samo špricam pa več ne na njega….če me še enkrat dobi bom kletko skozi gor imel.

Štajerc 2002, 11.07.2024 ob 08:03

Jaz nimam za seboj tako ekstremnih podvigov, kot nekateri tukaj. Za mene je najbolj perverzna stvar, da sem v košu za perilo jemal mamine najlonke, tangice in pajkice in se potem v postelji zadovoljeval, na koncu pa končal v ta oblačila. Potem, sem pa jih samo nazaj v koš odnesel. Včasih sem veliko to počel, potem pa me je lani prvič dobila zraven.

Vidim, da imate kar zanimiv pogovor tukaj. Jaz sem svoji mlajši sestri, dokler sem še bila doma velikokrat vohala spodnje hlačke in tangice. Še posebaj takrat, ko je prišla iz treninga odbojke. Vonj po mladi pički pomešanj z vonjem znoja iz njenega mednožja. Začelo se je, ko je bila stara 16, jaz pa 20.

Jaz tudi najraje voham ko pride iz teka ali fitnesa. Napali me že, ko jo vidim da od doma gre v pajkicah, pa ko se tangice tako lepo spodaj vidijo. Potem komaj čakam da domov pride….Zelo me tudi najlonke palijo….

……si predstavljaš, da ti da tako preznojeno pičko za polizat. mogoče, pa kdaj pride do tega….

Niti pomisliti ne upam 😂

Štajerc 2002, 12.07.2024 ob 09:17

Niti pomisliti ne upam 😂

…uhhhh, jaz si pa kar predstavljam, kako bi ji jaz prelizala preznojeno in gonečo potrebno pičko in ritko, ko bi prišla iz fitnesa vsa prešvicana…..mmmmm.   si že preveril, če je obrita ali je kosmatinka….?

Si ne upam predstavljati, ker potem sem še bolj potreben.

Kosmato ima večino časa.

Naslednjič, ko ti bo kurca vklepala se opogumi in ji povej, da bi ji rad pičko prelizal, pa boš videl reakcijo….mogoče ti bo pa dala.

mojca860:

Kaj si norrra? Mogoče bi rekel,če mi posodi tangice za igrati, druga ziher ne upam

….pa jo vprašaj, če ti da tangice za igrat, potem ko bi prišla iz fitnesa. Vidim, da je prava goneča psica ta tvoja mama…..

mojca860, 12.07.2024 ob 10:33

….pa jo vprašaj, če ti da tangice za igrat, potem ko bi prišla iz fitnesa. Vidim, da je prava goneča psica ta tvoja mama…..

jaz sem fuku v cerkvi  ko ni bilo nikogar pa špricnil ….

mojca860:

Ne vem no, ne bi rad cel mesec potem sankcij prenašal

…..ja pa ji povej naslednjič, da zdaj je pa dovolj z zaklepanjem tvojega kurca v kletko. Da ne daš več in pika. Lahko pa postaviš pogoj, da ti da za polizat pičko in ritko, potem ti ga pa lahko zaklene za kakšen dan……..

New Report

Close