najbolj perverzna stvar
Anonimno13, 11.07.2024 ob 13:07
mojca860, 11.07.2024 ob 12:57
Anonimno 4072, 11.07.2024 ob 12:06
Štajerc 2002:
Si bil zagotovo pohvaljen, ko te je dobila hahahahha
Kaj pa veš, mogoče mu ga je mama potem lepo zdrkala in potegnila, on ji pa polizal obe luknjici….
Mojca a bi tebe zanimal mogoče mom/son roleplay ? Si že probala kar si napisala? Bi te zanimalo kaj podobnega?
hhhmmmm….zanimi bi bilo videti mom/doughter ali pa sister/sister…..ja pa tudi mom/son…..
mojca860, 11.07.2024 ob 13:47
hhhmmmm….zanimi bi bilo videti mom/doughter ali pa sister/sister…..ja pa tudi mom/son…..
Se lahko kaj zmeniva? pa se igrava da sem tvoj sinček, ti pa me kaj naučiš ali pa me uporabiš za svoj užitek 😉
Z veseljem bi mamici tudi stopala kdaj zmasiral po njenem težkem dnevu..
Mi pišeš na [email protected] pa tam poklepetava? Bi me res zanimala ta dinamika
Štajerc 2002, 12.07.2024 ob 07:51
mojca860:
Hahahaha….no pravzaprav sploh ni smešno, ne nič ni pokazala, jaz sem pa od takrat nekje 10-12 dni mesečno na čakanju. Vsak mesec se enkrat do dvakrat spomni in takrat hoče da nosim kletko.
In koliko sta stari ti in mama ? Rada bi spoznala tvojo mamo in se z njo perverzno pofukala na lesbo varianto….mmmm
Štajerc 2002, 11.07.2024 ob 08:03
Jaz nimam za seboj tako ekstremnih podvigov, kot nekateri tukaj. Za mene je najbolj perverzna stvar, da sem v košu za perilo jemal mamine najlonke, tangice in pajkice in se potem v postelji zadovoljeval, na koncu pa končal v ta oblačila. Potem, sem pa jih samo nazaj v koš odnesel. Včasih sem veliko to počel, potem pa me je lani prvič dobila zraven.
Vidim, da imate kar zanimiv pogovor tukaj. Jaz sem svoji mlajši sestri, dokler sem še bila doma velikokrat vohala spodnje hlačke in tangice. Še posebaj takrat, ko je prišla iz treninga odbojke. Vonj po mladi pički pomešanj z vonjem znoja iz njenega mednožja. Začelo se je, ko je bila stara 16, jaz pa 20.