najbolj perverzna stvar
mlada19, 23.12.2024 ob 11:17
ja saj sem zadnjič napisala,da sem ga starčku vlekla ko me drugi od zadi v pičko fukal….a nič ne bereš…..prejšna ideja je dobra….preverzne mi daj za zvečer popoldan kaj si naj pripravim….mamine tangice …..mamin umetni kurac….povej ….kumarce…kar želiš….samo reci poljub na kurca mmmmmmmm
Jaz bi rad da mi ga fafas in vso spermo pogoltneš 😊 potem pa da mi ga se zdrkas in spet fafas 😍
Zize imas cisto napete…..in scipalki pocasi potegnem dol da glasno zacvilis….polezem te na posteljo in scipalki dam na ustnice (picke)……odpri mi rit da te pofukam recem…..in si jo razpres….malo te klofnem po pickici da zopet kriknes…..in grem pocasi vate …do konca….v roko vzamem cel sesalca in jo prislonim ob scegi da ga zacne sesati in ob t mocno tresti….sam pa te pricnem nabijati v rito ma hard z vso mocjo….
….mocno mi pride v tvojo rit…cutis kako se prznem v tebi….vzamem kurac in ven in rita se kar odprta…..sperma pocasi polzi……ravno na ta dogodeg pride v sobo tvoja mat….potiho se pribliza in te klofne po picki ravno ko fafas moj masten kurac…..se enkrat re klofne malo mocneje in rece to bo pa kazen sedaj in pricne z lizanjem sperme ki polzi iz rite….z roko te pa uscipne v scegi z drugo roko pa zabije tri prste v tvojo picko…..