Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Mlada si ze z dvema naenkrat

Mlada jst imam polno dobrih in perverznih idej 😁

ja saj sem zadnjič napisala,da sem ga starčku vlekla ko me drugi od zadi v pičko fukal….a nič ne bereš…..prejšna ideja je dobra….preverzne mi daj za zvečer popoldan kaj si naj pripravim….mamine tangice …..mamin umetni kurac….povej ….kumarce…kar želiš….samo reci poljub na kurca mmmmmmmm

Odgovor na objavo uporabnika
mlada19, 23.12.2024 ob 11:17

ja saj sem zadnjič napisala,da sem ga starčku vlekla ko me drugi od zadi v pičko fukal….a nič ne bereš…..prejšna ideja je dobra….preverzne mi daj za zvečer popoldan kaj si naj pripravim….mamine tangice …..mamin umetni kurac….povej ….kumarce…kar želiš….samo reci poljub na kurca mmmmmmmm

Jaz bi rad da mi ga fafas in vso spermo pogoltneš 😊 potem pa da mi ga se zdrkas in spet fafas 😍

Berem berem….ampak to sem pa ocitno spregledal….bom moral it se enkrat cez vse da ne bom gluposti spraseval 🙂

Kaj pa kaksne scipalke, kaj ima mama od igrac ali pa ti?

Horny za tebe in Anonimno poseben apartman…kar hočeta….ščipalke od perila si lahko dam na žnablčke …….uff ne bo prvič haha,,,,užitno boleče uff

mlada19, 23.12.2024 ob 12:01

Horny za tebe in Anonimno poseben apartman…kar hočeta….ščipalke od perila si lahko dam na žnablčke …….uff ne bo prvič haha,,,,užitno boleče uff

Jeii super a pol bi mi ga tud drkala 😊

Na znablcke in bradavicke…

A morda squirtas mlada?

Sem ti rekla vse….včeraj sta me pripeljala do orgazma takega da sem mislila da sem se polulala

Mlada 19, 23.12.2024 ob 12:12

Sem ti rekla vse….včeraj sta me pripeljala do orgazma takega da sem mislila da sem se polulala

Jaz bi te točno zdaj mmmm

Top mala…in da mi to potem spustis v usta da ti jo zelo polizem…ritko in picko potem pa z prsi v picko da ti jo pocasi sirim in odpiram…

Ja tudi kdaj se….polulam….razsiri mi pičko in ritko….tljaz tj pa ližem jajčka in ritko…..2prsta v tvoji ritki

Mlada 19, 23.12.2024 ob 14:25

Ja tudi kdaj se….polulam….razsiri mi pičko in ritko….tljaz tj pa ližem jajčka in ritko…..2prsta v tvoji ritki

Mlada bi kako rekla tudi na privat pogovoru 😊

Mmmm mlada to mi je vsec….tudi lulas 😈  ce rada to pocnes bi se ti pa vsedel na obraz da mi prelizes rito z jezikom globoko v meni in z dvema prstoma……jst bi ti pa scipal bradavicki in drkal picko da bi bila vsa mokra…..

Ma sem zzze mokra……ščipaj mi zize…..jaz ti bol lizala rito ufff  ……mmmmmm supsr……v usta se mi polulaj please

Vzamem spago in ti jo ovijem okrog ziz da ti jih z vezanjem napnem in bradavicke tako postanejo se bolj obcutljive……kurac imam trd zato vstanem in ti mi ga vzames v usta…..zgrabim te za lase in te fukam v grlo…..malo obmirujem in nato spustim zlati nektar v tvoja usta…..

Ti si car……mamine umazane tangice si tiščim v usta …v kozarcu imam mal svoje vodice,da si malo splahnem grlo……ufff.mmmmm.daj starina veži prasičko…prosim daj me pofuki mem bo prislo.aaaaaa uffff…..

Zize imas cisto napete…..in scipalki pocasi potegnem dol da glasno zacvilis….polezem te na posteljo in scipalki dam na ustnice (picke)……odpri mi rit da te pofukam recem…..in  si jo razpres….malo te klofnem po pickici da zopet kriknes…..in grem pocasi vate …do konca….v roko vzamem cel sesalca in jo prislonim ob scegi da ga zacne sesati in ob t mocno tresti….sam pa te pricnem nabijati v rito ma hard z vso mocjo….

Ti si.cist divji…..še daj….iz pičke mi kar teče…..daj da mi jo gdo poliže……ali kera…….v ritko srm si porinala celo kumaro…..super…..sčipalke na ustnica….alo stari ùzitek ..

..nor…..sanjam te…..daj še se me fukaj rito….spermo prosim v usta…..

👄👄👄👄👄👄

Men je prišlo starina,a  bi poročeno tudi tak fukal….

….mocno mi pride v tvojo rit…cutis kako se prznem v tebi….vzamem kurac in ven in rita se kar odprta…..sperma pocasi polzi……ravno na ta dogodeg pride v sobo tvoja mat….potiho se pribliza in te klofne po picki ravno ko fafas moj masten kurac…..se enkrat re klofne malo mocneje in rece to bo pa kazen sedaj in pricne z lizanjem sperme ki polzi iz rite….z roko te pa uscipne v scegi z drugo roko pa zabije tri prste v tvojo picko…..

Zakaj pa ne 🙂 samo da je prava packa 😈  zakaj te zanima mlada

Ma tako lizala bi rada….mamino pičko.ali pa od poročene….je prava pofukla.a ne….piši mi še mal omami….noro ufff

Ok 😉

Spermo ki ti jo je mama polizala iz rite ti jo nato spusti v tvoja usta…..postavi se v 69 tako da ean drugi lizeta picko ti spodaj ona na tebi…ampak iz njene polzi sperma kar je octno da je z nekom fukala ravno pred kratkim…..sam se postavim za tvojo mat in ji gar zarinem v rit brez opozorila….

Ma ti me boš danes vžgal……..to jw sigurno šiptarska sperm…mmmmm

New Report

Close