najbolj perverzna stvar
….posedem te na stol tako da imas naslon pred seboj…..rit nazaj cez rob ……cisto na robu tako da imas od zadaj dostopni obe luknji…..v te pozi te privezeva na stol…..nogi za noge na stolu in roke na naslon………pripneva scipalki na bradavicki in ju z vrvico povezeva zadaj cez hrbet da ti ju vlece narazen……v rit dobis kumaro……spredaj pred picko pa malo blazine da ti nalahno drazi scegi ampak premalo da ti pride……potem se postaviva pred teboj in mi ga mat zacene fafati pocasi celega globoko….
Potegnem ga ven iz ritke in grem pred tabo…….kazem ti ga ……mastnega ..trdga….mat se pridruzi in mi ga fafa pred tvojimi oci…..vonjas kako disi….po fuku ……mat se zopet posveti tvoji picki suva vate s tremi prsti….pridruzim se ji tako da ti ona fuka z dvema v picko in drazi g tocko….jst dodam se dva prsta v picko ampak tako da pritiskam na ritko in vsak zase suvava vate…..potem dodam se 1 prst v tvojo rito….
anonimno, dober si še meni se je cedilo.iz pičke.Povej zakaj sem packa,to da mi jo včasih moj kuža poliže,alo mislim da to ni nič kaj takega…Mlado si ti včeraj zrajcal do konca,mislim da ji je pičkica pregorela,HAHAHA…. Po njenem pisanju mora imeti mamo kar vročo…..mmmm ima me da jima še jaz ližem luknjice..normalno.Rexa ne bi pustila stradat……HAHAHA lp