najbolj perverzna stvar
Ce je katera zenska resna za srecanje naj pise na gmail in se dogovrima😉[email protected]
Poročena55, 28.12.2024 ob 20:43
Uff…daj…še malo …..
- Iz sobe sva sla pod tuš nabijem te na ploščice in fukam od strani, na polno ti ga zabijam glasna si tako da naju skoraj zunaj slišijo prestaviš se dol in mi ga vlečeš z rokami mi ga drkas in hkrati ližeš prihaja mi pod njega nastavis glavo, cel obraz ti pospricam, z jezikom si ližeš spermo 😲
Pozdravljeni
Lepo je prebirat te strani…
Pri nama najbolj perv do sedaj, ko je moja prišla precej pijana domov po službi že kar pozno zvečer. Jaz sem ji že prej pripravil večerjo, ni ji bilo za jest le pila bi še😁. Se pogovarjama in pravi da so jo ful nagovarjali do bi fukala s kom, in ji rečem “zakaj pa nisi”.
Me gleda in reče “a si fuknjen” rečem “pokliči kerga od njih nej pride in te pofuka” in res vzame telefon in pokliče enga od njih če pride k njej še na eno pijačo ker mene ni doma. Ni bilo deset minut ko se pripelje avto, jaz se skrijem v sosednjo sobo, on potrka moja mu odpre vrata in takoj v akcijo, ni bilo dve minute ko sta bila naga na postelji. Res žalost da je tipu prišlo po dveh, treh minutah in je cel skesan spokal in zbežal od nje. Nato sem jaz prišel k njej, najprej vse “počistili” in jo noro pofukal.
Še danes je dobr srečat tistga tipa k misli “aha jaz sm ti pa ženo pofukal” ampak je smešno ker vem da je še niti dobr zrajcal ni😁
Poročena55, 30.12.2024 ob 17:42
- Prav mas,sem prava psica…pri fuku nimam omejitev..dobesedno se mi utrga😀😀😀…za srecanje pa bi res morala premislit…je vredno razkirat ali ni..mlada damica jw pamoj fetiš,normalno da bi lizala te mlade žnablčke….👅👅👅👄👄👄
- Porocena popolnoma diskretno na taki lokaciji se dobiva da je ziv bog ne pozna pol se pa razdivjava in mi ga lahko fafas jaz te bom pa fukal do onemoglosti 🙂
don..polizal celo…pičko do maternice …ritko… teklo iz mene,noro boljšega orgazma še nisem doživela….bolj ko so mi iz pičke tekli sokovi,bolj noro je lizal….nastavljala mu v doggy stilu,da me pofuka,on pa samo lizal in slinil,,,še sedaj ko se spomnim sem mokra…pofafala sem mu ga pa ,tako, da je imel tudi on kaj od fuka…..držala sem se naukov Tine….upam da bo do fuka tudi prišlo…..