najbolj perverzna stvar
Na novoletni zabavi pred cca. 5-6 leti. Moža sem poklicala naj pride pome, ker bi šla domov. Ko me je že čakal pred hotelom, sva s sodelavcem šla na wc. Nisva seksala, sem pa ga zadovolila z roko in mu dovolila, da se je spraznil na moje črne najlonke. Bil je zelo seksi občutek v avtomobilu zraven moža, ko sem bila vsa mastna po nogah in v mokrih najlonkah, on pao vsem ni vedel nič.
Štajerska 1972, 08.01.2025 ob 15:22
Na novoletni zabavi pred cca. 5-6 leti. Moža sem poklicala naj pride pome, ker bi šla domov. Ko me je že čakal pred hotelom, sva s sodelavcem šla na wc. Nisva seksala, sem pa ga zadovolila z roko in mu dovolila, da se je spraznil na moje črne najlonke. Bil je zelo seksi občutek v avtomobilu zraven moža, ko sem bila vsa mastna po nogah in v mokrih najlonkah, on pao vsem ni vedel nič.
- Uu fak pol ti je ziher se doma skos curjala sperma iz tvoje 😊😊
Uf bilo je 30 let nazaj na firmi kjer sem pričel s prvo službo star 16 let je bila ena kr lepa poredna cca 40 l delala je na liniji za proizvodnjo testenin in ko je imela čas sva bila v jedilnici sama sem ji šel pod obleko jo božal po muci mmm čez hlačke ufkako je postajala mokra pol pa odmaknil hlačke da sem šel po mokri brazdici in tud v s prstkom v globino uf kako ji je prihajalo . Nkol pa nisva sexala 😋😋😋
Moja zgodba…..
Ukvarjam se z zasteklitvami in kontaktira me gospa, ki želi da pri njej opravim izmero za zasteklitev balkona.
Ob dogovorjeni uri ( zgodaj dopoldan ) se zglasim na dogovorjenem naslovu. Vrata mi odpre drobna gospa ca 55 – 60 let, povprečnega videza, oblečena v spodnji del pižame in v puloverju z globokim v izrezom. Že na prvi pogled dokaj zdolgočasena gospodinja. Vpraša me za kavo, pa ji odgovorim da jo bova spila ko končam izmero. Pokaže mi balkon in sproti umika rože in ostalo, da lahko postavim lestev in izmerim višino. Vsakič ko se skloni opazim njene precej velike joške z nabreklimi bradavicami. Seveda je to opazila in se mi dokaj sramežljivo nasmehnila, meni pa se je kurac začel prebujati kar je najbrž opazila tudi sama. Stopim na lestev, ona pa pod menoj zavzame pozo da lahko vseskozi vidim njene joške. Najbrž jo je zabavala misel na to, kaj mi gre po glavi…
Ker poskušam s strankami ohraniti profesionalen odnos, sem vse to poskusil odmislit ampak kurac se seveda ni dal. Kar naenkrat začutim njeno roko, ki mi ga prične božat preko hlač in se nasmiha ob tem. Mislim si – k vragu z bontonom in stopim z lestve. Tudi moja roka zaide na njene joške in druga za pižamo do njene pičke. Kosmata je – to obožujem.
Prime me za roko in potegne v dnevno sobo, ki je takoj za vrati. Kar naenkrat je na kolenih in mi odpenja zadrgo na hlačah. Brez kakšnega ovinkarjenja ga vzame v usta. Fafa ga globoko brez zadržkov ( za razliko od večine žensk s katerimi sem bil ). Primem jo za lase in jo fukam v usta brez milosti, kar ji očitno odgovarja saj tudi sama sledi sunkom mojega telesa.
Med tem si slači pižamo in mi reče naj se tudi jaz razkomotim – v trenutku sva naga. Pogled na njeno kosmato pičko me nenormalno podžiga. Dvignem jo in si jo obrnem tako da sta njeni nogi preko mojih ramen in njena glava na poziciji. Stoje jo fukam v usta in ob enem z jezikom obdelujem njeno pičko in ritno luknjo, ki je prav tako kosmata. Taka poza mi je že od nekdaj všeč in očitno tudi njej. Vzame ga v usta in ga vleče na polno – brez milosti, njena pička pa postaja vse bolj mastna in sočna ter kar kliče po še.
Ker sem na dobri poti, da mi pride, jo odložim na klubsko mizico ki stoji poleg. Pokleknem k njeni pički in jo začnem z jezikom obdelovati in grizljati njen ščegetavček. Prst mi zaide v njeno ritko – opazim da ji to ne predstavlja problema in tako nadaljujem, tako da sta njena pička in rit že povsem mastni, ona pa globoko vzdihuje in z gibi telesa nakazuje, da ji je to všeč.
Pomaknem se k njeni glavi, in ji kurca potisnem globoko v usta kot je želela. Fukam jo v usta in ji ga porivam do konca ona pa stoka ob požiranju.
V rit me daj, pofukaj me – reče naenkrat. Kaj lepšega – v momentu sem na delu. Porivam njeno kosmato rit in kocine se svetlikajo od vseh njenih sokov. Ves ča med vzdihovanjem šepeta – daj me, pofukaj me kot navadno prasico, in z veseljem ji ustrežem. Ko sem že čisto pri koncu ( kar je opazila ) si ponovno zaželi v usta.
Zadržujem se na vso moč – nočem še končat. Počasi ji ga porivam v usta od glave do korena in uživam v njenem stokanju. Na koncu ne zdržim več in ji končam globoko v grlo.
Malo se še poigra z njim in reče – bi morda zdaj kavico…
Bilo je pred parimi leti – jaz malo čez 40. Žal se ponovno nisva srečala ( na žalost zaradi mene ), se pa rad spomnim te avanture. Še danes bi kaj takega, pa se mi žal prilika ni več ponovila.